Jump to content
PirateClub.hu

schumifun

Veterán
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Semleges

About schumifun

 • Rank
  Haladó
 • Birthday 07/06/1986

Contact Methods

 • MSN
  schumifunf1@hotmail.com

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 1. schumifun

  Formula 1

  Schumacher vs. Alonso:
 2. schumifun

  Konfigurációk, alkatrészek

  Feltétlenül szükséges, hogy feltegyed a legújabb BIOS-t, utána már képes lekezelni a mostani procikat is. AM2+ deszkád van, szóval belemennek az AM3-as procik. Bár 40-45e a keret, mégis egy olcsóbb modellt ajánlanék a AMD Phenom II 945 3.00Ghz AM3 BOX személyében. De ha nagyon nem tudod hova tenni a pénzt, esetleg tuningolni is akarsz, akkor a AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition szorzózármentes proci a te példányod.
 3. schumifun

  Hálózati problémák

  Pedig a resetnek működnie kéne. Nyomjad olyan jó 1 percig. Alapértelmezetten a felhasználónév üres, a jelszó pedig "admin" (idézőjelek nélkül). Ha esetleg alternatív fw-t tettél fel a routerre, akkor a tomato fw alapértelmezett felhasználónév/jelszó párosa a root/admin.
 4. schumifun

  Formula 1

  Feltöltöttem nektek az egyetlen magyar nyelven közvetített Grand Prix Masters Nagydíjhétvégét 2005-ből. Itt megtaláljátok a topicját: [Hidden Content] schumifun
 5. schumifun

  Formula 1

  Szívesen! Jó volt a WSR is, csak sajnáltuk, hogy nem volt megnyitva az egész pálya. Viszont az jó volt, hogy oda is be lehetett jutni halandó embernek, ahova F1-es hétvégén lehetetlen lenne.
 6. schumifun

  Formula 1

  Ahogy ígértem, a fa alá került a meglepetés: [Hidden Content]
 7. schumifun

  Formula 1

  Ez azért üt. Boldog Karácsonyt Nektek! A PirateClub fája alá holnapra becsempészek egy exkluzív belső terjesztésű promóciós anyagot a Hungaroringről.
 8. schumifun

  Formula 1

  A sajtótájékoztató 11:30-kor volt, így még csak elég szűk karaktermennyiségű cikkek születtek, amikor írtam a hsz-t. Boldog lett ez a karácsony. Bármi is lesz a fa alatt, a mai bejelentést nem übereli részemről. ui: Majd nézegessétek a régi forma-1 futamok letöltő topicot, mert kerülnek fel 2000-től magyar nyelvű futamok, ahogy a sávszélességem engedi, illetve folytatom a régebbi futamok belinkelését.
 9. schumifun

  Formula 1

  Hivatalos: Schumacher a Mercedesszel visszatér a Forma-1-be
 10. schumifun

  Konfigurációk, alkatrészek

  Tényleg P4, de sokat akkor sem ér. Igaz, jobb a semminél. [Hidden Content],SL7N8
 11. BIOS-frissítés után egy AMD Phenom II 925 simán belemehet.
 12. schumifun

  Konfigurációk, alkatrészek

  Nagyon gyenge az a processzor. Első lépésben inkább azt vennék VGA helyett. Ha minden igaz, egy AM2-es alaplapja van az ismerősödnek. Olcsón lehet szerezni akár használtan, akár újonnan egy normális X2 procit, amivel már lehet is valamit kezdeni. A jelenlegi procihoz nem érdemes még 12e-ért sem VGA-t venni. Alatta pedig csak pénzkidobás lenne.
 13. schumifun

  Konfigurációk, alkatrészek

  Az 1GB memória egy vicc, pláne DDR2. :S Egy jó 35%-kal gyorsabb kártya a 4670 és csak 2 ezressel drágább. [Hidden Content] Milyen kártyát cserél majd le? Milyen procija van és milyen tápja az ismerősödnek?
 14. schumifun

  Konfigurációk, alkatrészek

  Ipon-on böngészve találtam a megadott összeghatárig egy Dell modellt hasonló képességekkel, 3 év garanciával. [Hidden Content] Esetleg egy ASUS modell 2 év garanciával aranyközépútnak. [Hidden Content]
×