Jump to content
PirateClub.hu

etooo

Elit
 • Content Count

  2,419
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by etooo

 1. etooo

  Heroes

  Legyen ennek a sorozatnak is egy topicja, sztem megér annyit Egy kis infó a Pilotról: [Hidden Content]
 2. etooo

  A.C. Milan

  Megnyitom ezt a topicot, mert a másik eltűnt, és ha jól emlékszem, azért bolt rajtam kívűl más milanos is kezdésnek két aktuális hírt akkor bedobok oddo nem ártana.. igaz már 31 éves ő is, de még egy két három jó év lehet benne..
 3. etooo

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  cydiaban add hozzá a stable.szifon.com repo-t, ott fent van
 4. etooo

  24

  nálam az első évad pont nem lenne benne a top3-ban, az még túl lassú a többihez képest viszont úgy tűnik nem lesz több évad [Hidden Content]
 5. etooo

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  nekem az ipodomon is volt, időnként jól jöhet egy teljes utcaszintű offline térkép
 6. etooo

  Hajrá Fradi!

  holnap végetér az átigazolási szezon, 7 téli igazolásból 5 válogatott, mind tapasztalt játékos, nem angol ifi, talán bizakodva tekinthetünk a tavaszra.. a negatívum viszont a szurkolói kártya körüli összevisszaság + az FSZSZ megszünése, így még senki nem tudja hogy lesz e szurkolás tavasszal :S
 7. etooo

  Hajrá Fradi!

  A Ferencvárosi Torna Club topicja furcsa, h eddig nem volt ilyen topic a következő meccs kedden Fradi - Sheffield United, a testvércsapatunkal meccselünk, és remélhetőleg nyerünk is (bár a szolnoki meccs fontosabb). aki nem tud a helyszinen szurkolni, az nézheti a sport1-en, illetve akinek nincs sport1-e, az a pepsifoci.hu-n egy 300 forintos sms ellenében. Hajrá Fradi!
 8. etooo

  Hajrá Fradi!

  semmivel sincs több gond velünk, mint más csapatokkal, csak minket mindig felkap a média..
 9. etooo

  Hajrá Fradi!

  te az ulloi129-en is fellelhető Limpi vagy?
 10. etooo

  Hajrá Fradi!

  @green: azért nem teljesen igaz, a szurkolók egy része tett (még ha nem is megfelelő eszközzel), és most ezen csámcsog az egész média, a csapból is ez folyik, pedig akkora balhé azért nem volt. összehasonlításképp: tegnapi vasas videoton meccs után, tömegverekedés, ütőfegyverek, üveggel-kővel dobálózás (egymásra), vérző fejű szurkolók. érdekes mód erről senki sem beszél..
 11. etooo

  Hajrá Fradi!

  lelépett, de vissza is jön/jött igazolni meg télen kell, de nyáron is kellett volna, és be is lettek ígérve a minőségi igazolások, aztán nem lett belőle semmi. most ugyan ez a helyzet, minőségi magyar igazolásokról susmusolnak aztán meg megint jönnek majd emberkék külföldi alacsonyabb osztályokból :S persze remélem nem így lesz, és még egy edzőt is hoznak
 12. etooo

  Hajrá Fradi!

  első körben lényegében csak annyit írtam, hogy ez a csapat így nem jó és váltás kell. nemcsak az edzőn múlik, de azt egyszerűbb lecserélni, nem tudom ezzel mi a gondod. a kifogás keresős/veszteni nemtudó dumát meg hanyagold, a lefizetős megjegyzésedből is látszik, hogy mivel (és még kitudja mikkel) jöttél volna ha a Fradi nyer..
 13. etooo

  Hajrá Fradi!

  ahhoz képest, h országos 1esre vette a Fradistákon kívül mindenki a meccset a szuper bajnokesélyes újpest ellen, éppen hogy csak nyerni tudtak egy lesgóllal hazai pályán..
 14. etooo

  Hajrá Fradi!

  Bobby go home! jobb lesz így mindkét félnek.
 15. etooo

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  itouch-ot cseréltem iphonera, de időnként legszivesebben leköpném az applet -.- nehezen értem meg, hogy hogy lehet egy ilyen drága telefonba szinte használhatatlan wifit és gps-t tenni.. wifivel ha publikus hálózatra akarok felmenni imádkozni kell, hogy találja meg a jelet, és utána meg ne dobjon le fél perc múlva. (touchnál ugyan ez volt a helyzet) gps meg.. vmeik nap járkáltam a belvárosban és 1 óra (!!) kellett neki, h jelet fogjon, azt hittem földhöz vágom :@ bár a gps-hez hozzátartozik, hogy tegnap megcsináltam a plist-es moddingolást és egyelőre jónak néz ki (mire betöltött a navigon már volt is jel), de azt még nem tudtam tesztelni, hogy menet közben fog-e már jelet, vagy még mindig szinte álló helyzet kell neki hozzá.
 16. etooo

  A.C. Milan

  ebben a szezonban sajnos(?) még nem láttam Milan meccset, de lehet jobb is, hogy nem idegesítem magam rajta, ahogy az összefoglalókat olvasgatom
 17. etooo

  Hajrá Fradi!

  az mlsznek ismét sikerült keresztbe tennie (Megyeri), így sajna nőttek az újpesti esélyek, de ettől függetlenül a győzelem a cél!
 18. etooo

  Hajrá Fradi!

  már csak 2 nap!! remélem nagy balhé azért nem lesz.
 19. etooo

  Formula 1

  Kimi szimpatikusabb mint Alonso, ráadásul Schumi idejében sokat kellett ellene szurkolni, így most "kissé" furcsa lesz mellette állni, mint Ferraris.
 20. etooo

  Tom vs. Jerry

  Melyiket bírtad jobban? ki a jobb?
 21. etooo

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  progikat akár a cydiaból is ha wifi közelben vagy, vagy ezt csináld meg: [Hidden Content] és utána ha netről letöltesz egy játékot/progit, csak duplakattal berakod az itunes-ba, az pedig majd sync-eli a touchra. (SSH leíráshoz a link a #457es hsz-emben)
 22. etooo

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  ahogy emlékszem, amikor visszacsatlakoztatod, és a fehér képernyő mellett nyomsz egy entert, lefut pár parancs automatikusan, majd bejön a parancssor, amikor beírhatod a két parancsot (látható jele nincs a változásnak a parancsok után, de attól még jó) utána a ctrl+c majd n, és ezután írja ki, h töltsd fel itunes-al a tört fw-t.
 23. etooo

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  hm, most jut eszembe.. [Hidden Content] ebből telepítsd fel gépre a libusb-t, elvileg az is kell hozzá. aztán géprestart, majd próbáld újra a fentieket
 24. etooo

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  miután végigment a számolós "balhé", lecsatlakoztatod az ipodot?
 25. etooo

  Apple iPhone & iPod Touch & iPad

  feldugod a touchot a gépre, elindítod a programot, amikor visszaszámolgat nyomod a megfelelő gombokat (másodjára is 10mp-ig), aztán enter, majd kiírja, h húzd le a touchot a gépről, utána várj egy kicsit, majd dugd vissza. így csináltad?
×