Jump to content
PirateClub.hu

kerirobi

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About kerirobi

  • Születésnap 11/26/1990

Contact Methods

  • MSN
    gyuro90@freemail.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    TépeK

kerirobi's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. kerirobi

    Underground topic (2)

    Hát számomra az év lemeze Ketioz - Kapitális K-ja. A Hősök lemezbe nagyot csalódtam. A DSP nem lett rossz én többet nem is vártam tőlük (nem rossz értelemben). A Barbár szintén nem lett valami nagy cucc szóval marad Ketioz. Ja és a Street ROyal album se rossz.
  2. kerirobi

    Bigtorrent.eu

    Én is fennt vagyok már egy jó ideje és nekem tetszik az oldal. Sok jó torrent van pláne sok ingyenes is.
  3. kerirobi

    szúnyog vs. légy

    A szúnyog ,de nem csak a légy vs szúnyog közül hanem az összes élőlény közzül a szúnyogot utálom a legjobban. Idegesítő a hangja, csíp ja és már lecsapni se olyan könnyű már mint régen. Nem is tudom hogy minek lett a szúnyog megteremtve a Földre.
  4. kerirobi

    Züllöttségi Teszt

    132 pont. Hát ja én kiélvezem maximálisan az életemet elvégre azé van:D 19 év
  5. Csővázas! Én is megszeretném kérdezni mennyit érhet a gépem. Mostanában eléggé idegesít, hogy minden új játék akad gondolkozom egy XBox 360-on vagy egy új gépen mert ezen nincs mit fejleszteni, de nincs pénzem. AsRock alaplap pffff Intel 2.5 Ghz proci 1024 Mb ram Geeforce 6600 256 Mb videókari AGP foglalat egy 250 Gb vinyó+20Gb vinyó Nec dvd író+HP dvd író Nem sokat gondolom...
  6. Na Peace! Nekem egy 6600 (256 Mb)van. Tom elég régi de nincs pénzem új kártyára,meg ha veszek akkor már sztem új gépet veszeg mert az AGP alapúgépeknek nincs jövője sőt már lassan múltja se am a többi konfig.:2,5Ghz Intel Celeron,1Gb Ram, egy "faxa"AsRock alaplap Na Bíke!
  7. Nekem valahogy nem adja ez a gép, nekem a VIII tetszik a legjobban!!!
  8. kerirobi

    A Helyszínváltás Fontossága!

    Na ezt elég nehéz megállapítani. Szerintem a nyomulás az zavaróbb mint a rámenősség szerintem. Na ezt jól megfogalmaztam !A rámenős csajok még bejönnek ,de a nyomulósok azok nem ,kivéve ha valami bombázó a csaj !
  9. kerirobi

    A Helyszínváltás Fontossága!

    Greg82 az IHB buli az ISZUNK,HÁNYUNK,BELEFEKSZÜNK,(nem BULIZUNK). Na teljesen máshogy telt a buli. A csajtól nem kérdeztem semmit, mert hallottam róla egyet ,s mást. De össze jöttem a barátnőjével. . Akivel egész este úgy mond csak nyaltuk egymást . Este 10-től másnap hajnal 4-ig!!!!! És most elvileg járunk.Csak az a baj nem érzem azt amit ilyenkor kéne ő meg igen szerintem . És nem akarok átálni a szívrombolók sorába inkább az enyémet mint én másét ,de mind a kettő szar érzés a részemről. Ja és be se b*sztam annyira. De most délután bepótoltam fényes nappal berugtam .Nem tom mit csináljak én se tom hogy mit akarok. .
  10. kerirobi

    A Helyszínváltás Fontossága!

    Hát szerintem a csajok is úgy fognak kinézni kb. mint én. De azért köszi a biztatást igérem beszámolok mi történt !!!!!
  11. kerirobi

    A Helyszínváltás Fontossága!

    El jött a szombat ! Most ki derül ,hogy mi lesz meg hogy . De van egy olyan érzésem ,hogy koppanok szóval a házi bulin igen készre fogom inni magam=satu részegre! De már megszoktam a koppanást .
  12. kerirobi

    A Helyszínváltás Fontossága!

    Talán a csajoknak nincs eféle problémáik!!!
  13. kerirobi

    A Helyszínváltás Fontossága!

    Ja valahogy így...KÉNE!!!Csak nem mindenkinek jön össze.
  14. kerirobi

    A Helyszínváltás Fontossága!

    Jaja nehéz az élet meg szar is! Na mindegy!
  15. kerirobi

    A Helyszínváltás Fontossága!

    Hát lehet de akiket én ismerek csajokat azok közül 1 na jó 2 qrva. Szóval lány ismerőseim közül kb. 5%. De lehet te csak olyanokat ismersz. De ez csak egy feltételezés a részemről. És várom már a szombatot!!!!!
×
×
  • Create New...