Jump to content
PirateClub.hu

skaterpunktomi

Veterán
  • Pontszám

    271
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: skaterpunktomi

  1. skaterpunktomi

    Szellem járás

    szerintem ne itt beszéljünk a m*cskos cigányokról!! itt a szellemekről!!
  2. skaterpunktomi

    trabineveldés átverés

    ezt elfogadnám!!! amugy egyetértek vigyor-al!!
  3. skaterpunktomi

    Space Cake

    kecsón nem nagyon lehet sajna vad kendert beszerválni!!
  4. skaterpunktomi

    Alkesz palacsinta!

    a egyszerű palacsinta receptje: Hozzávalók (2-8 személyre): 25 dkg liszt 3 tojás 3 dl tej 1 evőkanál porcukor olaj vagy zsír szódavíz só A felütött tojásokat keverd el a porcukorral, egy csipet sóval, a tejjel és a liszttel. Ha szükséges adj hozzá annyi szódavizet, hogy körülbelül tejszín sűrűségű, csomómentes tésztát kapj. A masszát pihentesd legalább fél órát, majd serpenyőben süsd pirosra a palacsinták mindkét oldalát. (A jelzett mennyiség 18-20 palacsintához elegendő.) A sós palacsintatészta ugyanígy készül, csak a cukor kimarad belőle és esetleg egy picit több sót kap. Ha nem teflonos edényt használsz, akkor az édes palacsintánál is célszerű elhagyni a cukrot, ugyanis attól a tészta hajlamosabb lesz a letapadásra, odaégésre. Könnyebb tésztát kapsz, ha a jelzett tej fele helyett eleve szódavizet használsz.
  5. na végre most nem fogom felgyujtani a konyhát!!
  6. skaterpunktomi

    Fekete Humor

    mert ki szegte meg?
  7. skaterpunktomi

    melyik az igénytelenebb?

    jujj Vap válaszán nem kicsit nevettem!!
  8. skaterpunktomi

    hogyan kérjek cigit?

    egyetértek traubisoda-val!!
  9. skaterpunktomi

    Majom pofozó

    képeket kéne berakni a eredményről!!
  10. skaterpunktomi

    Teszt

    nekem 17.015 elsőre!!!
  11. skaterpunktomi

    Könyvem

    a gyilkos game!!
  12. skaterpunktomi

    Fekete Humor

    - Ebben a teremben található a világ legnagyobb hernyóállománya, közel húszféle pók, valamint többféle rágcsáló. Na ennyit az iskolai menzáról, nézzük a következő helyiséget! =)
  13. skaterpunktomi

    Fekete Humor

    Az egyik elítélt kiteszi a cella meszelt falára felesége kinagyított fényképét. - Ennyire szereti? - kérdezi együttérzően a börtönőr. - Dehogyis... Csak ha ránézek, mindjárt nem tűnik olyan hosszúnak a rabság. Egy kisgyerek kiabál a templom előtt a galamboknak: - Húzzatok a picsába! Mi a kurvaanyátoknak szarjátok össze? Tűnjetek a innen faszba! Meghallja a pap, keresztet vet, kimegy, csóválja a fejét a mocskos szájú kisgyerek tevékenysége láttán, odamegy hozzá: - Fiam, ne káromkodj, ne szídd Isten teremtményeit. Elég, ha simán annyit mondasz, hogy HESS!, és eltűnnek a gecibe.
  14. skaterpunktomi

    Fekete Humor

    lol ezt nem tudtam kihagyni!! - Hallottad már azt a viccet, hogy minden buzi azt mondja: ,,nem?? - Nem. ezt nmeg mondjátok a csajoknak: - Olyan erotikus hangod van! - Ezt hogy érted? - Bassza a fülemet!
  15. skaterpunktomi

    Fekete Humor

    nekem is ez a hallva született-es a kedvenc viccem!!
  16. skaterpunktomi

    Könyvem

    az jó könyv lenne!! folytasd lécci!! én vevő vagyok rá!!
  17. lol!! a tanár orbavágásos rész az naon jó volt!!
  18. skaterpunktomi

    Fekete Humor

    - Hogyan menthetünk meg egy nőt, akit megtámadott tíz néger? - ??? - Közéjük dobunk egy kosárlabdát. - Vádlott! A szomszédja azt álltja, hogy maga durva kifejezésekkel sértegette öt! - Csak nem hiszi el, amit az a barom állat mond, bíró úr? A börtönben a pap gyámolítja az egyik rabot: - Ne félj fiam, ha innen kiszabadulsz majd én segítek neked. Mire a fogoly: - Köszönöm atyám de nagyon nehéz mesterség ám a bankkrablás. Egy illinoisi pasi Floridába megy nyaralni. A felesége aznap meg éppen üzleti úton van, ezért úgy beszélik meg, hogy másnap ott találkoznak. Amikor a pasi megérkezik, úgy gondolja, hogy küldeni kellene egy e-mailt az asszonynak. Keresgéli egy darabig a papírfecnit, amire felírta a címet, de nem találja, úgyhogy emlékezetböl gépeli be. Persze a cím nem stimmel, így a levelet egy lelkész özvegye kapja meg, akinek a férje elöző nap halt meg. Az csak rámered a monitorra, majd egy sikoly kíséretében elterül a padlón és meghal. A sikolyra berohan a család, és ezt látják a képernyőn: "Drága feleségem, épp most érkeztem meg. Mindent elrendeztem a holnapi érkezésedhez, szerető férjed. U.i.: Jó meleg van idelent!"
  19. skaterpunktomi

    Fekete Humor

    Elmegy az öreg Löwné a rabbihoz: - Meghalt az én jó Pinkászom, el kellene búcsúztatni. - Na te, Ráhel, mondok én az urad felett egy olyan búcsúztatót, hogy zokogni fog az egész gyülekezet, ha nem sajnálsz érte kétezer forintot. - Rabelében, én egy szegény asszony vagyok... - Jól van, lehet ezerért is búcsúztatni, nem fog ugyan zokogni a gyülekezet, de az is nagyon szép beszéd lesz. - De rabbi, én egy nagyon szegény zsidó asszony vagyok... - Ötszázért is van beszéd, de abban már egy-két viccet is mondok!
×
×
  • Create New...