*syl* Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 szia suse! gratula,ügyes vagy.főleg mivel ez nem egy egyszerű kaja.ha nagyon híg akkor próbáld meg legközelebb egy nagyon pici rántással besűríteni.(hülye vagyok,mert előfordult már velem is,és elfelejtettem írni).jah és köszi a képeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Köszi *syl*! egyébként ez saját recept, vagy találtad valahol? Jól hangzik, majd kipróbálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Hm... Nagyon jól hangzik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*syl* Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Nagyon régen olvastam valamelyik tv újságban.Kipróbáltam,és azóta ez az egyik kedvencünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Köszi *syl*! Húú ma nem voltam suliba me kicsit defektes lettem és megcsináltam.Szerintem nagyon jó lett Thx a receptet ízlett mindenkinek a családban és tök könnyű volt megcsinálni szal még ilyen finom kaja receptjeid vannak akkor plz tegyél fel és komoly jó lett mégegyszer thXxXxXxXxXxX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 hét végén meg csináltam anyám szerint nagyonfinom lett thxhogy megosztottad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*syl* Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 nincs mit és majd még teszek fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Kösz ezt a receptet! Megint lesz valami amivel elkápráztatom a csajokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*syl* Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 nincs mit szegény csajokat ne etesd túl... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bp73 Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 (edited) Fokhagymás szilvával töltött jércemell parajos rizzsel Ínyenceknek Hozzávalók: 2 db jércemell filé 6 szem fokhagymával töltött szilva 10 dkg paraj 1 db cukkini 1 db sárgarépa 1 db padlizsán 1 dl tejszín 10 dkg vaj 5 gerezd fokhagyma 1 csokor petrezselyem olívaolaj só bors kakukkfű 2 adag párolt rizs A jércemellet kiklopfoljuk, megtöltjük fokhagymával töltött szilvával, majd feltekerjük és fapálcával összetűzzük. Sóval, borssal ízesítjük, forró serpenyőben olívaolajon megsütjük, majd apróra vágott petrezselyemben megforgatjuk. A visszamaradt zsiradékot felöntjük tejszínnel, hozzáadunk egy kevés vajat, fokhagymát, majd sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük. A zöldségekből burgonyahámozóval vékony szeleteket vágunk, majd olívaolajon megpirítjuk, közben sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük, hozzáadjuk a laskára vágott parajt. Az így kapott zöldségeket a töltött hússal és a tejszínes mártással tálaljuk. Jó étvágyat! Módosította Augusztus 29, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 A hétvégén megcsináltattam anyámmal és nagyon-nagyon finom. Én is köszönöm a receptet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*syl* Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 örülök,hogy ízlett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalash Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Ilyet nővéremmel szoktunk csinálni néha elég gyakran. Hozzávalók: Salátához: 1 fej fejessaláta 1 fej jégsaláta 1 répa 1 csomag öntetpor(ezersziget, joghurtos, stb) 1,5 pohár tejföl, vagy joghurt, vagy kefír CSirkéhez: 1 kg csirkemell filé(mi ennyit szoktunk venni azthiszem ) 1 sütőzacskó 1 csomag grill fűszerkeverék Elkészítése: saláta: Egy tálba kikeverjük az öntetport a 1,5 pohár tejföllel(kefirrel, vagy joghurtal), összevágjuk tetszőleges formára a salátákat, a répát lereszeljük, és ezeket hozzáadjuk az öntethez, jól összekeverjük, és hűtőbe tesszük tálalásig. Csirekmell: Beletesszük egy tálba a csirkemell filéket, kicsit meglocsoljuk olajjal, megszórjuk ízlés szerint grill fűszerkeverékkel, és hadjuk kicsit pácolódni. Utána beletesszük egy sütőzacskóba, és megsütjük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7or4x Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Hozzávalók: 4 személyre: 80 dkg burgonya, só, 15 dkg húsos füstölt szalonna, 4 nagy csirkecomb, grill- vagy flekkenfűszer, 50 dkg aprószemű vöröshagyma Elkészítés: A krumplit sós vízben nem túl puhára főzzük, leszűrjük, meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. A szalonnát vékonyan felszeleteljük, a feléável kibélelünk egy nagy, mély tűzálló tálat, és a burgonyát beleterítjük. A sirkecombokat megtisztítjuk, grill- vagy flekkenfűszerrel bedörzsöljük és a krumplira fektetjük. A hagymát meghámozzuk és egészben vagy félbevágva a combok köré rakjuk. A maradék szalonnaszeleteket a hagymára fektetjük. 200 fokos sütőben kb. 45 percig sütjük, közben a tál tartalma a légkeveréssel egyenletesen megpirul. Akkor jó, ha a csirke bőre és a hagyma egyaránt szép barnára sült. A tűzálló tálban visszük asztalra, és ecetes savanyúsággal kínáljuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevasztavasz Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 ez nem lehet rossz!:)Megkóstolom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirate-man Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 ez nyam-nyamnak tűnik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Jól hangzik, bár a hagymáért annyira nem rajongok. Ha sült, akkor inkább fokhagyma. Mindenesetre, most elmegyek a hűtőhöz és nézek valami finomat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7or4x Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Tedd azt és úgy edd ahogy jól esik, jó étvágyat ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bransi Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 amúgy a csírke gangsta kaja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Jól hangzik a kaja VMi jó Flekken-hus sutesi recepted nincs SuperSaiyan módra ? Már ha van flekkened, mert ma nehéz beszerezni egyet, (mi ugy csináltunk, Traktor -kerék izéből, csiszultuk, meg hegesztettük, elég jó ) Ha lenne megköszönném, mert már unom mert muterék mindig ugyanazt csinálják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 amúgy a csírke gangsta kaja csirkét se kell már enni!! XD de ezt nem lehet kihagyni olyan inycsiklandóan néz ki!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traubisoda Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 és ettől sárga égnekálló hajam lesz és zöld szemem? amúgy nagyon jól néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 A mai vacsink ez volt!! Köszönjük szépen, nagyon fini Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizyli Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 (edited) Jók ezek a kaják. Nálunk ez a kedvenc,nem tom,hallotatok-e már róla. Tejszínes csirketokány Hozzávalók: 2 csirkemell 1 nagy fej hagyma kb. 5dkg margarin 2dl főzőtejszín 1 konzerv kukorica kb.3 púpos ek. liszt só,fehérbors,delikát,petrezselyem(ízlés szerint) Elkészítése: A csirkemelleket csíkokra vágjuk,a hagymát apróraszeleteljük.A margarint felolvasztjuk,üvegesre pirítjuk benne a hagymát,majd beltesszük a hús,és fűszerezzük. Miután a hús kifehéredett,megszórjuk liszttel,jól összeforgatjuk,ezután a konzerv kukoricát beletesszük,majd végül a tejszínnel leöntjük,és összeforraljuk. Ha túl sűrű,kevés vízzel felengedjük. Utólag ízesítjük,ha szükséges. Kb. 1/2 óra az elkészítése. Elég hamar megvan. Mi sültkrumplival,vagy krokettel tálaljuk,de van hogy csak kennyérrel. Módosította Szeptember 24, 2007 lizyli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosca Posted Szeptember 25, 2007 Share Posted Szeptember 25, 2007 Hm, izletes, finom ételek,jónéhányat majd kiprobálok közülük,köszönet ertük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.