Jump to content
PirateClub.hu

Krisay

Veterán
  • Pontszám

    210
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Krisay

  1. Krisay

    Manchester United

    Gyerekek! Mekkora meccs volt! Kreatív, szép futballt játszottunk, nagyon tetszik hogy Fergusson megjátszotta ezt a fiatalításos témát! Sokat segített a csapatnak én szerintem. Várjuk a többi meccset! Glory MU!!!
  2. Krisay

    Manchester United

    Igazad van. Gólkirályt akartam írni.
  3. Krisay

    Manchester United

    Előre kell nézni, de 6-0 a Chelsea meccs!! Drogba duplázik, szóval még Rooney se kapja meg az aranycipőt..
  4. Krisay

    Manchester United

    Emberek! Sajnos a trófea úszott, ugyanis a Chelsea már 4-0ra vezet (mi meg 3-0ra). Sajnálom, hogy így alakult, de a következő szezonban rájuk verünk vagy 20 pontot. Azt gondolom így is elég szép szezont produkáltunk, jó évünk volt, de a Chelsea-nek még jobb. Szép volt srácok! Glory, glory Man. United!
  5. Krisay

    Manchester United

    Nem vagy egyedül, tényleg les volt. Malouda fullra lesen volt, valmint a 11es is vitatható volt..
  6. Krisay

    Manchester United

    Hát sajnos 10 perccel a meccsek kezdése után nem úgy áll a dolog ahogy kéne. A Chelsea vezet 1-0-ra Anelka góljával.. Szerk: 2-0ra vezetünk Fletcher és Giggs góljával, de ez sajnos kevés, mert a Chelsea is vezet a Wigan ellen 2-0ra, sőt emberelőnyben vannak..
  7. Krisay

    Manchester United

    Igazad van vassadi! Bocsánat, elnéztem itt a dolgokat rendesen.. De azért Glory,Glory Man. United!
  8. Krisay

    Manchester United

    Hali! Ismét hatalmas kihagyással írnék most ide. Szóval.. Ez a helyzet elég húzós, ugyanis a Chelsea-nek elég x-elnie (jobb gólkülönbségük miatt), ahhoz hogy véget vessen az egyeduralmunknak. Mint mondtátok a Wigen-nek már sikerült egyszer, ha szerencsével is de legyőznie a kékeket. Engem ez a szitucáió nagyon emlékeztet a két évvel ezelőtti utolsó fordulóra. Habár ott szorosabb volt a verseny és mi voltunk fölényben. Akkor is mi győztünk én bízok benne hogy most is így történnek az események. Bízok a csapatban, bízok Sir Alex-ben és pillanatnyilag bízok a Wigan-ben is. Hajrá srácok! GO MU!
  9. Krisay

    Manchester United

    Sziasztok! Elég régen írtam ide, de mindig figyeltem a meccseket.. Nos, a helyzet nem tragikus, sőt én örülök hogy egy kis izgalom adódik a PL-ben! A MU 3 éve uralkodik, mi itt a fórumon és még több millió Manchester United drukker azt szeretné ha sikerülne ez évben is (zsinórban negyedjére!) Ezt mondjuk nem is kell túlragozni,mert magától értetődő.. A Chelsea már egy jó ideje vezeti a pontvadászatot, de remélhetőleg már nem sokáig! Biztos vagyok benne hogy "az öreg" ki fog valamit találni, mint mindig.. A sok sérülés nem jött túl jó időben, (amúgy se klassz), de nagy repertoár áll Fergusson előtt, van kiből választani a csapatba és aztán ne feledkezzünk meg az átigazolási időszakról sem! Elkeserítő a Fulham elleni vereség, pont amikor a Chelsea is x-elt, de úgy tartom lesz még alkalom a kékek megelőzésére! Glory,glory Man.United!!!
  10. Krisay

    Manchester United

    Üdv mindenkinek! Régen voltam, de megnéztem én az összes meccset (amelyiket tudtam). A Liverpool-tól való kikapás nem jött túl jól, és most 3 óra felé úgy áll hogy az Arsenal veri a Tottenhamet, vagyis ha késődélután nem szereznénk pontot, az ágyúsok is megelőznének. Én bízok a csapatban és remélem megint egy közel olyan sikeres, hanem sikeresebb eredményt tudunk elérni a bajnokságban mint tavaly (pontok és rivális csapatok legyőzése terén). Glory Glory Man. United! szerk: 2-0-ra nyertünk! Whohoo! Berba olyan gólt lőtt azt hittem nem látok rendesen! Visszakúsztunk a Chelsea mögé. (két pont a különbség) Rooney is szép gólt szerzett!
  11. Krisay

    Manchester United

    Jól áll a csapat. Az Arsenal, Tottenham elleni győzelmek nagyot dobtak a csapatmorálon véleményem szerint, két nagyon fontos mérkőzés volt. De a holnapi meccs közel azonos szinten van az utóbbi kettővel ( ha a Besiktas elleni soványka győzelmet nem nézzük). Glory, Glory Man. United!
  12. Krisay

    A nagy futball átigazolások téma

    Ez lehet hogy igaz! De nem is kötelező visszamennie oda, mert nem a Liverpool az egyetlen jó csapat Európában.. Nem adták el. Ha lemondtak volna teljesen róla, akkor nem kölcsön adják. A klub hivatalos oldalán, Németh profilján a leírásában össze-vissza dicsérik az angol szakemberek. Ez a befejező mondata az ismertetőnek: Azt hiszem ők jobban tudják nálunk.
  13. Krisay

    A nagy futball átigazolások téma

    Remélem most nem törik el semmije a srácnak és beverekedi magát erre az egy évben az AEK kezdőcsapatába. Ahogy néztem a görög klub honlapján a keretet, Krisztián eddigi teljesítménye alapján simán a legjobb! Az edzőtől függ, hogy milyen rendszeresen fogja játszatni a fiatal labdarúgót.
  14. Krisay

