Jump to content
PirateClub.hu

sOnt

Veterán
  • Pontszám

    733
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: sOnt

  1. sOnt

    Microsoft Windows 7

    a 2 felhasználói fiók között nem sok különbség lehet, csak annyi, hogy az elinduló szolgáltatások és a programok között variálj. (ha szarul fogalmaztam bocsi, nem vagyok teljesen beszámítható állapotban)
  2. 200 forint havonta előfizetésesnek.. Grat t-mobil -.- :|
  3. sOnt

    Megtalálták a részegség génjét

    Én ha már választani lehetne akkor azt kérném, hogy kevesebbtől rúgjak be. Gáz volna vagy nem, legalább sokkal olcsóbban úsznám meg a dolgot, és másnap csak nevetnék azokon akik 'elittak' vagy 5000 forintot )
  4. A dimenziók létezése a fizikával van szoros összefüggésben.
  5. sOnt

    Elhallgatott magyar találmány

    Youtube-on nincs valami jó híre.
  6. Olyan van esetleg hogy winsock send complete és a time now-al kéne kombinálni.
  7. Hali. Ha jól gondolom ez a kód nem vb6hoz készült, de így is szuper mert megadta az ihletet. így oldottam meg: for i = 1 to 1024 text1.text = text1.text & "a" next i 1000 - interval - 1 kb/s 100 - interval - 10 kb/s 10 - interval - 100 kb/s 1 - interval - 1000 kb/s és a küldés sebességét majd a timer intervalal lehet majd szabályozni.
  8. Hali! Köszönöm a választ. Holnap vagyis ma ki fogom próbálni. A sebességmérézhez pedig annyi, hogy hogyan és a winsockon belül melyik funkcióban tudom mérni a sebességet? Tehát nekem leginkább valós időben kéne mérni a tényleges kimenő adatforgalmat. Már megint be vagyok rúgva de remélem világos voltam
  9. Halihó. Most én kérnék segítséget 2 dologban is. Első: Random számokból (de ha ezen múlik lehet fix egy darab karakter is) kéne megadott hosszúságút gyártani. Pl, ha a textboxban az van, hogy "512" akkor "512" karaktert pakol egymás után majd elmenti egty string változóba. Második: Valahogy ki kéne számoltatni, hogy ha én pl "512" karaktert küldök el "100" ms-el folyamatosan, akkor az mennyi sávszélességet fogna le, vagy a realtime valós kimenő adatforgalmat kéne mérni ami csak a programra vonatkozik. Tudom nem túl egyszerűek, de hátha van valaki aki tudja. Ha valamit nem írtam le elég egyértelműen írjatok és pontosítok! Előre is köszönöm!
  10. fgshp egyetértek. De mégis lehet, hogy atlantisz létezett, pár ilyen 27 milliós ciklussal ezelőtt
  11. sOnt

    Twilight vagy Vampire Diaries?

    Nekem a Twilight jobban tetszik. Egyébként is nagy Kristen Stewart rajngó vagyok Tehát a második akire szavaztam ő volt. Harmadiknak meg Jacob. Neki nincs az az unalmas sápadt egyhangú feje és testtartása.
  12. sOnt

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    De azért 60 évesen több éve és 20 évesen több éve más.. Kort is érdemes lenne írni szerintem
  13. Érdekes. Engem főként az a rész fogott meg amikor azt mondták, hogy az anyagfelhők fénysebesség többszörösével is tudnak menni. Márpedig a relativitás elmélet szerint nem lehet elérni a fénysebességet. Meg lehet közelíteni, de elérni sosem. Na, mivel írták, hogy ANYAGfelhő, akkor most mégis csak lehet gyorsabban menni?
  14. sOnt

    Ubuntu

    Tegnap megjelent a Beta 2 és ma pedig új könyvtár ikonokat kaptunk. Szebbek lettek mint voltak de annyira nem nagy különbség. Amúgy is lehet váltani.
  15. sOnt

    Ubuntu

    Ha élesként telepited fel valószínűleg találsz majd hozzá normális drivert, ha nem akkor még mindig ott van a restricted, ha az sem megy biztosan találsz majd leírást neten. Hogy mit hagytak ki ami jó lett volna? Olvasgass itt és szavazz! Rengeteg jó ötlet van, reméljük a jobbak minél hamarabb megvalósulnak. http://brainstorm.ubuntu.com/
  16. sOnt

    Íme Észak-Korea titkos csodafegyvere

    Legalább úgy népszerűsítették volna, hogy nem módosítanak rajta látszólag semmit és akkor nem kezdenek el mélyebben kutakodni, hogy mi van átírva.
  17. sOnt

    Ubuntu

    Ubuntu Tweak-el az ablakkezelő körül tudod átrakni right-ra, vagy beírod gogliba, hogy "ubuntu 10.04 window control right" idézőjelek nélkül és rögtön az első pár találat. Ami ennél stabilabb az a debian. Még így a bétában vannak olyanok, hogy programok csak úgy random megadják magukat. legtöbbször a memenu. Driverekkel nem volt gond. Vid karim (hd 3850) egyből felismerte tökéletesen. Eddig mindig sz*rakodnom kellett vele. Elég sokminden van még ami hiányzik a rendszerből, de majd talán a 10.10...
  18. sOnt

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Egyébként: úgy mondják Isten mindent hall és mindent lát. Ha én gyónni akarok (Istennel tudatni a bűneimet) akkor miért kell elmennem egy paphoz? Ha én kimegyek az erdőbe ahol senki nem lát és hallhat és elkezdem sorolni a bűneimet az miért nem jó? Illetve a pap milyen alapon szabja ki a büntetést? Miért nem Isten közli velünk? Azt meg ne mondjátok nekem, hogy Isten súgja a papnak mert dobok egy hátast.
  19. Miért a lila szín dominál? És miért nem simán fehérek a csillagok mint általában a többi?
  20. sOnt

    segítség a linux-hoz

    Ha valaki windowsra hasonlító témát akar linuxra az beteges
  21. sOnt

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Igen de a biblia azt mondja, hogy megteremtette az EMBERt, és nem az egysejtű élőlényeket írja.
  22. sOnt

    Világmegváltó ötletek

    Az emberi fekáliából kéne energiát csinálni!
×
×
  • Create New...