Jump to content
PirateClub.hu

Zenetelefon vs. Kamerás mobil


Nagyokos
 Share

Zenetelefon vs. Kamerás mobil  

142 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Melyik jobb szerinted?

    • Zenetelefon
      55
    • Kamerás mobil
      34
    • Egyik se jó
      9
    • Mindkett? ugyanolyan jó
      44


Recommended Posts

A kérdés adott :) Ki melyiket kedveli jobban? :)

 

Hogy egyértelmű legyen kamerás mobil alatt a 2, 3,2, 5 és a 7,2 (elvileg ekkora lesz a következő csomópont mobilkameráknál) megapixeleseket értem, zenetelefon alatt pedig azokat amelyek a zenére vannak specializálódva, pl: Sony Ericsson Walkmanek és Nokia Xpress Music telók.

 

Nekem 2in1 telóm van szal zenében is remekel meg a kamerában is, de ez csak a véletlen műve :P Ettől függetlenül sztem kamerás telók jobbak, mivel ugyanúgy lehet azokkal is zenét lejátszani, ha meg nem vagy megelégedve a hangzással akkor meg veszel hozzá másik headsetet és ennyi :):P

Link to comment
Share on other sites

Hát azért az nem olyan egyszerű hogy veszel hozzá egy jobb sülest, ha pl alapból sz*rul játsza az mp3-at akkor hiába veszel hozzá fülest. Pl ha alapból nincs benne equalizer akkor akár milyen fülest is vehetsz hozzá, az nem fog neked szépen szólni. Amugy kíváncsi lennék neked milyen telód van h annyira isteníted :) Nekem egy Nokia N73 ME-m van, ami egy kicsit zene, kicsit kamera de egyikből se a legjobb, olyan erős közepes.

Link to comment
Share on other sites

equalizer az manapság már mindegyikben van :P K300i-ben is van az pedig 3 éves gyártás kb :) am nem az eq fogja meghatározni hogy hogy szól a füles, az csak kis extra :P nem az hogy istenítem, egyszerűen csak szeretem :P amúgy K750i-ből készített W800i-m van. most lehet h belém fogsz kötni h az enyém csak 2Mpixel a tied meg 3.2, csak az a külömbség hogy enyém már 2 éves modell és akkor sztem nem is létezett más 2Mpixeles :)

Link to comment
Share on other sites

én eleve a kérdést nem értem igazán, hisz manapság már mindkét dolog szinte alap egy telefonban..

 

 

hát az csak szerencse hogy a zenetelókban van jó minőségű kamera, de ez se mindig igaz van amikor hiánzik fókusz vagy fotófény/vaku, stb... a kamerára specializálódott telóknak meg nem olyan a szoftverjük mint a zenére specializálódottaknak, tehát így már külön válik a 2 tipus.

Link to comment
Share on other sites

Én kiszáltam a telefonozásból nincs rá semmi szügségem és még gép mellett költsek erre is. Van telefonom, de hónapok óta lemerült aksival fekszik az asztalon mindenki tudja, hogy ott nem lehet engem elérni MSNen kell keresni mert ott mindig vagyok(szinte).

Szerintem eggyik se jó, met drágább 10 ezer forintnál annál többet nekem telefon meg nem ér fényképezőgép van MP3 lejátszót meg tervezek venni karácsony táján.

Link to comment
Share on other sites

a kamerára specializálódott telóknak meg nem olyan a szoftverjük mint a zenére specializálódottaknak, tehát így már külön válik a 2 tipus.

 

erről nekem az a véleményem, h ez csak egy nagy vakítás, h húú, sony walkman mobil.. attól, h tettek rá egy pofásabb lejátszót, még nem feltétlen lesz jobb, mint egy másik hasonló áru mobil.. pl. a k750i sem walkman mobil alapból, de simán rá lehet rakni a w800i szoftverét, és máris ottvan a zene mobil olcsóbban..

 

nem a szoftveren múlik a dolog, hanem a hardveren, ott meg már ha van bent a telóban egy jó kamera, attól még nem zárja ki, h egy jó hangchipet is beletegyenek..

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Igazándibol ez a Zenetelefon vs. Kamerás mobil kérdés addig érdekes amíg jobban bele nem nézünk a telefonok felépítésébe pl az SE telóknál ugye ott van a Cybershot és a walkman. Ugye a Cybershot maga a fényképezős telefon csoda a walkman meg a zenelejátszós csoda. Ha össze hasonlítunk 2 ugyan olyan kategóriás SE telefont csak az egyik a Cybershot a másik a Walkman akkor észre vehetjük hogy a belseje a telefonak teljesen ugyanaz ergo ugyan olyan jól játszik mp3 mat a Cybershot és ugyan olyan jó a kamerája a walkmanak is mint a Cybershotnak. A legnagyobb különbség a 2 telefon között a Szoftware amit rátesznek. Ugye a Cybershotnak a fényképezéshez használt kamersoft kicsit többet tud mint az alap soft míg a walkmanban van az Un. walkman lejátszó progi... + lényeges különbség a 2 telefon között az ár is mert ha a vásárláskor jobban hájpolják a walkman szériát akkor az a drágább vagy fordítva elég jó példa erre a K750i/D750i/W800 most hirtelen nem tudom hogy a k vagy a d a cybershotos de ez lényegtelen mivel ez a 3 telefon 3 különböző kategória és mind 3 telefonak 1 a belseje csupán a soft. amiben különbség van. Nah monyuk igen itt most bele lehet kötni abba hogy a Cybershotnak oldalt van a kis kamera elsütő gomb a walkmanak meg hangosító meglejátszás gomb. De ez effektíven nincs hatással se a lejátszás minőségére se a kamera kép minőségeére.

Link to comment
Share on other sites

Etooo val kell egyetértenem, manapság már mindegyik alap lesz, és semmiben nem különbözik az ami esetleg másik zenelejátszót kapott. Lejátsza a zenét mindegyik, olyan sok minőségi különbséget meg nem hiszem hogy tapasztalsz mivel gondolom mp3-at hallgatsz, a kamera meg jó ha van, és minél jobb.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...