Jump to content
PirateClub.hu

eric_koston

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    eric_koston@freemail.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Pécs

eric_koston's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. mostmár mind1, és természeten szoft átalakitás nélkül gondoltam, mert nekem w800i szoft van rajta, amt adatkábellel csináltam... de FAR Managert nem leht használni adatkábellel , nem?
  2. nekem 3 siemensem volt, c35 + utána c45 és utána st60.. kész röhej volt, a c35 birta olyan fél évig, és ki kelett dobjam, mert olcsóbb volt az akkori c45 lassan mint az akku, mert beszéltem vkivel lemerült azt ennyi, a c45 birta 1 évig, de kb 4x voltam vele szervizbe, az st60 pedig vmi csúcs volt össze vissza tört ahogy elejtettem kézmagasságból, és vettem hozzá 4félér szervízkábelt, ami persze sosem működött :@ utána volt 1 k300i-m amivel tökéletesen +voltam elégedve, csak ellopták... utána a jóöreg 3410, amit Ladtam és most a d750i w800 firmwareal, amivel tökéletesen +vagyok elégedve, birja a strapát, és 1évesen kaptam 1hónapja, az adatátvitellel semmi gondom, gyors, szval minden jó, amig Lnem hagyom ez marad az biztos
  3. szevasztok, nem tudja vki h hogyan tudok belépni a d750i-m menüjébe SIM nélkül?
  4. eric_koston

    A Helyszínváltás Fontossága!

    sztem ez így naívság, mert ha minden az igazi, a nő ugyáll hozzád ahogy Te hozzá... elhanyagolható pár % aki nem... csak hozzáállás kérdése, és má kezedben is vannak a dolgok, és a szépkislány pedig nem 1 hülye kurva, hanem 2nap mulva má vele vereted ki magad... a jó nők nem hülyék, csak naponta letámadja olyan 100pasi h járni akar vele... most ha belegondolsz, odamész kb mint a 101edik pasi nemfog észrevenni, mert nemakar... csak a változatossáááág
  5. eric_koston

    Mennyi pornófilmet nézel?

    az erotikus filmek nekem is bejönnek, azoknak van érteleme, nem csak a szimpla szex... nahjó, persze jobb csinálni mint nézni, de néha azé nagyon jó az öreg jobbkéz.. :lol: :lol: :lol:
  6. eric_koston

    A Helyszínváltás Fontossága!

    grat Fowl, nekem most nagyon zsír kedvem van, hétfő kedden, és csütörtökön m1ek puncizni, csak nehogy elolvassa ezt a 2csaj:D:D
  7. eric_koston

    A Helyszínváltás Fontossága!

    de ha érdekel bövebben a téma, akkor msn-en +találsz,
  8. eric_koston

    A Helyszínváltás Fontossága!

    ütlek ruglak titeket :D abban a srácban azt látta + h kedves volt vele, +értő volt, figyelmes... ezek fontos dolgok..., de nem pénzügyileg, szval nem azzal vagy kedves h fizetsz 1 nőnek 1böl mindent, és nem szerelmes verseket olvasol neki 3nap után, mert ugye mkinek az kell amit nehezen kaphat+ csak figyelj a csajra kérdezgesd, beszélgess vele, ha jó beszélgető partner vagy, az jó nagyon de neked kell irányitanod a beszélgetést, mivel a nőknek igazi FÉRFI kell, nem 1 puhapöcsü... ugy mint ahogy nekünk is igazi nő kéne, a legjobb nők is emberek... és aki sztem azt mondja h a szép lányok nem jók mert beképzeltek, az verje otthon még 1 jódarabig a monitor elött... csak irányitani kell a dolgokat, magabiztosan... és közben figyelmes lenni rá, nem kell nyalizni semmi, csak láccon rajtad h szeretsz vele lenni, és Ő is szeretni fog veled, nahm ennyi így röviden, Én eszerint müködök, nagyon röviden nah csövi:)
  9. eric_koston

    A Helyszínváltás Fontossága!

    nahm, gondold végig, felnézel 1 csajra, akarsz vele járni... és gondolj abba a helyzetbe, ha a csaj néz fel rád, és Ő akar téged kimondottan alapjában véve ennyi, és ha érdekelnek ezzel kapcsolatos gondolataim, irj ide, és ha errejárok firkálok csövi:)
  10. eric_koston

    A Helyszínváltás Fontossága!

    csak halálnyugi, legyen önbizalmad, néha még túlsok is, de semmi beképzeltség, légy vele aranyos, de ne legyél a csicskája..., mert nem is vagy az, de mondok neked vmit;) próbáld ki 1 csajszival, beszélj vele ugy mintha Te lennél a nő, szval vedd rá h ő akarjon téged felszedni ne pedig te őt, lehet h elöször furán hangzik, de ha otthon vagy benne, nem lesz gondod a nőkkel:)
×
×
  • Create New...