Jump to content
PirateClub.hu

promisz

Veterán
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About promisz

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő
 1. promisz

  Rap vs. Rock

  Hát tudod a ROCK-ról is írhatnánk oldalakat... Szerintem nem minden RAP jó és ugyanígy van a rock-al is. Nem láttam még olyan embert aki rap-er és azt mondta volna, hogy MINDEN rap zenét szeret.
 2. promisz

  Rap vs. Rock

  Igaz, köszi, hogy szóltál! (pedig már kétszer kaptam figyelmeztetést a direkt link használata miatt... )
 3. promisz

  Rap vs. Rock

  Én se szeretem az ilyen 'mindenmondatvégénkáromkodomegyetmertnekemigytetszik' stílusú rap-ereket. Robinho11: Ide teszem egy pár kedvencem, aztán Te majd eldöntöd neked melyik tetszik. [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content]
 4. promisz

  Rap vs. Rock

  Ezt nyugodtan megnézheti mindenki, legyen az rocker, rap-er vagy egyik se... [Hidden Content]
 5. promisz

  Rap vs. Rock

  b4m: vedd figyelembe, hogy a szavazás állása, nem azt dönti el, hogy melyik a 'jobb', hanem csak annyit mutat, hogy azok közül akik ide járnak, többen rock-ot hallgatnak. De ha például ez egy egész világra kiterjedő felmérés/szavazás eredménye lenne, akkor is azt mondanám: "nem mindig az a legjobb, amelyiket többen hallgatják"... Szerintem mindenki azt hallgassa, amelyik neki tetszik!
 6. promisz

  Rap vs. Rock

  Az nem promisz volt hanem urjozef! Horty.911: halgattam rock-ot is, de valamiért a RAP jobban tetszik.
 7. promisz

  Rap vs. Rock

  Hogy melyik a jobb? Én eleinte POP-ot hallgattam csakis a jó dallamok miatt. Aztán HOUSE-t a basszus miatt meg néha egy kis ROCK-ot. Majd mostanában (kb. 3 éve) RAP-t hallgatok. És tudjátok miért? Mert csakis a Magyar RAP-ben találtam meg (azok közül is csak néhányban) azt amit minden zenében kerestem. A fülbemászó dallamot és azt, hogy a zenének amit hallgatok van mondanivalója, amin ellehet gondolokodni. Nem öltözködöm úgy mint egy RAP-er és nem is mondom, hogy RAP-er vagyok, de szeretem a RAP zenét.
 8. promisz

  szomorú zenék

  [Hidden Content]
 9. promisz

  Microsoft Windows 7

  Nem értem mi lehet a baj. Megpróbáltam úgy is, hogy ki/lehúztam mindent. Egér, bill., hálókábel,füllhallgató stb. De ugyanúgy kék halál Valószínű, hogy valami hardverrel nem kompatibilis vagy nincs benne az illesztőprogram vagy driver. Azon gondolkodom, hogy lehet felkéne tenni még egyszer és amikor először normálisan bekapcsol akkor meg kellene nézni az eszközkezelőt, hogy mit nem ismer fel... De hát így 5*-ös Windows 7 telepítés után már semmi kedvem. Majd ha mondtok valami jó ötletet akkor majd... Amúgy azt nem lehet, hogy a vistához való magyar nyelvi fájlokat feltelepíteni windows 7-re és akkor magyar lenne?
 10. promisz

  Microsoft Windows 7

  Az a helyzet, hogy kb. 1 másodpercig ir ki valamit és utánna pedig ujraindul. Elolvasni nem tudom, de valami hardver részzel kapcsolatos dolgot láttam, de az se biztos. Szerk: valahogy nem lehetne leállítani kékhalálkor? mert akkor talán letudnám fényképezni.
 11. promisz

  Microsoft Windows 7

  Hát nemtudom.... Olvastam fentebb hogy átt kell állítani valamit a bios-ban? időt stb.? mielőtt telepitem? Ha tényleg driver hiba akkor minek indult el első indításnál rendesen? Nagyon gyors rendszer és nagyon jó lenne ha menne, szóval jó lenne ha valaki tudná a hiba okát.
 12. promisz

  Microsoft Windows 7

  Hy! Feltelepítettem a windows 7-et. Először elindult rendesen utánna kikapcsoltam majd később megint bekapcsoltam és valamiért a betöltöképernyőnél megáll és kék halál Már 4* telepitetttem ujra de még mindig ezt csinálja. Valaki esetleg tudja mi lehet a baj? Előre is köszi! Szerk:a gépet 1 hónapja raktam össze és az alatt az egy hónap alatt volt rajta XP, Vista és tökéletesen működtek. Egy kék halál se volt mostanáig.
×