Jump to content
PirateClub.hu

Silverr

ViP
  • Pontszám

    471
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Silverr

  • Születésnap 07/28/2005

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

8,160 profil megtekintés

Silverr's Achievements

Törzsvendég

Törzsvendég (10/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Silverr

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Nem hinném és ne agódj,nem maradtál le semmiről! Egyszer el fog jönni az ideje
  2. Csakhogy ez a válasz nem azzal kapcsolatos....
  3. Olyan nehéz kicsit visszaolvasni,nem hiszem már el <_<
  4. Dolgozunk az ügyön!Egy hiba lépett fel,semmi misztikus dolog! Legyetek türelemmel!
  5. Silverr

    Nokia N8

    Igen,Anna frissitést kapot a telefon nemrégiben!A beszámolók alapján tényleg sokkal jobb!Én nem próbáltam mert időközben kiszivárgott egy Belle szoftver ami még beta álapotban van,de ezt használom!Már ebben az állapotban is veri az Annát és az eloző szoftvert!Év vége felé megkapjuk a véglegest!Nézz utánna ha akarsz,teljesen uj felhasználói élmény!Mint mondtam a tesztek és ilyen olyan komentek egyáltalán nem érdekelnek,én kipróbáltam nekem tökéletes!Ha neked bejön az 5228 as akkor az N8-as a TE telefonod,nem csalódnál benne!En 5230ról váltottam,ami ugyebár ugyan az!Van hard reset de nincs rá szükség,8 masodpercig ha benyova tartod a bekapcs gombot,akkor nincs olyan lefagyás,hogy a tel nem indulna ujra,tehát aksi sem kell kivenni! (egyébként ki lehet venni)
  6. Silverr

    Nokia N8

    Fél év alatt talán ha kétszer fagyott,ha ez hajlam akkor legyen Úgyhogy ilyen tapasztalataim nincsenek! Útálom a teszteket és némely tesztelőket,divat lett lehúzni a Nokiákat! Telefon mint olyan,végzi a dolgát ahogy kell és ennyi!Ha konkrét kérdésed van akkor esetleg kérdezz
  7. Silverr

    A kólaivás árt a spermának!

    Azért én kiváncsi lennék kedves pockos33 a veséidre és az egésszségi állpotodra! Nem kötözködni akarok,de ne haragudj ez a napi 2l kola egyáltalán nem tesz jót a szervezetednek és szerintem nem normális fogyasztás! Rengeteg cukrot fogyasztassz naponta,azthiszem ez a nick név is arulkodik nekem valamiről! Na de mindez nem témához vág!
  8. Silverr

    Gyúrjunk wazze!

    Egyet értek az előttem szólóval! Ha már egyszer megfordult a fejedben,hogy le kellene szokni akkor tedd meg azonnal!Én ezt a szilveszteres dolgot kétszer eljátszottam,közben ujra elmúlt egy év és ugyanúgy cigztem tovább!Eljött mégegy szilveszter és akkor azt mondtam vége,rendbe raktam a dolgokat a fejemben és sikerült! 10 évig dohányos voltam igy azthiszem tudom miről van szó!Mostmár egy éve egy száll sem,fél éve pedig kemény edzés helyette! Már nagyon bánom,hogy nem tettem le rögtön abba a pillanatba amikor megfordult a fejemben mert azóta teljesen más a közérzetem! Tehát Hajrá!
  9. Silverr

    Ötletek A Fórumhoz

    Igenám Csak nem mindegyik skinnél bakfan kolléga
  10. Kérdem én akkor szerinted mire való az erotica topic? Négy oldalnyi téma történetekkel,beszélgetésekkel stb! Néha kicsit visszább is lehet nézelődni,nemcsak az első oldal létezik Nem hiszem,hogy bármi olyan is törlödik ami ide való!
  11. Silverr

    Ötletek A Fórumhoz

    A két utolsó hozzászólónak: Ezek mind mind kitárgyalt témák amik nem is egyszer elökerülnek,olvasatok csak kicsit visszább melyik ötlet miért is nem jó!
  12. Kérdések és válaszok erotikával,nemi élettel,ismerkedéssel,kisebb avagy nagyobb gondokkal kapcsolatban! Itt teheted fel kérdéseidet,ne nyiss új témát ha általános mindennapi problémáról van szó!
  13. Ebben nem értek egyet! 3 évvel idősebb a barátnőm,soha nem volt evvel probléma,egyikőnket sem zavaraja!Teljes a mégértés,boldogok vagyunk!
  14. Az Astran és a Hispasaton,mindkettőn spanyol nyelven illetve az Astran angolul is!
×
×
  • Create New...