    Manchester United

    Jó meccs volt! A Burnley elleni kudarc után nagyszerű ellentmondást láthattunk. Kicsit sűrűn jöttek a gólok! Rooney nagyon jól játszott, Berbatov is kitett magáért, és a gólja is szép volt. Valencia kiváló igazolás volt, hiába fiatal, olyan tapasztaltan játszik mint egy nála 10 évvel idősebb! Az Arsenal elleni meccs nehéz lesz és nem biztos hogy sikerülni fog, de én bízok benne!
  15. Krisay

    Manchester United

    Ismét kezdődik az idény!! Örülök neki, kár hogy kikaptunk a Chelsea ellen, de nem lehet mindig nyerni.. Mondhatjuk hogy a bíró hibája volt és Drogba se rúgta ki az oldalvonalon kívülre a szabálytalanság után a labdát (pedig sportszerűbb lett volna, azt a gólt én nem tekintem gólnak), de sajnos megtörtént,, tovább kell lépni. Az első játékrészben Nani játéka tetszett, a londoniaknál lévő szerb védő nem tudta vele felvenni a harcot, de a cseréje megoldotta.. Úgy érzem a fiatalabb játékosok ( Anderson, Nani, stb..) kezdenek beérni, és erre akár alapozni is lehet.. Nagy reményekkel várom az új idényt! Glory, Glory Man. United!!!
  16. Krisay

    Manchester United

    80.percben 2-0 a Barcelona-nak! Úgy érzem ma még szétütöm az éjjeli lámpám!!!! Eddig mindvégig hittem a címvédésünkben, de most már kilóméterekre van a trófea! szerk: Nyertek a katalánok! Ez van! Egyértelműen jobbak voltak nálunk, sajnos..
  17. Krisay

    Manchester United

    Félidőben hátrányban vagyunk.. :S Ez igen sajnálatos! Vidicet vagy le kell cserélni, vagy szedje össze magát, vagy nem tudom, de ez így nem lesz rendben!!! Gigss ahogy mondod kimice,mintha nem is lenne a pályán!! Persze hogy nyomás van rajtuk, de attól függetlenül KELL a gól vagy gólok kellenek!!! Ez a szerencs gólBarca részről pedig nagyon felhúzta az agyam! Kevesebbet lőnek kapuba, húzzák az időt nagy részben!
  18. Krisay

    Manchester United

    A kezdésig 25-30 perc van! Hajrá Manchester! Mentálisan veletek vagyunk fiúk! Csak ügyesen! Glory Glory Manchester United FC!!!
  19. Krisay

    Manchester United

    Hát a győzelemben mindenképpen reménykedhetünk, sőt.. Csak nehogy az legyen hogy a Barca felszívja magát és csitt-csatt( bár kétlem hogy nagyon lehagynának, ha egyáltalán lehagynak ) Én azért ma mindenképpen egy címvédést szeretnék látni, (ahogy a világon több százezer vagy millió MU-fan) nem pedig "trónbitorlást". Fergusson mester képességeit nincs értelme cáfolni, így biztos vagyok benne, hogy a (talán a világ-)legjobb keretével állunk ki a spanyolok ellen. Chosen: Nem tudom mire gondolsz azzal a kijelentéssel, hogy ilyet is csak én írhatok, hisz próbálok minél nyelvtanilag helyesebben leírni a véleményem. Azt azért még elmondom hogy nem a Képes Sportból néztem az eredményt, hanem a Premier League hivatalos oldaláról. Csak éppen nem volt akkortájt még frissítve! És kérlek ne haragudj (ahogy a többi Chelse-fan se haragudjon) az "Anyálkázásért". Csak egy kicsit dühös voltam! Eredetileg ez egy sport, csak kicsit elfajulnak mindig az indulatok a bajnokság, Bl stb.. végére.
  20. Krisay

    Manchester United

    Megnyertük ezt az utolsó meccset is, és ez jó, igaz elég tartalékos volt a csapat, de így is mi voltunk a jobbak! Egy dolgot sajnálok nem Ronaldo lett a gólkirály, hanem Anelka, bár fogamam sincs miért(ugyanannyi gólt rúgtak mindketten,18-at)valószínűleg azért mert a franciát kevesebbszer alkalmazták a Chelsea edzői! Mennyi "szakember" is ült azon a bizonyos padon? 2-3? Fene tudja!
  21. Krisay

    Coca vs Pepsi

    Húú, elég nehéz döntés! Nagyon ritkán iszok kólát, de akkor Pepsi-t... De én nem érzek nagy különbséget a kettő közt (ízben).
  22. Krisay

    Manchester United

    Éljen a bajnok! Vassadi ez egy igen jó kép: látszik a srácok arcán az öröm és hogy megérte a küzdés!!! Ez a kép jellemzi az egész PL-idényt! Igen! Most már csak a BL döntőre kell koncentrálni, ami pontosan 10 nap múlvára esendő..
  23. Krisay

    Manchester United

    A mai meccset mint minden eddigi meccsünket is meg kell nyernünk!! Talán most nehezedik a legnagyobb nyomás a csapatra hisz ez már a szezon-végi hajrá! A Wigan nem nagy ellenfél, így ahogy lacey is mondta a gólkülönbségünket is javíthatnánk!
  24. Krisay

    Manchester United

    Újabb lépés a bajnoki cím felé.. Az első félidő jobban tetszett, a második egy kicsit "punnyadtabb" volt, de ettől függetlenül ez egy magabiztos győzelem volt.
  25. Üdv! Akkor már én is írok! De ez már szerintem nem jön össze..
×
×
  • Create New...