promisz Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Az nem promisz volt hanem urjozef! Horty.911: halgattam rock-ot is, de valamiért a RAP jobban tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Oops. Sorry. Valószínűleg véletlenül lejjebb görgettem az oldalt és a te neved volt látható az övé helyett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Egyértelmű,hogy a rock,de azthittem ,hogy a rap populárisabb.. Ezek szerint tévedtem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Méghogy a rap ballada érthetetlen? Te lehet, hogy nem érted. Nem tehetünk róla, hogy nincs a szövegértésed az átlagos magyar ember szintjén. hát öregem, szomorú, de lehet hogy pont azon a szinten van amúgy én sztem még nem hallottam rap balladát jaaaj, felejtsétek már el ezeket az "egyértelmű, hogy..." szövegeket ... csak rá kell pillantani a szavazás statisztikákra, és egyből látszik, hogy nem egyértelmű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
promisz Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 b4m: vedd figyelembe, hogy a szavazás állása, nem azt dönti el, hogy melyik a 'jobb', hanem csak annyit mutat, hogy azok közül akik ide járnak, többen rock-ot hallgatnak. De ha például ez egy egész világra kiterjedő felmérés/szavazás eredménye lenne, akkor is azt mondanám: "nem mindig az a legjobb, amelyiket többen hallgatják"... Szerintem mindenki azt hallgassa, amelyik neki tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Sztem b4m-et te is félreérted, mint már egy jó páran eddig. Pont azért mondta, hogy nézzétek meg a szavazás állását, hogy nem egyértelmű, melyik a jobb, mert igazából nem sok különbség van a szavazatok között vagy mondjuk úgy, nincs egyértelmű többségben a rock, annak ellenére, hogy vezet, még sem egyértelmű. Tehát nem akart semmi bújtatott gondolatot közölni senkivel, hanem a valóságra próbált rávilágítani, tehát arra, hogy nem egyértelmű dolog, hogy a rock az jobb (a szavazás azt mutatja, hogy lényegébe majdnem kiegyenlített a két tábor és ez sem mutatja, hogy egyértelmű) Ennek ellenére nem mondom, hogy ez nem így van, de az ellenkezőjét sem állítom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Szerintem egyikse jobb. Ez ízléstől függ. Az mellékes dolog,hogy a rapptöl elhányom magam,de van aki azon nött fel,azt szereti oszt ennyi. Szerintem azért is értelmetlen ez a vita,mert van néhány egoista állat,és ő még ezekután is hajtogatná,hogy a ... a jobb ,mert a ... az szar.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Ezt a részt már túltárgyaltuk Valami újat mondj. Egyébként az sem sokkal jobb az egoista állatnál, aki annyit tud hajtogatni, hogy az egyik jobb, mert a másik rosszabb, ha csak annyit mond, az egyik egy értelműen jobb a másiknál és nem ír normális véleményt Egy kérdés, ami nem a témába tartozik, csak észre vettem, miért írsz mindent félkövér betűkkel, ki akarsz tűnni a többi felhasználó között? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Nem,csak úgymond "optikai tuning". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Vagyis ki akarsz tűnni a többiek közül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Nem,csak illik az avatarhoz meg az aláíráshoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Azt nem tudom, hogy ez mennyire megengedett a fórumon... Vajon vmi mod látta már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Szabályba nem ütközik, de engem kicsit idegesít... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Miért idegesít? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Talán azért, amiért engem is... Ez olyan dolog, mint hogyha én is kék-piros betűkkel írnék mindent, mert illik az aláírásomhoz, de még sem teszem, mert nem akarok kitűnni és el akarom kerülni az ilyen megjegyzéseket, hogy minek írok én ilyen színnel, mert egyébként tök felesleges... Vagy mi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Akkor a kedvetekért abbahagyom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Minden elismerésem a Raperek frappáns rímeiért, de a Rock komolyabb zenei és hangszeres hozzáértést igényel, és szívesebben hallgatom mint a Rap-et szal nálam a Rock nyert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktor520 Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 rock+metal (Forever NightWish) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Sztem b4m-et te is félreérted, mint már egy jó páran eddig. Pont azért mondta, hogy nézzétek meg a szavazás állását, hogy nem egyértelmű, melyik a jobb, mert igazából nem sok különbség van a szavazatok között vagy mondjuk úgy, nincs egyértelmű többségben a rock, annak ellenére, hogy vezet, még sem egyértelmű. Tehát nem akart semmi bújtatott gondolatot közölni senkivel, hanem a valóságra próbált rávilágítani, tehát arra, hogy nem egyértelmű dolog, hogy a rock az jobb (a szavazás azt mutatja, hogy lényegébe majdnem kiegyenlített a két tábor és ez sem mutatja, hogy egyértelmű) Ennek ellenére nem mondom, hogy ez nem így van, de az ellenkezőjét sem állítom na igen.... már kezdem megszokni, hogy félreértenek. pedig én csak annyit akartam kifejezni, hogy nem egyértelmű, amint azt a szavazás állása is mutatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie1218 Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 Véleményem szerint a rapp a leggagyibb az összes stílus közül. A 2. a techno és fajtái. Durva hogy eltudják adni még a sz*rt is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Durva hogy eltudod szúrni a fórum színvonalát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Meg már csak azért sincs igaza, mert a mulatós tuc-tuc-ot kihagyta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackie1218 Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Ja ja, persze. Természetesen az is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Igaza van Blackie-nek,de tényleg azért a színvonal maradjon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Igaza van Blackie-nek,de tényleg azért a színvonal maradjon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 (véletlen 2x raktam be a hsz-t) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Ráadásul még1 negyediket is írtál Bár tény hogy van gagyi rap, de azért mégiscsak erősen fogalmazott a srác.. minden műfajban vannak gagyik... erről persze már szintén beszéltünk.Mondjatok már vmi újat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Gondolom nem értékelte át alaposan a mondanivalóját, sztem ő zeneileg közelítette meg a rap témakört, amiben tényleg van igazság, és ki lehet jelenteni, hogy a rock többet ad zeneileg, mint a rap, hiszen nem csak a szövegre gyúrnak rá, ellenben a rap-pel. De a végén még sem így fogalmazta meg De erről már volt szó, elég lett volna, ha csak annyit ír le, hogy igazatok volt abban a hsz-ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Azért van néhány rapp csapat,mely hangszerekkel dolgozik. Ui.: Suliba szar a net... (4 hózzászólás magyarázata) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts