Integra Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 háth az attól függ Ha egy éjszakára kell csak a csaj akkor Bank mer ott jó csajok vannak de hosszú távra nem érdemes ott keresni csajt, és hogy hol lehet normális csajokat találni nah azt énis szeretném tudni. Ha valaki rájött írja meg Thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 ejha jól összejött minden mondtam no para miatta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferencbokor Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Hát skacok.....nagyon unatkoztok vagy sűrűn vagytok gépköözelbe me bazzzz:D ezeket vissza olvasni....xD sztem csak az uccsó oldalakat olvasom végig.....xD Szal Köszönöm hogy a NEVEM szólítatok...ez csak egy nick..beírhattam volna azt hogy svárcenegger.... de az nem fedi a valóságot... ezé nem csetelek..xDxDxDxD me akire kattolok az vagy pasi vagy ojan a csaj hogy ha lemegy a bányába a szén sírva jön fel...xDxD De nem tom kivel van az a gáz hogy a bulák 90 % érdekes... ez tuti!!!! ezekből a csajokból lesznek a kis michelle wild ok vagy a krystal stealek... no meg apuci kicsi lányából.... akit egy két focicsapat rendszeresen rendezget a szünetekben....xD Az én "kutatásaim" xD szerint a legjobb csajok 70% a vidéki... ebből 30 % szalonképes, de öntelt..és a maradék 10% az értelmes.. ebből 2 % ha velem szóba áll xD és a 2% nak a 90 % a foglalt vagy rokon vagy spanom nője.... xD na ki mijen volt matekból?? xD Jaaaa Greg...a kanos szó erre már nem kifejezés xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eric_koston Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 sztem ez így naívság, mert ha minden az igazi, a nő ugyáll hozzád ahogy Te hozzá... elhanyagolható pár % aki nem... csak hozzáállás kérdése, és má kezedben is vannak a dolgok, és a szépkislány pedig nem 1 hülye kurva, hanem 2nap mulva má vele vereted ki magad... a jó nők nem hülyék, csak naponta letámadja olyan 100pasi h járni akar vele... most ha belegondolsz, odamész kb mint a 101edik pasi nemfog észrevenni, mert nemakar... csak a változatossáááág Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Nnna...most jöttem haza melóból! feri! Te se vagy hétköznapi...ahogy olvasom! Én speciel matekból mindig is hülye voltam, volt h úgy löktek át középsuliban... az én kedvenc tantárgyam (ha hiszitek ha nem) a biológia volt!!! Ha meg nehezedre esik visszaolvasni...lemaradsz a "jóról"!!! jemo69! Nincs a telóján pénz...istenem de ismerős szöveg...na ezzel nem akarom megingatni "barátnődbe" vetett bizalmad! eric_koston! Én nem támadtam le...még de lehet már nem bírom sokáig! Fejlemények: tegnapelőtt írtam neki levelet, amiben (szokás szerint) hogyanléte felől érdeklődtem, s meséltem manapságaimról...majd leírtam neki h ha hazajön szívesen találkoznék vele minél hamarabb, meg h számomra szimpatikus volt, s tetszett is! Na, ma reggel h hazajöttem nézem a mailjeim...jött tőle is! De ha most elolvasom...s benne megint letud egy mosollyal...az idegtől tuti nem alszom...pedig piszkosul fáradt vagyok! Ha meg lefekszem elolvasása nélkül...azon fogok agyalni mit írt...s nem tok aludni... áááá nem jó ez sehogy se...alszok, délután elolvasom, közlöm veletek! Kész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 olvasd olvasd olvasd!!! én már tényleg kíváncsi vagyok mert érdekes az ügyed én elhiszem neki hogy nincs a telóján pénz, pont még aznap beszéltük hogy milyen fontos mind2őnknek az őszinteség, azért gondolom csak nem vág át másnap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Felkeltem már...de minek?! Tiszta ideg vagyok... idézem magam: "Te is csak 10-én jöszöl haza...ami után ha ráérsz s van is kedved, szívesen találkoznék veled, mert szimpatikus vagy nekem (s tetszel is) és szeretnélek jobban megismerni!" idézem válaszát: Szia. Csak röviden írok, mert kevés az időm. Nem hiszem, hogy mi találkozunk már 10 környékén. Nagy valószínűséggel megyek vissza a virágkarneválra, mint kisegítő munkás, ja meg befigyel a két vizsga. De majd még lesz valahogy. Nem tudom. Addig is üdv. Na ezért megérdemelte felkelnem... Nnna...