Jump to content
PirateClub.hu

Trilon

Veterán
 • Content Count

  765
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Semleges

About Trilon

 • Rank
  Made in China
 • Birthday 06/10/1992

Contact Methods

 • AIM
  Nincs
 • MSN
  Ha kell PM :)
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  Ez sincs

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország
 1. Trilon

  Minecraft

  Minél többen vagytok, annál szebbet építhettek:
 2. Trilon

  Microsoft Windows 8

  Köszönöm pro230! Tökéletesen működik .
 3. Trilon

  Microsoft Windows 8

  Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne, hogy lejárt a 180 napos aktiválásom a pro230 által használt leírásban, és most az slmgr -ato résznél azt írja, hogy nem tudja aktiválni, mert nem sikerült kapcsolódni a szerverrel. Ez lehet csak ideiglenes gond, vagy esetles 2.-ra már nem lehet aktiválni?
 4. És hogy lehet majd vele törölni? Vagy space-t nyomni? szegény tudósok mire ezt megoldják >< de biztos hasznos lesz, az emberi gondolat mindig más, mint amit kimond az ember (you don't say?). Viszont amit kipróbálnék, az az, hogy álmunkban miket gondolhatunk, még ha szöveges formában is.
 5. Trilon

  Windows 7-et használsz vagy xp-t?

  Így visszanézve a dátumokat, nem is tudtam, hogy a win 7 már ennyi idős ><. Viszont én is Win8, start menüvel majdnem 1:1 Win7, csak gyorsabb minden tekintetben.
 6. Trilon

  Android vs. iOS vs. Windows Phone 7

  Pontosításképp: Nem az androiddal van a baj, hanem a céggel, ami a telefont alá rakja... custom romokkal még egy 20-30k-s telefon is megtáltosodik, még ha nem is sokkal, de azért érezhetően. Viszont a cégeknél csak addig tart a tudomány, hogy rárakják az adott romot, mint a 2.1 és kész, nem adnak rá több frissítést, mert minek? A paraszt szenvedjen vele, ha már a legolcsóbbat vette... Persze érthető, hogy nemfognak több éves telefonra is új romokat rakni, mert az nekik nem éri meg, de ez sajnos semmilyen formában nem az android hibája. Az meg nem megoldás, hogy te raksz rá új szoftvert, mert ha érdekel a téma, akkor megcsinálod, mert csak jobb a telefon erejét 100%-an kihasználni, viszont aki nem ért hozzá, az meg szenved vele, mert lassú, mert gyorsabban merül, indokolatlanul akad. Szóval amit mond, az jogos probléma, azt a telefont így adták ki, most ne kelljen már vennie középkategóriás telefont, ha nincs rá pénze, csak hogy kapjon egy használható telefont.
 7. Trilon

  League of Legends

  Amit elmondasz, az alapján fel se fogsz kerülni. Ismerősöm elég sokat tud játszani, de egyszerűen ha egyedül nem tudja lehozni nekik, akkor esélye sincs felmenni, sok az afker, sok a hülye aki csak 1 role-t tud játszani és ha nem azt kapja akkor trollkodik... esélytelen felmenni csak úgy, akkora szerencséje senkinek sincs.
 8. Trilon

  League of Legends

  Amiatt jó a rendszer, hogy ha már felszenveded magad magasabb Tierbe, akkor már onnan nem tudsz visszaesni. Ha meg már eléred a legmagasabb Tiert, akkor már csak a divisio 5-be eshetsz le, de az még mindig jó, sokan jártak már úgy, hogy hirtelen szerencsétlenségből több száz elot vesztettek, és bekerültek vissza az elo hell szélére, most legalább ez meg lesz oldva. És azért elég nehéz fentebb jutni, szóval ha már egy egész Tieren átszenveded magad, akkor már megérdemled, hogy ne ess vissza.
 9. Trilon

  League of Legends

  Azt is írják az fejlesztésben, hogy ha nem talált megfelelő ellenfeleket, akkor a régi rendszer szerint csinálja, márpedig ha te 3-5 fővel premadebe akarsz menni, akkor nem sok esély van rá, hogy ugyanannyi wines másik 3 fős premadet is találni fog, 4 meg 5 fősről már ne is beszéljünk.
 10. Trilon

  Microsoft Windows 8

  Maximum összetenni a 2 kezedet én naív módon felraktam, és nem volt aktiválva... cmd aktiválás se ment... frissíthettem újra win 8 pro-ra. Ilyenkor örülök az SSD hatalmának, 10-15 perc alatt kész lett.
 11. Trilon

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Baromság. Egy sorozatnak már az első részének olyannak kell lennie, hogy az embert érdekelni kezdje a következő rész, ha ez nem jön össze, akkor mind1 mennyire lesz jó a többi része, el van cseszve... És igen, ha a film se nyújt az elején annyit, amiért odaszögezne a monitor elé, akkor az nem jó. És persze ezt a tényezőt befolyásolja, hogy az illetőnek milyen az ízlése... nekem hiába tetszik a gyűrűk ura, ha egy másik ember utálja a fantasy világokat. Had ne kelljen már 10-20 részt megnéznem egy adott sorozatból, hogy azt mondjam, hogy ez rossz vagy jó Oo.
 12. Trilon

  Microsoft Windows 8

  Jahm értem, köszönöm! Akkor félre olvasta, mert valahol azt írták, hogy a régit felül írja ><.
 13. Trilon

  Microsoft Windows 8

  Felraktam a media centert, és aktiváltam a windowst (véglegesen ezek szerint). Szóval ha én megtartom azt a cd kulcsot amit kaptam a media centerhez, akkor ha újrarakom a windowst, akkor ezzel a kulccsal eredeti lesz? Oo.
 14. Trilon

  Minecraft

  Látom tudom milyen lecsákányozni az ilyet, de modok nélkül gondolom nemlehet leradírozni, azokhoz meg őszintén szólva nemértek, pedig van 1-2 hasznos, pl repülés, vagy mindig nappal, meg ilyesmi ezért is volt elég a hajót emgcsinálni, nemvolt ilyen segédeszköz. Nekem A videó után Borderlands texture pack-om volt, amíg nemlett 1.5-re való átállás.
 15. Trilon

  Minecraft

  De felcsákányozod gyémánt csákánnyal. Szép dolgokat alkottál , látom te se legitbe tolod . Én ezt alkottam többek között:
×