Jump to content
PirateClub.hu

GX25

Veterán
  • Pontszám

    57
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: GX25

  1. GX25

    Új BKV busz

    Ez a crc hibás nagyon lol
  2. GX25

    VT-zeh tuning donor

    Nagyon köszi rydline ilyen oldalt kerestem.
  3. GX25

    Fábry Show Vs. Heti Hetes

    Fábry nagyon bírom a poénjait
  4. GX25

    A legkomolyabb ovodai jelek!!!:D

    piros benzinmotoros rotációs kapa.
  5. A kettő közül német a Volkswagent nagyon nem szeretem de a BMW és az Audi bejön. Nekünk 307-es Peugeotunk van és egy rakás sz*r mindíg van vele valami baj. Amúgy ITALIAN CARS FOREVER!!! (FIAT, Alfa Romeo, Ferrari )
  6. Sziasztok! Nekem olyan oldal kellene ahol vannak tuningautó képek mert photoshoppal szeretnék VT-zni és kellenének donorok. Beírtam google-ba hogy tuningautó de elég béna képeket adott ki. Ha tudtok ilyen oldalt ahol vannak ilyenek légyszi írjátok meg. Köszönöm.
  7. Alap hogy Palik most is tök jó volt hogy Ő volt. Gyulámmal nagy párost alkotnak XD
  8. GX25

    Mi a kedvenc autód?

    Fiat Bravo és a Fiat 500 Italian Cars Forever!!!
  9. GX25

    Image Ready

    Igen csak az animáció, de ott az oldalon úgy írták hogy Image Ready-ba kell belemenni. Na mindegy az a lényeg hogy sikerült. És köszi a választ.
  10. GX25

    Image Ready

    Hello! Köszi a gyors választ. Közbe megtaláltam, nem az Image Ready-t, hanem az Ablak menübe kell kipipálni az Animációt és már lehet is szerkeszteni. A tutorialt itt találod. törölték
  11. Sziasztok! Photoshop CS3-at használok. Találtam egy tutorialt hogy hogy kell animált bannert készíteni el is kezdtem de egy ponton elakadtam a 6. lépésnél ezt írja: File menü, Edit in Image Ready kiválasztásával most átmegyünk a másik programba. Ő maga áthozza a bannert is, azokat a rétegeket látod, ahogyan elmentetted. Jobboldalt itt is van Layers doboz, ugyanaz van benne, mint a Photoshopban. Ami új, az alul az Animation doboz. Ha nincs ilyened, akkor felül a Window menüben pipáld ki az Animation szót, és megjelenik. File menü, Edit in Image Ready kiválasztásával most átmegyünk a másik programba. Én a magyart használom belemegyek a Fájl menübe de ott nem találok ilyet hogy Szerkesztés Image Ready-val. Ezt hol találom meg? Vagy a CS3-ba nincs ilyen?
  12. GX25

    Kivonul a Motorola a mobilpiacról?

    Nekem Sony ericsson-om van bár én Nokia és Samsung párti vagyok. Nekem még nem volt motorolmám de tesómnak volt kettő és mind kettő elég gagyi volt...
  13. GX25

    Moto GP vagy Forma 1

    Forma-1 és a 125cm3-asok Talma miatt.
  14. GX25

    Szotyi vs Tökmag

    napraforgómag
  15. GX25

    Photoshop

    HUN verzsön
  16. GX25

    Te mit iszol internetezés közben?

    Jó hideg Fanta Narancs v. (Jég)citrom
  17. GX25

    Trabant VS Kispolszki

    Polski FOREVER ! mert Olasz
  18. GX25

    Milyen telefont vegyek?

    Én is most akarok venni egy ilyet. Azt hogy értitek hogy nem lehet "belepiszkálni" ? Ha játékokat rakok rá sz.gépről bluetoothon vagy usb kábelen akkor azokat ugye felismeri ?
×
×
  • Create New...