én tényleg leírtam mindent, amit gondolok s ahogy érzem! De ő annyit se...h folytassuk-e vagy nem, vagy mi a szösz van... "Nem vagyok ideges, fő a nyugalom! Hisz azzal mit érek el, na meg hát kit érdekel, ha kell csináld te is tesó ezt..." szerk.: jemo69! A csajoknál sose lehet tudni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 bah... :/ ilyen hülye választ... ebből nem derül ki semmi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 ÁÁÁ komolyan semmi kedvem semmihez! Most legalább írná azt, h figyi...nem tetszel, keress mást, az is egyértelműbb lenne...de ez... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTommy Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 nekem ez pont azt jelenti a szokásos női köntörfalazással, már bocsi, de sztem keress mást, ez a vonat már elment... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Greg gondoltam már a mosolynál h gondok lesznek , de ez azért picit durva , hogy ennyi vele foglalkozás meg irás után csak ugy lekoppint ilyen kamu irással, nah mind1. Greg annyi vigasztaljon h nem csak a te napod volt szar bár én magamnak kerestem . jah de mondjuk levélben nem szerencsés ezt mondani szerintem hülyén jött le neki h a szemébe nem mered megmondani, de hát a lányoknál nem lehet tudni sosem ismerhetsz meg vkit igazán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 BTommy! Én is úgy érzem! Belami18! A randi alkalmával konkrétan nem mondtam a szemébe, h tetszel, s tőled szebbet még nem láttam...de amikor mondta, h átlagosnak tartja magát, megcáfoltam! Ja és fitnes-szes alkatát is dícsértem (pl szerinte gáz, h a kézfejében olykor-olykor látszanak az erek, vagy hogy széles a válla, de nekem bejön, mondtam is neki, h nem szeretem a vékony csajokat)...szal lecsekkolhatta h tetszik nekem...szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 ez igy korrekt, ez már csak tőle függött de ha nem tetszettél neki miért talizott többször veled azt nem tudom nah mind1 nehéz az élet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerirobi Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Jaja nehéz az élet meg szar is! Na mindegy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferencbokor Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 greg ami az oldalon van azt végig nézem.. xD de mind1 matekból én se voltam vmi jó az érettségin.. vhogy a fügvények nem fekszenek..xD szal mid1 leszophat a vizsgabiztos xD kresz.... xD bassza meg 10 pontal még átmész... 11 el má nem.. nekem mennyi lett? 11xDxDxDxDxD vizzsa térve az original témára xD greg ez a csaj nem akar tőled sztem semmit de szimpi vagy neki szal be tesz a gardróbba... ha hagyod.. meg ha érted hogy értem xD sztem vagy úszol utána xD és megy vele minden...(olvastam hogy éppen akkor másztál haza melóból) most képzeld el amikor nem tudsz majd melózni me bassza az ideg az agyad a csaj miatt... pláne hogy már egy mail miatt ennyit stresszelsz xD :S nekem is mondták, hogy semmi baj feri.. majd jön másik.. van elég hal a tengerben... mondom magamba ja ba+ csak hogy nem harcsázok hanem fenekezek, egy úszóval mi a gecit érek.....(pecások előnyben+ képzelő erő xD és társítási készség xDxDxD) de igazuk van max még addig vered magadnak xDxDxD nem halsz bele... xD vagy 3000 ért leszopatsz egy pillangót a gubacsin xD az a te dolgod Neo.. a pirosat, vagy a kéket választod xDxDxDxD???? hadd a genyóba azt szerezz vmi csajt máshonnan jah egy jó tanács!!!! no para no gátlás, és zsír duma... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerirobi Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Ja valahogy így...KÉNE!!!Csak nem mindenkinek jön össze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Belami18! "Nehéz ügy...", "Hű de szar az élet..." értem?! feri! Nem tom mit tehetnék még...másik városban van, b*szik hazajönni, leveleimet félmondatokkal letudja (ahogy illusztráltam is számotokra), nem mond semmi konkrétat! Már kezdek lassan ott tartani, h ha én nem keresem, ő nem keres! Szal...kérdem én: Mit tehetnék még, h észrevegyen??? Szerintem ő is bele fog kerülni a "meg nem valósult álmaim" kategóriába... Amúgy meg...fizetni soha nem fizetnék nőé! Ja, és lehet, h te vered magadnak...de "ökör iszik magában"...értem?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Komolyan, már csak a "mindenttudó" és "mindenbebeleszóló" pirateclubb-os lányok véleményére lettem volna kíváncsi! De hát ez is elmaradt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 tényleg még 1 csaj nem szolt hozzá a témához, na ez se egyszerű. Kül Greg én azt mondom ami nem megy ne eröltessük csak felesleges problémát csinálsz magadnak, ha egyszer nem érdekled akár még fejre is állhatsz akkor sem fogod, nekem is van sok benem teljesült álmom bár én ráérek és az idő nekem dolgozik , de ha belehajtod magad 1 olyan kapcsolatba ahol csak 1oldalu a szeretet akkor csak neked lesz rossz ő nem fog álmatlanul forgolodni az ágyában éjszakánként szal most még könnyen eltudod felejteni és keresni mást és nem szép dolog azt mondani h mondtam h ő nem fog olyat irni h "mivan elfelejtettél", de látom nagy hatással volt akkor rád ha ennyire ki vagy borulva, rám is voltak már igy hatással bár nekem már nehéz olyat mondani ami meghat meg amin meglepödök annak már komoly dolognak kell lennietényleg még 1 csaj nem szolt hozzá a témához, na ez se egyszerű. Kül Greg én azt mondom ami nem megy ne eröltessük csak felesleges problémát csinálsz magadnak, ha egyszer nem érdekled akár még fejre is állhatsz akkor sem fogod, nekem is van sok benem teljesült álmom bár én ráérek és az idő nekem dolgozik , de ha belehajtod magad 1 olyan kapcsolatba ahol csak 1oldalu a szeretet akkor csak neked lesz rossz ő nem fog álmatlanul forgolodni az ágyában éjszakánként szal most még könnyen eltudod felejteni és keresni mást és nem szép dolog azt mondani h mondtam h ő nem fog olyat irni h "mivan elfelejtettél", de látom nagy hatással volt akkor rád ha ennyire ki vagy borulva, rám is voltak már igy hatással bár nekem már nehéz olyat mondani ami meghat meg amin meglepödök annak már komoly dolognak kell lennie Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerirobi Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 tényleg még 1 csaj nem szolt hozzá a témához, na ez se egyszerű. Kül Greg én azt mondom ami nem megy ne eröltessük csak felesleges problémát csinálsz magadnak, ha egyszer nem érdekled akár még fejre is állhatsz akkor sem fogod, nekem is van sok benem teljesült álmom bár én ráérek és az idő nekem dolgozik , de ha belehajtod magad 1 olyan kapcsolatba ahol csak 1oldalu a szeretet akkor csak neked lesz rossz ő nem fog álmatlanul forgolodni az ágyában éjszakánként szal most még könnyen eltudod felejteni és keresni mást és nem szép dolog azt mondani h mondtam h ő nem fog olyat irni h "mivan elfelejtettél", de látom nagy hatással volt akkor rád ha ennyire ki vagy borulva, rám is voltak már igy hatással bár nekem már nehéz olyat mondani ami meghat meg amin meglepödök annak már komoly dolognak kell lennietényleg még 1 csaj nem szolt hozzá a témához, na ez se egyszerű. Kül Greg én azt mondom ami nem megy ne eröltessük csak felesleges problémát csinálsz magadnak, ha egyszer nem érdekled akár még fejre is állhatsz akkor sem fogod, nekem is van sok benem teljesült álmom bár én ráérek és az idő nekem dolgozik , de ha belehajtod magad 1 olyan kapcsolatba ahol csak 1oldalu a szeretet akkor csak neked lesz rossz ő nem fog álmatlanul forgolodni az ágyában éjszakánként szal most még könnyen eltudod felejteni és keresni mást és nem szép dolog azt mondani h mondtam h ő nem fog olyat irni h "mivan elfelejtettél", de látom nagy hatással volt akkor rád ha ennyire ki vagy borulva, rám is voltak már igy hatással bár nekem már nehéz olyat mondani ami meghat meg amin meglepödök annak már komoly dolognak kell lennie Talán a csajoknak nincs eféle problémáik!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Belami18! Azt mondhatjuk h nagy hatással volt rám...de azt nem mondanám h beleszerettem...ez még ahhoz kevés volt! Csak eljátszottam a gondolattal...tudod azzal h "mi lenne ha..." Hogy hova vittem volna legközelebb talira...mit csináltunk volna, miről beszélgettünk volna...szal picit így beleéltem magam, ami köszönhető annak is, ahogy a randin hozzáállt az egészhez (megnyerő volt s értelmes... nem volt elutasító, stb de ezt már olvastátok szerintem) Na meg...egyáltalán örültem végre egy olyan lánynak, aki nem a külső ismérveket tartja fontosnak a párválasztásnál! Na azt már írtam, h nem vagyok egy Rocky, de olyan se, aki lemegy a bányába és feljön a szén! Egyszerűen csak "normális srác vagyok és csak néha csajozok..." értem?! Vagyis legalább is magamat normálisnak tartom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 kerirobi! Nnna...nem mintha adnék a pirateclub-os csajok véleményére! Csak feltűnt, h ehhez a témához "no comment" részükről! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 hát pedig lehet h. kéne gondolok itt szipire aki azért elég hasznos tanácsokat ad és segítőkész is...persze lehet ez csak az ln véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 sbxslade! Én inkább már tényleg nem szólok semmit, mert senkit nem akarok megsérteni se...meg felbuzdítani se értem!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 :D nc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerirobi Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 El jött a szombat ! Most ki derül ,hogy mi lesz meg hogy . De van egy olyan érzésem ,hogy koppanok szóval a házi bulin igen készre fogom inni magam=satu részegre! De már megszoktam a koppanást . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 kerirobi! Ha saturészeg leszel...ne csodálkozz ha semmilyen csajnak nem fogsz kelleni! Igyál...de mértékkel, h tudd koordinálni tetteid, s hogy majd beszámolhass milyen volt! Hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 megint olyan rossz idő van, és azt fogja mondani a csajszikám hogy így nem érdemes menni a sehova utálom a rossz időttt!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerirobi Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 kerirobi! Ha saturészeg leszel...ne csodálkozz ha semmilyen csajnak nem fogsz kelleni! Igyál...de mértékkel, h tudd koordinálni tetteid, s hogy majd beszámolhass milyen volt! Hajrá! Hát szerintem a csajok is úgy fognak kinézni kb. mint én. De azért köszi a biztatást igérem beszámolok mi történt !!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 kerirobi! Ja...hát ha IHB buli lesz (Iszunk, Hányunk, Bulizunk) ahogy érzed! jemo69! Igen...mindig akkor van rossz idő, amikor pl szabin is vagyok! Bezzeg a 40fokos hőségben dolgoznom kellett... Amúgy meg...a rossz idő ellenére pl be lehet ülni egy kávézóba...vagy mittomén?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts