Jump to content
PirateClub.hu

szevasztavasz

Veterán
  • Pontszám

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: szevasztavasz

  1. mert akkor nem nézheted az esti pornófilmet.o.OxDDDDDD
  2. szevasztavasz

    Lánclevélellenes lánclevelek

    ezek nagyon jók!! énis tok egy oltárit: Szia! Ha ezt olvasod biztosan nagyon kíváncsi vagy a levélre.Jóskapista felkereste régi cimboráját ott nagyon messze horvátországban pistajóskát.De út közben nagyon sok szemetet talált.Annyira sokat hogy az kész röhej.Szegény bácsinak fáj a dereka ezért nem tudta felszedni a szemetet. Segíts neki 1 forintal!Ez az egy forint a természet megovását segíti!Ez az egy forint annyira sokat jelent,hogy egy egész iországot megmenthetsz!Állítsd meg egy forintal az ózon kilyukadását,és a globális felmelegedést!Ez az eg forint mindennél jobban kll a világnak! Segíts egy forintal,hogy jóskapista meg tudja venni a legújabb kozmodiszket!Csak egy forint!És,hogy le tudjon hajolni visszafelé a szemétért! Postázási cím: Úton útfélen út Határidő: tegnapelőtt Ennyi!Egy forint!!!! Küld tovább legalább 94 embernek,hogy ők is segítsenek egy forinttal az ország tisztaságárért! Ennyi volt köszönjük az olvasást,viszonlátásra! LoL
  3. szevasztavasz

    Alkesz palacsinta!

    párszor berúgtam már ilyen módszerrel ezzel is berúgok majd vaamikor thx
  4. szevasztavasz

    Mennyi a havi adatforgalmad?

    hátnekem most max 10 giga lehet ami rohatt égő.-.- de jövőre már nem.-.-
  5. szevasztavasz

    Elájulás

    egyél sok almát és körtét és húst és paraicsomot szipi amugy nagyon hatásos trükk lehet. Én csak úgy szoktam hogy beverem az ajtóba a fejem.Hatás: 3 percig biztosan nem térsz magadhoz.
  6. szevasztavasz

    hogyan kérjek cigit?

    Höhö. Jó kérdés de szentem még nem kéni bagóznod. Amugy megha adnak is akkor elég hülyék. Drogozni ki próbált már?-.-
  7. szevasztavasz

    Humornak indult, de nem az lett

    ez biztos freddy krueger öccse lehetett mert a végén még élt.XD komolyra: ez szentem nem igaz a gyerek kimászott addig a ládából az meg lőtte.
  8. szevasztavasz

    Rémsztori

    Most bepipiltem. Amugy én jobbat ismerek: Reggel felkel a kutya a nő pedig a belénél fellógatva van a konyhában.És a vérével ez van írva: ne nyajjá mer elkopik a nyelved!
  9. szevasztavasz

    Hírességek Gyermekkorban

    eminem már akkor is rappelt?
  10. Wúw a Eszeveszett Birodalom kettős feltöltésed(és az összes)nagyon ott van!:)

  11. szevasztavasz

    Csirkés ételek

    ez nem lehet rossz!:)Megkóstolom!
  12. szevasztavasz

    SonyEricsson W880i

    nem borsos tmobilnál már megveheted 30 ezerért de használt készülék beszámítással már 20000 ft.
  13. olvastam róla lehet kapni vhol 8 gigás memóriával is.
  14. Tulajdonképpen semmire az ég világon.=DTom hogy szar lett direkt azért raktam ki. najó.van jobban sikerült is.
  15. SonyEriccson W710i mitagadás télleg sokat tud és a külseje se rossz Infra van. Bluetooth van. Walkman teló. Java van. Közeli rokona a w300i-nek.Írok egy kicsit bővebben róla(újságból vettem ): Sony Ericcson W710i-A tökéletes társ Bárhol is vagy és bármit csinálsz,a Sony ericcson W710i-vel könnyen elérhető maradsz ,és mindig veled lehet:olyan mint egy tökéletes társ.Az aktív életet élők számára fejlesztették ki:sport közben is ugyanolyan elérhetőséget biztosít,mint amikor a pihenődet töltödés éppen a telefon zenelejátszóját hallgatod.A W710i rögzíti a napi sportteljesítményedet,futáskor méri a sebességet és a megtett távot,séta közben pedig lépésszámlálója dolgozik.A szétnyitható kialakítású,rejtett antennás készülék mindezek mellet egy igazi walkman mobil is:amellett,hogy több fájlformátumot támogat,még sztereó headset és memóriakártya(512 MB)i rejlik az alapcsomagjában.A W710i 2 megapixeles kamerájával minőségi képek készíthetők,melyeket aztán a 262 ezer színárnyalatú TFT kijelzőn lehet megcsodálni.
  16. Nos én ehhez Jasc Paint Shop Pro-t használok lehet nem mindegyik lesz úgy ahogy a PS-ban van. de le is töltheted a letoltes.com-ról. Először is nyissunk meg egy képet amelyiket túl akarunk exponálni. én levettem belőle a színt. aztán nyissunk meg egy layert és fessük ki a képet pirosra.nem muszály pont pirosra de azzal lesz a legjobb. majd a layerben az opacityt állítsuk be 50-ra.ilyen képet kell kapnunk: aztán belemegyünk az Image-be ott a Palette-be ott a Load palette-be és fontos hogy a feketére kattintsunk.ott a load-ra és voala:): mondom photoshop-ban lehet hogy nem így lesz de a Jasc-ot letöltheted a letoltes.com-ról.
  17. A játék egyszerű nem bonyolult.Egyik ember feltesz egy kérdést pl.: TV vagy rádió. és a következőnek válaszolnia kell rá. aztán egy következő is feltesz egy ilyen kérdést és arra is válaszolnak.:)remélem értitek mert eléggé furcsán fogalmaztam... kezdem: Bëlga vagy Doppenman?
  18. szevasztavasz

    Hány tv van a házban?

    nekünk egy a nappaliban egy az egyik szobába a másik a másikban a harmadik a harmadikban és még kettő két szobában.
×
×
  • Create New...