Jump to content
PirateClub.hu

BTommy

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: BTommy

  1. BTommy

    Egy kis biztatás,vegyél erőt magadon!

    Hát Atmex, ha egyszer ilyen pesszimista emberek írnak ide mint pl. ReKs...
  2. BTommy

    Egy kis biztatás,vegyél erőt magadon!

    nah ezt a külsős dolgot ReKs lécci ne ha megvan a skilled hozzá, egyeltalán nem számít a külső a csaj felszedésében... Nem számít, h nem vagy jó kinézetű srác, nem vagy magas, nem vagy izmos, a lényeg, hogy az öltözködésed legyen rendben, az új kinézetem miatt már volt odajöttek csajok arra hivatkozva szólítottak meg. Szóval a lényeg hogy adj magadra.
  3. BTommy

    Egy kis biztatás,vegyél erőt magadon!

    Öltözködés sztem elég fontos, ha nem tartod magad szépnek, akkor legalább öltözzködj jól, higiénia alap. Most lehet kegyetlen leszek egyesekkel szemben, de pl. az ien rokker társadalmotól kitudok akadni, az a ruházat, öltözködés, hát hogyismondjam, bár aki olyan társaságban keres csajt akkor gondolom nincs vele semmi baj. Nem vagyok benne az ienekben igazán, szóval lehet hülyeséget mondtam. Mondjuk az öltözködés az sokban függ az anyagi helyzetedtől, de minden rajtad múlik mire költöd a pénzed. Aki önbizalomhányos az meg járjon kondiba és gyúrja ki magát, hihetetlen mennyi önbizalmat tud adni, tapasztalatból mondom! hantaboy: Ezt már az elején meg kellett volna szakítanod. Múltkor velem is hasonló történt. Haverommal felmentünk pestre westendbe csajozni, és egy csajjal számot cseréltünk, rá 2 napra felhívtam, és megbeszéltük a találkát. A találka előtti napon még felhívtam, h akkor biztos jó-e a szombat, amire megbeszéltük, akkor mondja h bocs nem jó mert megyek ide+oda... Mondtam neki, hogy velem nem lehet csak így játszadozni, h vagy eljön, vagy nem mondja. Lecsaptam a telefont rá 2 percre a csaj hívott h mégis jó neki a találka Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne hagyd h ő döntsön helyetted, a csajok a dominánsabb pasikra buknak.
  4. BTommy

    Egy kis biztatás,vegyél erőt magadon!

    Nah szóval, nagyjából végigolvastam a topikot... A legjobban az olyanokat utálom, akik lekurváznak 1-1 csajt, csak mert az elutasította... Hát könyörgöm, nem jöhet össze mindenkivel, aki csak megszólítja, ráadásul ez jobb csajoknál 7+ eléggé gyakori, szóval már van igényük, ne csak azt mondja a srác, h "Szia! Vehetek neked egy italt?" Vagy "szia! Én XY vagyok, és tök szép vagy, meg én csak most láttalak először, de tudom h már szerelmes vagyok beléd!" Szóval az ienek helyett, inkább magabiztosan menjetek oda, tudom ez nehéz, de csak úgy lehet leküzdeni, ha minél több csajhoz mentek oda. Régen nekem is volt AA-m (approach anxiety=nem mersz odamenni megszólítani csajt), de rájöttem csak úgy tudom leküzdeni, ha minél több csajhoz megyek oda, és bejött. MSN-ezés nem az én világom, jobban szeretek élőben megismerkedni csajjal, higyjétek el legyőzitek AA-tokat ti is rájöttök, h MSN értelmetlen... A lényeg, hogy érd el h vonzódjon hozzád, azután jön csak az hogy te vonzódsz hozzá, vhogy így: El kell érned h ő akarja reklámozni magát nálad! Kérdezd meg, h több van benned mint ami kívülről látszik? Igen, mi? (ez amúgy egy jó direkt nyitószöveg lehet, ha jól adod elő). Ezután jöhet a Komfort vagyis "barátkozás", amikor nyíltan beszéltek egymással, élményekről stb. A legtöbb srác itt akarja kezdeni, de vonzalom nélkül a Komfort=LJBF=legyünk csak barátok... Szóval komfortban kino, vagyis tapizás(nem rossz értelemben ), pl. kézfogás, később csók, de kezdetben csak laza csók, ne teljes nyelves, tudjátok. Nah ezek után jön a csábítás=sex Beszélgetéseknél a lényeges dolog, 2 szó: "Emotional Spikes" Vagyis érzelemmel kapcsolatos kérdéseket tegyetek fel, ne ilyet h hogy vagy, milyen volt a napod... Gondolkoztatok már azon, hogy a bunkó seggfejek miért járnak jó csajokkal? Hát mert érzelmeket váltanak ki a csajból, mégha negatív érzelmeket, akkor is játszanak az érzelmi skálájukon a csajnak. Túl sok érdeklődést ne vigyél bele az elején, mert az max. csak az olyanoknál jön be akik vmi bányarémek... Bókokkal meg óvatosan! Nem tudom hogy terjedt el a köztudatban ez az egész bókolok=csajszi szeretni fog hülyeség. Később majd mikor már érez vonzalmat irántad a csaj, lehet bókolni, de csakis belső tulajdonságokkal kapcsolatban pl. Tök jól el lehet veled dumálni... de hangsúlyozom csak miután már vonzódik hozzád. Nah ennyit tudtam hozzáfűzni a témához tapasztalataim szerint, bár csak az alap dolgokat írtam le, remélem érthető volt. Keep it up bros!
  5. BTommy

    A Helyszínváltás Fontossága!

    nekem ez pont azt jelenti a szokásos női köntörfalazással, már bocsi, de sztem keress mást, ez a vonat már elment...
  6. BTommy

    A Helyszínváltás Fontossága!

    eric koston megmondta a frankót! Higyjétek el, h nem a külső számít egy nőnél, az elején sem, hanem inkább a megjelenés, fellépés, határozoottság, önbizalom... ezeket a nők észreveszik, szal ha van önbizalmad, és jó ruháid, stílusod, emellett figyelsz a csajra nyertél! Greg82 nem tudom, h beszélsz-e a csajjal, míg távol van, de nem tudom mi lesz ebből, így a "kapcsolat" elején kettévágni a dolgot, ha full oda van érted akkor ok, máskülönben nemigazán bízok benne h összejön... Hacsaknem lehengerled a kövi randitokon és megmutatod neki ki a Jani, jó sztorikkal, flörtöléssel, kinoval, és persze a végén csókkal Majd írj h mi a szitu!
  7. BTommy

    A Helyszínváltás Fontossága!

    Nah hello Greg!! Örülök h ien jól sikerült a randid, majdhogynem tökéletes Elején, jó h csak beszélgetettetek, ebbe a 4 órába, remélem vonzalom megvan a csaj részéről is irántad! A következő randin viszont már mindenképpen kezd el a kapcsolatépítést, tapi, kézfogás, puszi, puszi nyakra, szagolgatod... Ha ezeket jól csinálod és télleg érez irántad vonzalmat, szinte már ő kínálja fel a számát neked Ha jól értem legközelebb 2 hét múlva talizhattok csak, várjuk majd a fejleményeket, és sok sikert
  8. BTommy

    A Helyszínváltás Fontossága!

    Bár már délután van szóval, ha minden igaz, épp most talizol vmikor a csajszival, de azért leírom, én hogy csinálnám.. Első randin én kávézóba szoktam beülni a kiszemelt alannyal, ott megiszunk vmit, és közbe jót beszélgetünk, kis romantikát viszel a beszédedbe, nem nyalizás meg ienek, szal inkább csak csevegjetek az első randin. Én első randin csak ezt az egy dolgot szoktam csinálni, beszélgetünk úgy 40-50 percet, aztán elmondom h még van más dolgom is, h lássa nem vagyok rákattanva... Telefonszámot végén kérek, ha addig nem volt meg, az mindenképpen fontos szerintem h ne akard már az első alkalommal lekapni a csajt, hacsak nem qrvára rád van izgulva/kattanva, de ezt az írásodból kétlem. Rá 1-2 napra felhívom, h lenne vmi program...
×
×
  • Create New...