Jump to content
PirateClub.hu

GX25

Veterán
  • Pontszám

    57
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ferrariklub.gportal.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

GX25's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. GX25

    Új BKV busz

    Ez a crc hibás nagyon lol
  2. GX25

    VT-zeh tuning donor

    Nagyon köszi rydline ilyen oldalt kerestem.
  3. GX25

    Fábry Show Vs. Heti Hetes

    Fábry nagyon bírom a poénjait
  4. GX25

    A legkomolyabb ovodai jelek!!!:D

    piros benzinmotoros rotációs kapa.
  5. A kettő közül német a Volkswagent nagyon nem szeretem de a BMW és az Audi bejön. Nekünk 307-es Peugeotunk van és egy rakás sz*r mindíg van vele valami baj. Amúgy ITALIAN CARS FOREVER!!! (FIAT, Alfa Romeo, Ferrari )
  6. Sziasztok! Nekem olyan oldal kellene ahol vannak tuningautó képek mert photoshoppal szeretnék VT-zni és kellenének donorok. Beírtam google-ba hogy tuningautó de elég béna képeket adott ki. Ha tudtok ilyen oldalt ahol vannak ilyenek légyszi írjátok meg. Köszönöm.
  7. Alap hogy Palik most is tök jó volt hogy Ő volt. Gyulámmal nagy párost alkotnak XD
  8. GX25

    Mi a kedvenc autód?

    Fiat Bravo és a Fiat 500 Italian Cars Forever!!!
  9. GX25

    Image Ready

    Igen csak az animáció, de ott az oldalon úgy írták hogy Image Ready-ba kell belemenni. Na mindegy az a lényeg hogy sikerült. És köszi a választ.
  10. GX25

    Image Ready

    Hello! Köszi a gyors választ. Közbe megtaláltam, nem az Image Ready-t, hanem az Ablak menübe kell kipipálni az Animációt és már lehet is szerkeszteni. A tutorialt itt találod. törölték
  11. Sziasztok! Photoshop CS3-at használok. Találtam egy tutorialt hogy hogy kell animált bannert készíteni el is kezdtem de egy ponton elakadtam a 6. lépésnél ezt írja: File menü, Edit in Image Ready kiválasztásával most átmegyünk a másik programba. Ő maga áthozza a bannert is, azokat a rétegeket látod, ahogyan elmentetted. Jobboldalt itt is van Layers doboz, ugyanaz van benne, mint a Photoshopban. Ami új, az alul az Animation doboz. Ha nincs ilyened, akkor felül a Window menüben pipáld ki az Animation szót, és megjelenik. File menü, Edit in Image Ready kiválasztásával most átmegyünk a másik programba. Én a magyart használom belemegyek a Fájl menübe de ott nem találok ilyet hogy Szerkesztés Image Ready-val. Ezt hol találom meg? Vagy a CS3-ba nincs ilyen?
  12. GX25

    Kivonul a Motorola a mobilpiacról?

    Nekem Sony ericsson-om van bár én Nokia és Samsung párti vagyok. Nekem még nem volt motorolmám de tesómnak volt kettő és mind kettő elég gagyi volt...
×
×
  • Create New...