Jump to content
PirateClub.hu

Trilon

Veterán
  • Pontszám

    765
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Trilon

  1. Trilon

    Minecraft

    Minél többen vagytok, annál szebbet építhettek:
  2. Trilon

    Microsoft Windows 8

    Köszönöm pro230! Tökéletesen működik .
  3. Trilon

    Microsoft Windows 8

    Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne, hogy lejárt a 180 napos aktiválásom a pro230 által használt leírásban, és most az slmgr -ato résznél azt írja, hogy nem tudja aktiválni, mert nem sikerült kapcsolódni a szerverrel. Ez lehet csak ideiglenes gond, vagy esetles 2.-ra már nem lehet aktiválni?
  4. Trilon

    Windows 7-et használsz vagy xp-t?

    Így visszanézve a dátumokat, nem is tudtam, hogy a win 7 már ennyi idős ><. Viszont én is Win8, start menüvel majdnem 1:1 Win7, csak gyorsabb minden tekintetben.
  5. Trilon

    Android vs. iOS vs. Windows Phone 7

    Pontosításképp: Nem az androiddal van a baj, hanem a céggel, ami a telefont alá rakja... custom romokkal még egy 20-30k-s telefon is megtáltosodik, még ha nem is sokkal, de azért érezhetően. Viszont a cégeknél csak addig tart a tudomány, hogy rárakják az adott romot, mint a 2.1 és kész, nem adnak rá több frissítést, mert minek? A paraszt szenvedjen vele, ha már a legolcsóbbat vette... Persze érthető, hogy nemfognak több éves telefonra is új romokat rakni, mert az nekik nem éri meg, de ez sajnos semmilyen formában nem az android hibája. Az meg nem megoldás, hogy te raksz rá új szoftvert, mert ha érdekel a téma, akkor megcsinálod, mert csak jobb a telefon erejét 100%-an kihasználni, viszont aki nem ért hozzá, az meg szenved vele, mert lassú, mert gyorsabban merül, indokolatlanul akad. Szóval amit mond, az jogos probléma, azt a telefont így adták ki, most ne kelljen már vennie középkategóriás telefont, ha nincs rá pénze, csak hogy kapjon egy használható telefont.
  6. Trilon

    League of Legends

    Amit elmondasz, az alapján fel se fogsz kerülni. Ismerősöm elég sokat tud játszani, de egyszerűen ha egyedül nem tudja lehozni nekik, akkor esélye sincs felmenni, sok az afker, sok a hülye aki csak 1 role-t tud játszani és ha nem azt kapja akkor trollkodik... esélytelen felmenni csak úgy, akkora szerencséje senkinek sincs.
  7. Trilon

    League of Legends

    Amiatt jó a rendszer, hogy ha már felszenveded magad magasabb Tierbe, akkor már onnan nem tudsz visszaesni. Ha meg már eléred a legmagasabb Tiert, akkor már csak a divisio 5-be eshetsz le, de az még mindig jó, sokan jártak már úgy, hogy hirtelen szerencsétlenségből több száz elot vesztettek, és bekerültek vissza az elo hell szélére, most legalább ez meg lesz oldva. És azért elég nehéz fentebb jutni, szóval ha már egy egész Tieren átszenveded magad, akkor már megérdemled, hogy ne ess vissza.
  8. Trilon

    League of Legends

    Azt is írják az fejlesztésben, hogy ha nem talált megfelelő ellenfeleket, akkor a régi rendszer szerint csinálja, márpedig ha te 3-5 fővel premadebe akarsz menni, akkor nem sok esély van rá, hogy ugyanannyi wines másik 3 fős premadet is találni fog, 4 meg 5 fősről már ne is beszéljünk.
  9. Trilon

    Microsoft Windows 8

    Maximum összetenni a 2 kezedet én naív módon felraktam, és nem volt aktiválva... cmd aktiválás se ment... frissíthettem újra win 8 pro-ra. Ilyenkor örülök az SSD hatalmának, 10-15 perc alatt kész lett.
  10. Baromság. Egy sorozatnak már az első részének olyannak kell lennie, hogy az embert érdekelni kezdje a következő rész, ha ez nem jön össze, akkor mind1 mennyire lesz jó a többi része, el van cseszve... És igen, ha a film se nyújt az elején annyit, amiért odaszögezne a monitor elé, akkor az nem jó. És persze ezt a tényezőt befolyásolja, hogy az illetőnek milyen az ízlése... nekem hiába tetszik a gyűrűk ura, ha egy másik ember utálja a fantasy világokat. Had ne kelljen már 10-20 részt megnéznem egy adott sorozatból, hogy azt mondjam, hogy ez rossz vagy jó Oo.
  11. Trilon

    Microsoft Windows 8

    Jahm értem, köszönöm! Akkor félre olvasta, mert valahol azt írták, hogy a régit felül írja ><.
  12. Trilon

    Microsoft Windows 8

    Felraktam a media centert, és aktiváltam a windowst (véglegesen ezek szerint). Szóval ha én megtartom azt a cd kulcsot amit kaptam a media centerhez, akkor ha újrarakom a windowst, akkor ezzel a kulccsal eredeti lesz? Oo.
  13. Trilon

    Minecraft

    Látom tudom milyen lecsákányozni az ilyet, de modok nélkül gondolom nemlehet leradírozni, azokhoz meg őszintén szólva nemértek, pedig van 1-2 hasznos, pl repülés, vagy mindig nappal, meg ilyesmi ezért is volt elég a hajót emgcsinálni, nemvolt ilyen segédeszköz. Nekem A videó után Borderlands texture pack-om volt, amíg nemlett 1.5-re való átállás.
  14. Trilon

    Minecraft

    De felcsákányozod gyémánt csákánnyal. Szép dolgokat alkottál , látom te se legitbe tolod . Én ezt alkottam többek között:
  15. Trilon

    Mekkora a súlyotok?

    Tudom, hogy azt kéne, de én nagyon, nagyon lusta ember vagyok .
  16. Trilon

    Mekkora a súlyotok?

    Azóta 180 cm és 60 kg xD nemrossz 4 év alatt . Mármint hozzám képest, nekem is egyél bármit és bármennyit és nehízzál testemhez.
  17. Az a szép az a szép, akinek a szeme kék (nekem is kék).
  18. Trilon

    Hajtrendek

    Sajnos sokan nemtudják, hogy az "emos" haj a punkok levasalt hajábol jött, csak ügye ők a középen felálított haj van oldalra fésülve. És mai nap, már mindenki emos, akinek félhosszú vasalt haja van, ha belelóg a szemedbe, ha nem, de ha fekete és vasalva van akkor már emos vagy, sajnos amíg minden ember nemtudja mi az addig ez lesz.
  19. Trilon

    Gyúrjunk wazze!

    jannussz: Nem gondoltál még arra, hogy kicsit szálkásítasz? bár én örülnék ha márcsak kilóban ottlennék mint te, vagy nemis kéne még annyi se (ránézésre 85-90-t mondanék Oo, nemtudom milyen magas vagy) de nincs az a formás izomzat, ami lehet jobban nézne ki, vagy nem ez a csélod?
  20. Trilon

    Az én "műveim"

    Köszi, de van már intró tervem sok trapcode >< és sok csicsa úgyjönnek az öteletek nekem hogy felveszek egy adott videót, és elkezdek rá rakni effectet és még 1-et és így építem fel, az intróval is ezt teszem.
  21. Trilon

    Az én "műveim"

    Nemrossz, néztem az effecteket, a 3d-s obijectum berakásán (vagy bármi más, igazábol ami 3d-st használok az az after effectben található.) kívül tudtam a többet, én is videocopolitot nézek sorozatok helyett , dehát mindent nem másolhatok onnan, gyakrolásnak jó, de hogy ugyanazt mutassal más köntösben az nem az én világom (bár az intro az copy gyanús, de nemis jó). Maradjunk annyiban, hogy még van mit tanulnom.
  22. Trilon

    Az én "műveim"

    Nem fényeztem magam, legalább is nekem nemjött le újraolvasás után se, a HD kamera meg irónia akart lenni, bár írásban nehéz észrevenni (nem). Lehet default trapcode (szintén nem >< mivel külön töltöttem le a plugint) 2-2,5 hónap alatt szerintem nemsok embertöl várható profi videó + lusta is vagyok, mégha érdekel is a dolog. Lehet csak énvagyok igényes, de ha már dolgozok valamivel, akkor az legyen már annyira jó, hogy ne vessen árnyékot a greenboxra, teljesen kilehessem venni a zöldet stb, effektezésnél nagyon visszavehet, ha rossz a kamera, nem azért mondom, nemláttam még a videóid (vagy nememlékszem rá). Karoszéria lakatos vagyok, mégcsak aztse lehet mondani, na de előtte tuti csináltam valamit, igen bicikliztem. szerk: És az hogy default paricular az miért lenne baj? nem az a lényeg mit használsz/használok a videóhoz, hanem az, hogy hogyan, vagy te saját pluginokat írsz? Oo ha igen érdekelne a dolog.
  23. Csináltam egy kis teszt videót, amiket összeügyeskedtem a kezdő pályám alatt (mégha köze lenne a jelenlegi szakmámhoz >< de ami késik nem múlik) http://www.youtube.com/watch?v=y0C7EATz_Js Probálgatok csinálni többet, és majd hosszabbakat, mivel greenboxom, se jó lámpáim, se hd kamerám nincs, így marad a model viewer. Köszönöm aki megnézte. És véleményeket / Kritikákat elfogadok.
  24. Trilon

    Apple iPhone & iPod Touch & iPad

    Annyi az egész, hogy a hamisított Iphone nem Multitouch-os, bár azóta tuti rájöttél, vagy megvetted .
  25. Trilon

    Hálózati problémák

    Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy van-e lehetőség rákeresni a routerben, hogy kik használják a netet és mennyivel és le is lehessen korlátozni? Ugyanis szomszédunkba nagynéném használhatja a mi netünket, de iszonyat lassú miatta a net, és nemért hozzá 2 havonta van itt a gép, mert vírusos nemindul el stb >> és ha már az ellen nemtudunk mit kezdeni, akkor legalább lekéne korlátozni, van rá lehetőség? Ja és wifin keresztül.
×
×
  • Create New...