Grimmjow01 Posted Június 1, 2009 Author Share Posted Június 1, 2009 Igaz ami igaz, nem gyenge, de biztos, hogy Soi Fong fog győzni Halibelnek már a kardja is jól néz ki, hát még ha szabadon engedi Gin-Matsumoto harcra annyit mondanék, hogy: Gin a saját stílusában vmit mond Matsunak aztán csókolom Hueco Mundo: - Mayurival egyetértek, hiszen már harc közben is rácsodálkozott HM-ra - Kenpachi lustul miközben Nel és Yachiru vihognak mögötte (ezt most vizuálisan is elképzeltem) - Byakuya kemény gyerek ő nem kér komolyabb ápolást - Renji és Rukia meg le vannak foglalva azzal a "büntető alakulattal" (sok fehér ruhás akik rátámadtak Ichigora) - Grimmjow pedig mindeközben HM egy eldugott helyén gyógyul és készül a visszatérésre Elfelejtettem szólni, de új mappa a webalbumban Pirate 7 néven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 - Grimmjow pedig mindeközben HM egy eldugott helyén gyógyul és készül a visszatérésre Hahaha szép álom. Grimmike vízszintesbe fekszik és úgyis marad nem hiszem hogy még látni fogjuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 De milyen vagy. Grimmjowt mèg nem làttuk meghalni, tehàt még nem jelenthetjük ki hogy meghalt. Akik szeretik biznak benne hogy mèg èl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Nagyon nem volt szép ez a mondatod Robipapa! Oké, legyőzték az vitathatatlan, de nem halt meg!! Ő a pusztítást jelképezi, nem a pusztulást! Él és élni is fog mindörökké! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Jólvan már na. Én csak közöltem egy tényt. Ennyi kész. Sokan meghaltak már a Bleachben... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 2, 2009 Author Share Posted Június 2, 2009 Ahogy én kivettem Te nem érted a felháborodás okát. Nem a személyed ellen irányul, hanem a kijelentés és a kijelentés stílusa az, amely nem igazán "baráti". Azt senki nem tudhatja biztosra, hogy meghalt vagy sem. Természetesen én sem szeretném ha meghalna de mivel nem én vagyok a főfejes ezért el kell fogadni mindent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Hát azt reméltem is hogy nem a személyem ellen irányult. Amúgy akkor sem értem miért kell ennyire ragaszkodni hozzá. Na mindegy, vita lezárva a részemről Hát azt reméltem is hogy nem a személyem ellen irányult. Amúgy akkor sem értem miért kell ennyire ragaszkodni hozzá. Na mindegy, vita lezárva a részemről Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Talán azért, mert egy nagyon szimpatikus karakter nagyon sok embernek. Láttátok már 222-t? Soi Fong meg a fracción elég durván tolták Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 5, 2009 Author Share Posted Június 5, 2009 Nekem az tetszett nagyon, mikor ceroval kirobbantotta maga mögött a falatt A spontaneitás odavágott:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 Mangát olvastátok már? Mit akar Stark fracciónja Ukitake ellen? elég nevetséges. Na de Soi Fong bankai... már megint összehozták, hogy olyan hű de erős legyen <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 11, 2009 Author Share Posted Június 11, 2009 Hát igen, elég vicces, van arca az biztos. De azért a szerdai rész se volt semmi. Mondjuk Ggio resurreciionja nem nézett ki valami túl jól, na de hogy már megint ilyen könnyen győzött a "jó" :angry: Na de majd most Barragan-sama! Kezd nagyon mérges lenni:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Valaki olvasta már a mai Mangát?Hát valami kegyetlen durva lesz Én már az anime-ben azt a részt várom amikor azt mondják: "És most akkor nézzünk vissza egy kicsit Hueco Mundoba" Az ottani harcok sem lesznek piskóták Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Hali látom jól elcsevegtek meg mangát olvastok stb... én most csak egy független különálló pici véleményt írok: szinkronosan nézem animaxon, évad végén amikor lemegy az uccsó rész elkezdem feliratosan nézni amit nem nagyon akarok mert szerintem nagyon fajin lett a szinkron és ha van jó anime akkor azt szinkronosan nézem nem feliratosan mert én ezt az elvet "vallom"... sokkal jobb szerintem . és respect SDI Hungarynak nem értem miért nincs nagyobb elismertsége. Nem sok animét néztem életembe mert nem nézek hokikat, feliratosakat (1-2 animét láttam feliratosan abból 1 volt jó egyben a kedvencem is az nem más mint a Devil May Cry volt.) Régi kedvenc a Death Note volt, abba is nagyon belevoltam őrülve, de most a top1 beszt ami a DN-t is übereli az természetesen a Bleach. animaxon 74. részt jáccották legutoljára. Kedvencem icsigó, urahara és zaraki(istennagy karakterek sztem ). Mivel nemrég értesültem animékkel foglalkozó fórumokkal h az évad végéig megy csak a dolog aztán csak megint később játszák ezért kérdezősködtem s nekem is a Mangát ajánlották. De én nem tom elképzelni... miért jobb a manga mint az anime? ti mit ajánljotok? várjak a kövi évadig szinkronosan? (legszivesebben ezt tenném de full belevok őrülve szal kizárva) nézzem meg feliratosan? olvassak mangát? (összevissza irtam 1-2dolgot...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyknockers Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Én feliratosan néztem, és mikor megnéztem szinkronosan sírtam. Szerintem annak jön be a szinkron, aki már eleve azzal kezdte, és azokat a hangokat természetesnek veszi. Ha most akarsz a mangába kapcsolódni, akkor elég sok mindent nem fogsz tudni. Idegen nevek, támadások, helyek, stb. Én a mangát azért olvasom, hogy tudjam mi történik benne, és hogy majd a távolabbi jövőben hogy fogják az animében tálalni. Most az animében majd a Bountos fillerek következnek (filler: kitalált rész, semmi köze a manga beli történethez) és ez eltart elég sokáig, de én megküzdöttem vele, és megnéztem. Összefoglalva ha valóban Bleach elvonási tüneteid vannak, akkor feliratosan nézd, és animében. Mangát szerintem az olvassa, aki már jó sok Bleach részt letudott, és kíváncsi, hogy mi történik az elkövetkezendőkben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Én is felirattal és eredeti hanggal kezdtem el nézni és szerintem a szinkron nagyon nem adja vissza az anime eredeti hangulatát, főleg amilyen fordítások vannak Lidérc meg hasonlók... Brr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 ja megnéztem 1 feliratos részt azt nekem tök gáz hogy lelkek városát valami soul soecitynek irják meg lidérc az hollow a támadások nevét se értem meg a halálisten a shiningami sorolhatnám... XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Megoszlanak a vélemények teljesen, hogy ki hogyan nézi-szereti a Bleachet. Viszont abban egyetértek kedves előttem szólóval, hogy mangat télleg csak akkor érdemes olvasni, ha már nagyon nem bírod és mindent tudni akarsz... A manga azért jobb, mert előrébb jár, viszont az anime meg ugye "nézhetőbb" Én azt ajánlom, hogy kezd el nézni feliratosan, először furcsa lesz de gyorsan hozzá lehet szokni Belenéztem én is egy szinkron részbe, hidd el, nagyon gáz a szinkron az eredetihez képest. Na asszem így hirtelen ennyi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 13, 2009 Author Share Posted Június 13, 2009 várjak a kövi évadig szinkronosan? (legszivesebben ezt tenném de full belevok őrülve szal kizárva) nézzem meg feliratosan? olvassak mangát? (összevissza irtam 1-2dolgot...) Háttt lássuk csak... komoly dilemma. Ha az animaxon vége lesz, akkor próbáld ki, hogy kibírsz-e 1 hetet minden Bleachtől mentesen, ha nem akkor neked elvonási tüneteid vannak azonnal láss hozzá hogy megnézd Manga: Egyetértek, nagyon durva lett Stark. PrinceCherry szted mik azok a kezében? Amire mindenki gondol? Mert az eléggé nem illene bele az anime-be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 Hát ja, Stark eléggé furán néz így ki. De nem rossz. Kivi vagyok mit tud... Bár úgyis le fogják győzni sajnos Azért adhatnák már az Ichigo x Ulquiorra meccset is Link to comment Share on other sites More sharing options...
C1RCA Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 Üdv El szeretnék kezdeni mangát olvasni és azt szeretném megtudni hogy az Animében lévő mostani rész kb hanyadik manga fejezet? És azt honnan tudnám letölteni? (UraharaShop-on 286 fejezet a legrégebbi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 15, 2009 Author Share Posted Június 15, 2009 Ohiao! A mostani rész, az körülbelül 352-356 között van. Uraharan fent van biztosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
C1RCA Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 Megnéztem, de az Ulquiorra-s rész...azért kösz Szerk.:már megtaláltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Hííííííííí mekkorát röhögtem Starkon Azért van egy komoly stílusa. Na meg Lilyneette és Ukitake párbeszéde se semmi De igazán mutathatnának vmit már a hueco mundos harcból is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Sziasztok. Hoztam nektek 3 címet, a köv. 3 anime rész epizójának címét 225 "Vice-Captains Annihilated! The Terrifying Demonic Beast" "Fukutaichō zenmetsu! Kyōfu no yōjū" (副隊長全滅!恐怖の妖獣) 226 "Fierce Fighting Concludes? Towards a New Battle!" "Gekitō shūketsu? Aratanaru tatakai e!" (激闘終結?新たなる戦いへ!) 227 "Wonderful Error" "Wandafuru erā" (ワンダフル·エラー) Spoiler nélkül válaszoljatok légyszi még arra, hogy a mangában kb. mennyivel járnak előrébb? Mondjuk úgy, hogy most hanyadik mangánál tartunk épp az animében kb. és amúgy hol tart Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 18, 2009 Author Share Posted Június 18, 2009 Woaahh köszi Zsepi a címeket, a 225. és 227. jól hangzik Mangában nagy meglepetésre most nem járnak fényévekre az animetől...(de közel sem annyira) 224. rész az kb 340 +- -nál járunk.. azt hiszem, de ne kövezzetek meg ha nem így van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Aha, így megvan A szerdai rész a 335. magával ért véget és most tartanak a 361.-nél, szuper Akkor haladunk szépen ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 20, 2009 Author Share Posted Június 20, 2009 Nahh ez komoly... ki olvasta 362. mangát? Hát ilyet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Ááááá hihetetlen! Cero-fegyver . De azért Shunsui hogy meglepődik mikor Stark kilő egy sorozatot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Na ja, Stark keményen tolja. De én a kiscsajon néztem nagyot, Aizen "ex-hadnagyán" (asszem Hinamori) Hogy a p****ba tud ez ilyeneket? De Aizen is érzi már, hogy ott van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Nagyokat pislogtam én is, hogy miket tud a kiscsaj Na de majd most! Várom már mit fognak kezdeni az egyesült 3 "gráciával"... Szerintetek lesz majd Urahara+Shinji vs Aizen harc? Mert ők ketten biztos nekimennek majd, a kérdés csak az, hogy egyszerre-e?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts