Jump to content
PirateClub.hu

Silverr

ViP
 • Content Count

  471
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Silverr

 • Rank
  Törzsvendég
 • Birthday 07/28/2005

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

7,836 profile views
 • Fezoj

 1. Silverr

  Mikor szeretkeztél utoljára?

  Nem hinném és ne agódj,nem maradtál le semmiről! Egyszer el fog jönni az ideje
 2. Silverr

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Csakhogy ez a válasz nem azzal kapcsolatos....
 3. Silverr

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Olyan nehéz kicsit visszaolvasni,nem hiszem már el <_<
 4. Silverr

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Dolgozunk az ügyön!Egy hiba lépett fel,semmi misztikus dolog! Legyetek türelemmel!
 5. Silverr

  Nokia N8

  Igen,Anna frissitést kapot a telefon nemrégiben!A beszámolók alapján tényleg sokkal jobb!Én nem próbáltam mert időközben kiszivárgott egy Belle szoftver ami még beta álapotban van,de ezt használom!Már ebben az állapotban is veri az Annát és az eloző szoftvert!Év vége felé megkapjuk a véglegest!Nézz utánna ha akarsz,teljesen uj felhasználói élmény!Mint mondtam a tesztek és ilyen olyan komentek egyáltalán nem érdekelnek,én kipróbáltam nekem tökéletes!Ha neked bejön az 5228 as akkor az N8-as a TE telefonod,nem csalódnál benne!En 5230ról váltottam,ami ugyebár ugyan az!Van hard reset de nincs rá szükség,8 masodpercig ha benyova tartod a bekapcs gombot,akkor nincs olyan lefagyás,hogy a tel nem indulna ujra,tehát aksi sem kell kivenni! (egyébként ki lehet venni)
 6. Silverr

  Nokia N8

  Fél év alatt talán ha kétszer fagyott,ha ez hajlam akkor legyen Úgyhogy ilyen tapasztalataim nincsenek! Útálom a teszteket és némely tesztelőket,divat lett lehúzni a Nokiákat! Telefon mint olyan,végzi a dolgát ahogy kell és ennyi!Ha konkrét kérdésed van akkor esetleg kérdezz
 7. Silverr

  A kólaivás árt a spermának!

  Azért én kiváncsi lennék kedves pockos33 a veséidre és az egésszségi állpotodra! Nem kötözködni akarok,de ne haragudj ez a napi 2l kola egyáltalán nem tesz jót a szervezetednek és szerintem nem normális fogyasztás! Rengeteg cukrot fogyasztassz naponta,azthiszem ez a nick név is arulkodik nekem valamiről! Na de mindez nem témához vág!
 8. Silverr

  Gyúrjunk wazze!

  Egyet értek az előttem szólóval! Ha már egyszer megfordult a fejedben,hogy le kellene szokni akkor tedd meg azonnal!Én ezt a szilveszteres dolgot kétszer eljátszottam,közben ujra elmúlt egy év és ugyanúgy cigztem tovább!Eljött mégegy szilveszter és akkor azt mondtam vége,rendbe raktam a dolgokat a fejemben és sikerült! 10 évig dohányos voltam igy azthiszem tudom miről van szó!Mostmár egy éve egy száll sem,fél éve pedig kemény edzés helyette! Már nagyon bánom,hogy nem tettem le rögtön abba a pillanatba amikor megfordult a fejemben mert azóta teljesen más a közérzetem! Tehát Hajrá!
 9. Silverr

  Ötletek A Fórumhoz

  Igenám Csak nem mindegyik skinnél bakfan kolléga
 10. Silverr

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Kérdem én akkor szerinted mire való az erotica topic? Négy oldalnyi téma történetekkel,beszélgetésekkel stb! Néha kicsit visszább is lehet nézelődni,nemcsak az első oldal létezik Nem hiszem,hogy bármi olyan is törlödik ami ide való!
 11. Silverr

  Ötletek A Fórumhoz

  A két utolsó hozzászólónak: Ezek mind mind kitárgyalt témák amik nem is egyszer elökerülnek,olvasatok csak kicsit visszább melyik ötlet miért is nem jó!
 12. Kérdések és válaszok erotikával,nemi élettel,ismerkedéssel,kisebb avagy nagyobb gondokkal kapcsolatban! Itt teheted fel kérdéseidet,ne nyiss új témát ha általános mindennapi problémáról van szó!
 13. Silverr

  Hány évvel vagy idősebb mint barátnőd?

  Ebben nem értek egyet! 3 évvel idősebb a barátnőm,soha nem volt evvel probléma,egyikőnket sem zavaraja!Teljes a mégértés,boldogok vagyunk!
 14. Az Astran és a Hispasaton,mindkettőn spanyol nyelven illetve az Astran angolul is!
×