hhPr3no Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 (edited) Hali! Egy blogon (rofl-net) találtam ezt a linket. Valaki segítséget kért photoshop-ban, a kommentek nekem nagyon tetszettek http://farm4.static.flickr.com/3159/2807838577_83cbed0126_o.jpg?t=1053139 Ha valaki nem tudna angolul annyi a lényeg hogy a segélykérő az apja szülinapjára ezt a képet akarná odaadni de photoshoppal el akarja tüntetni az apja képén látható kis fehér pontokat. Módosította Október 7, 2008 hhPr3no Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 old pic is old. de azért a pedobear befigyel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reactor Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 köszönöm erre volt szükségem a könnyem folyik a nevetéstől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 ezek nagyon jó képek xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 de hülyék az emberek Istenem nagyon nagy. télleg hangosan röhögtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 nagyon jók.. szegénnyel valaki elszórakozott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 ez durvaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csavo35 Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 hááááhhh ez nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 ÁÁÁÁ, nagyon beütött Pedobear azért ott van, de a mikiegér se semmi XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 hát ez námber van! a jacksonos ku***va jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 úristen XD szerencsétlennel alaposan kibabráltak XD hűű denagyot nevettem ez jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti93 Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 az a Michael Jacksonoson 2 percig nevettem:D Nagyon odavág!!! De azért sajnálom csórikámat, hogy berak egy családi képet és ilyeneket csinálnak vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 De szemetek b*szki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 A Jacksonos rohadt nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Október 11, 2008 Share Posted Október 11, 2008 áhá szegény kölyök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 11, 2008 Author Share Posted Október 11, 2008 De azért sajnálom csórikámat, hogy berak egy családi képet és ilyeneket csinálnak vele. De végül is hülye kérés volt, régen olyan volt a kép, nem kell változtatni rajta, de ha akarna akkor sem lenne olyan nehéz. Nem kell hozzá profi megoldás, az "eye dropper"-el vagy mi is a neve (hotkey: i) a ruha színőrél "mintát" vesz és brush tool-al egy kis pöttyöt odanyom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Hát az azért szemét dolog hogy sürgős eetben enm tudtak segíteni de azért viccers amit vele csináltak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Milyen segítőkészek 1-2 még jó is lett... nemtudom mér panaszkodik a főhösünk ^^. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Hát ez baromi jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 ez nagyon komoly :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 nagyonjó könnyesre nevettem magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 basszus elsírtam magam esküszöm anyám, ilyet még nem láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Segítőkész emberek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Én csak a képeket néztem! Jók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasteey Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Már nem azért, hurrogjatok le, ássatok el, de szerintem ez egy nagy szemétség. Nézd meg a képet. Mit látsz? Egy kisgyereket meg egy apát. Látni hogy boldogok, mert szeretik egymást. Persze én is nevettem főleg amikor felcserélte a fejüket, de most őszintén: milyen dolog ez? Most jönnek majd a jó kis kommentek hogy mekkora .... vagyok hogy ezt csinálom. Nem! Viccesnek vicces, én is nevettem rajta, de azért egy ilyen képpel így visszaélni? Amúgy aki nem ért velem egyet az linkeljen egy családi képet, biztos lesz egynéhány mókás úriember aki éppen valamelyik szülődet alakítja át Pedobear-ré. (Legalábbis nekem rosszul esne ha ilyenek művelnének az egyik képemmel. Nektek nem?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 ÁÁÁÁ kihaltam a képeken !!! Amúgy még mindig nem értem mit akart a gyerek változtatni a képen... Tényleg szemétség, de azért ekkorát nem tudo mikor röhögtem utoljára... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 24, 2008 Author Share Posted Október 24, 2008 Már nem azért, hurrogjatok le, ássatok el, de szerintem ez egy nagy szemétség. Nézd meg a képet. Mit látsz? Egy kisgyereket meg egy apát. Látni hogy boldogok, mert szeretik egymást. Persze én is nevettem főleg amikor felcserélte a fejüket, de most őszintén: milyen dolog ez? Most jönnek majd a jó kis kommentek hogy mekkora .... vagyok hogy ezt csinálom. Nem! Viccesnek vicces, én is nevettem rajta, de azért egy ilyen képpel így visszaélni? Amúgy aki nem ért velem egyet az linkeljen egy családi képet, biztos lesz egynéhány mókás úriember aki éppen valamelyik szülődet alakítja át Pedobear-ré. (Legalábbis nekem rosszul esne ha ilyenek művelnének az egyik képemmel. Nektek nem?) Igazad van, ez tényleg szemétség, de csal azért, mert valami családi eseményre (azt hiszem születésnapra) akarta volna adni az apjának. Ha nem születésnapra vagy valami másra akarta volna adni, csak úgy, akkor szerintem neki is vicces lenne Én nevetnék, ha ilyeneket csinálnának, és ezt is odaadnám apámnak, hogy Ő is nevessen egy jót, szerintem az Ő apja sem bánta volna, kivéve ha valami nagyon komoly ember... De szerintem segítettek neki, mert ez nem a fórum volt, csak egy kép a fórumról, lehet, hogy az utána következő hozzászólásban már segítettek. És ha jól emlékszek, a végén valaki azt írta: wrong place at wrong time - azaz rossz helyre rossz időben. Gondolom olyan mintha nálunk valaki egy játék kérést a Games topikba nyitná. Lehet, hogy ha jó helyre írja, segítenek neki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 jackson az nagyon üt:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave55 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 ezen tényleg sírtam XD istenkirály XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz007 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 ultraLOL nagyon joot nevettem! Jáksó egyik beszólása jut eszembe: "legjobb öröm a káröröm" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts