kakilakikaki Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Sziasztok ! Nos a szitu adott teccik egy lány de alacsonyabbvagyok vagy nála kinevetnek és még barátja is van vajon fel kell adnom,mikor úgy érzem hogy én is bejövök neki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Jól beleválasztottál! A lányok általába nem szeretnek a náluk alacsonyabb sráccal járni,az h esetleg bejösz neki nem jelenti azt,h járna is veled.Amugy én valahogy ugy érzem jól magam egy lány mellett ha felette tudok lenni és nem ő néz le rám.Na meg ha barátja is van akkor végképp felejtsd el. Csak pár centi v fél fej a különbség?Bár ha nevetnek a többiek akkor sok lehet. Nekem is volt egy lány anno aki magasabb volt mint én és nagyon bejött, de valahogy égő lett volna még csak a próbálkozás is. Ha szakitanak egy próbát megér,de sztem negativ lesz. hali Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 5, 2008 Author Share Posted Október 5, 2008 na jah én is úgy vagyok vele ha alacsonyabb a csaj az jó csk nekem az nehéz eléggé mert az átlag alatt vok sajna apám meg nagyapá is csak 14-15 éves korukba kezdtek nőni mint állat mondju k én már most növök ezerel csak hát a környezetemben élő más gyerekek is szal naon nagyot szívok! de annak elenére már jártam a csajjal csak azóta komolyodott és rájött hogy ez nem jó így :'( mondjuk sztem nemm csak bejövök neki henem szeret is vagy szerelmes belőm nem akarok nagyképű lenni de tagadja az érzésait de hát vannak a heverok majd velük eleszek lenyomunk egy két sört ha nincs csaj:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 1-2 sörtől biztos magasabb leszel! Hát figyelj, még fejlődő szervezet vagy benne vagy a kamaszkorban szal még sokat fogsz nőni! Hát az igaz hogy ciki hogyha a csaj magasabb, én is azt szeretem ha én magasabb vok! Bár én a 184cm-el ne is panaszkodjak!! Hát ezt vele kell meg beszélni hogy hogy is vannak ezek a dolgok, de sztem ha van pasija akkor nagy gerinctelenség lenne szét szedni őket!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 6, 2008 Author Share Posted Október 6, 2008 nem is akarom őket zétszedni na meg az hogy minden iylen gyökér a suliba azt hajtogatja hogy nem leszek magasabb így úgy nos ezek az iskola IQ-mesterei mert egyszerüenn seggtitánok szal a lényeg hogy a csaj ezt be is kajálja!egyszerüenn:áááááááááááááááá.........mert csak az iylen felvágos nagyképű emberek jönnek be neki közbe meg életébe nem verekedett a gyerek és nekem feszül én meg má nem egy két gipsy-t hagytam hejbe sry helybe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Hát nem tom... Sztem ha valaki játsza a keményet attól csak még inkább nyominger marad, ha meg téleg elhiszi magáról hogy kemény, akkorrá fog ... a lényeg az, hogy ha csak felvág valaki, akkor csak egy szerepet játszik amit nem lehet örökké. Ha viszont magadat adod, lehet hogy nem fogsz összejönni a csajjal, viszont ha mégis bejössz nei, akkor téged szeret majd, nem pedig azt a szereplőt akit játszol.ha van pasija a csajnak, várd meg még szakítanak, az álltalánosban nem túlhosszúéletűek a kapcsolatok... Ha meg a csaj azért nem akar veled összejöni mert alacsonyabb vagy, akkor sztem nem éri meg foglalkozni vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 6, 2008 Author Share Posted Október 6, 2008 :Dháthalood a csávó 16 a csaj 12 annya a csajnak full ideg a csáv első csaja csávót mindenki utállja :Dszal... neígérkezik hosszúnak meg ma kémián mögöttem ül a csaj hátraforulok elpirul kérek radírt tőle hozzáérek a kezéhez el kezd remegni tiszta pozitív kisugárzás áramlik belőle:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Hanyadikos vagy? Amúgy szerintem beszélgess vele, hívd el sétálni stb. Egy idő után észreveszed te is. Ami érdekelne, hogy te mekkora vagy és ő mekkora. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 ne légy frusztrált, és ne értékeld le magadat, mert minél jobban rosszabbul érzed ettől magad, annál jobban kiül a természetedre, és ez gáz. engem speciel nem érdekel egy pasi magassága, sőt most ahogy végiggondolom, mondhatnám azt is, hogy a legtöbbje a hónom alatt rohangált. és akkor mi van? semmi. ettől még lehet rendes ember. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Jó volna ha minden lány így gondolná... (h a külső nem fontos)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 7, 2008 Author Share Posted Október 7, 2008 én 7.-es vok 152cm csaj kb 160-163 kössz mindenkinek a jófejséget:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 7, 2008 Author Share Posted Október 7, 2008 jah sételni egy úgysem jön el mert ismerem régóta kettő itt akkorra bunkók lakknak meglátna minket valaki menne a kaverés ezzerrel:@de majd megkérdem el jön e mondjuk ha el is jönne az anyja nem engedné Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Mindjárt beéred he,már ugyértem magasságilag .De ne add fel hajrá sikerülni fog aminek sikerülnie kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 7, 2008 Author Share Posted Október 7, 2008 hehe kössz ahh basszus csak szeretne minden ilyen nagyképű tahó teccik neki!na ezaz csinállok új témát csajoknak izom,kemény csávó vagy jófj törődő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 hát én csak annyit ,hogy semmi gáz sincs benne -ha a csajt zavarja ,hogy magasabb nállad akkor nem szeret -ha meg a haverok .... emiatt küld el őket mert a jó barát elfogadja és nem .... -a pasijával ne foglalkozz ha ilyen habi arc előbb-utóbb vki csúnyán elfogja verni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 7, 2008 Author Share Posted Október 7, 2008 na ja nem ártana el..................zni jah csajt amúgy lehet télleg nem zavarja de ha igen akko meg............................... az a homokos aki csesztetet má nem a barátom aki barátom atz nem csesztetett szal...meg halljátok az a volt barátom akkora tahó kimegy a pályára a csaja és ott vannak a negymenők és akkor oda nemmegy ám hozzá!és az ilyen csirák teccenek a csajoknak:@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Tudod a nőket nem lehet érteni.. Na jó valamelyiket talán igen,de mindig is a világegyetem legkiszámíthatatlanabb "élőlényei" ( ez nem sértegetés ) közé tartoztak. Valamikor ez tetszik nekik, máskor meg amaz. Így van ez.. Ha meg bunkóskodnak a veled egykorú srácok,ne foglalkozz velük, lehet hogy nevet rajtuk a csaj meg stb..-->ezeket elfelejti kis idő alatt, de a szívébe és az agyába zárja ha te kedves vagy vele. Ha nem undokoskodsz vele, és tisztán magadat adod, akkor előbb-utóbb kibontakozik a kapcsolat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 7, 2008 Author Share Posted Október 7, 2008 hehe thX! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 8, 2008 Author Share Posted Október 8, 2008 infó van itt ül két székel aréb és olyan szép(L) nem bírom szeretem ez tök rossz...:'(ma elküldtem neki a szöveget amit world-be be kellet írni és odaültem mellé sgítettem leszedni az e-mail amit küldtem neki és egyszerüenn szinte fel sem bírtam állni melőle(L)(L)(L)(L)(L) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 És a mit szólt a lány? Hogy érezted: tartotta a távolságot tőled vagy inkább közeledett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 hihetetlen... tényleg ilyenen parázol? alacsonyabb vagy... és? ha tényleg bejössz neki, akkor szerintem éreztetni fogja... ha nem, akkor meg mit szarakodsz ilyenen? néha csak lesek, hogy itt milyen témák nyílnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 8, 2008 Author Share Posted Október 8, 2008 hát épp ezaz hogy nem tom eldönteni mert egyszer mint aki oda van értem másszor meg épp hogy nem szar le:S:S:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 infó van itt ül két székel aréb és olyan szép(L) nem bírom szeretem ez tök rossz...:'(ma elküldtem neki a szöveget amit world-be be kellet írni és odaültem mellé sgítettem leszedni az e-mail amit küldtem neki és egyszerüenn szinte fel sem bírtam állni melőle(L)(L)(L)(L)(L) javíts ki ha tévednék, de nekem elsőre olyan 13-14 évesnek tűnsz...csak ebből kiindulva annyit mondok, hogy még ráérsz, mind csajozásban, mind növésben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 9, 2008 Author Share Posted Október 9, 2008 da haloOod ha egyszer szeretem mit csinálljak?am nem tévedsz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 hát ha így áll a helyzet, akkor legyen már benned annyi, hogy elhívod valahova, megbeszélitek, hogy mi van most...vagy szeret téged, vagy nem, ez úgyis kiderül ám elég hamar szerintem mindkét esetben kezelni tudod a helyzetet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Ez típus kérdése.. Nekem spec nem tetszik ha egy csaj magasabb nálam. Nem szeretek felnézni senkire Legyen velem egy magasságú vagy egy kicsivel kisebb de semmiképpen se nagyobb pl fél fejjel. Szerintem nem ajánlatos pasival rendelkező csajokkal kezdeni mert könnyen megütheted a bokád Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 9, 2008 Author Share Posted Október 9, 2008 nem akarom őket szétválasztani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 márpedig máshogy nem fog menni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakilakikaki Posted Október 10, 2008 Author Share Posted Október 10, 2008 szétjönnek azok maguktól is...hiszen a csávó egy tahó lúzer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.zole Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 ha az lenne nem járna vele a csaj...ennyi kül meg nagyon ráérsz télleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts