Jump to content
PirateClub.hu

tommyknockers

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

tommyknockers's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. tommyknockers

    Bleach

    Én feliratosan néztem, és mikor megnéztem szinkronosan sírtam. Szerintem annak jön be a szinkron, aki már eleve azzal kezdte, és azokat a hangokat természetesnek veszi. Ha most akarsz a mangába kapcsolódni, akkor elég sok mindent nem fogsz tudni. Idegen nevek, támadások, helyek, stb. Én a mangát azért olvasom, hogy tudjam mi történik benne, és hogy majd a távolabbi jövőben hogy fogják az animében tálalni. Most az animében majd a Bountos fillerek következnek (filler: kitalált rész, semmi köze a manga beli történethez) és ez eltart elég sokáig, de én megküzdöttem vele, és megnéztem. Összefoglalva ha valóban Bleach elvonási tüneteid vannak, akkor feliratosan nézd, és animében. Mangát szerintem az olvassa, aki már jó sok Bleach részt letudott, és kíváncsi, hogy mi történik az elkövetkezendőkben.
  2. Különleges eszközt dobott piacra egy amerikai cég. A NASA egyik volt mérnöke által kifejlesztett robotvagina a számítógépre kötve reagál a pornófilmre és teszi boldoggá gazdáját. Férfiaknak szánják azt az új segédeszközt, melyet nemrég dobott piacra Amerikában egy pornófilmek forgalmazásával foglalkozó cég. A „Real Touch" nevű berendezés egy olyan speciális segédeszköz, mely USB-vel a számítógépre köthető, és az online letöltött pornófilmekben zajló eseményekre reagáló alany péniszét stimulálja. A NASA egyik volt mérnöke által kifejlesztett intelligens rendszerben a központi egység maga a meglepően nagyméretű, egyébként kifejezetten diszkrét kialakítású mechanikus genitália. Az eszközben szervomotorokkal meghajtott, bordázott felületű, bőrhöz hasonló hatású anyaggal bevont végtelenített szalagok biztosítják a jó hangulatot, mely a beépített, automata síkosító-adagolóval tovább fokozható. A gyártó szerint a játékszer egyaránt tökéletesen imitálja az orális, a vaginális, vagy épp anális aktus okozta érzést. A berendezés 150 dollárba, azaz mintegy 30 ezer forintba kerül. Hátránya, hogy csak azokkal a filmekkel kompatibilis, melyeket a forgalmazó hálózat ad ki, valamint, hogy csak Windows alatt csak Windows Media Playerrel működik. A gép egyelőre hetero és meleg férfiak számára kínál módot a szabadidő kétségkívül sajátos eltöltésére. Női változat még nem készült belőle. [forrás: technet.hu] ----- Én, mint anti szociális, elborult elméjű gyermek, kipróbálnám, már csak a poén kedvéért is.
  3. tommyknockers

    Anime

    Hmm, köszönöm, a Blade of the Immortal felkeltette érdeklődésem!
  4. tommyknockers

    Anime

    Én alapvetően a nagyon véres animéket kedvelem, de persze van ezek kívül mások is. Amit láttam: Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball Gt, Gantz, Tokko, Elfen Lied, Hellsing, Death Note, Higurashi no Naku Koro ni, Koroshiya-1 The Animation. És most ami nagyon favorit, az a Bleach, csak sajnos 168. résztől úgy konvertálták a videókat, hogy a gépemen szaggat..no mindegy. Keresek még ilyen víres animéket, ha valaki tud mondjon már egyet Bár nagyon finnyás vagyok..
  5. tommyknockers

    Sperma kinek mikor jött meg?

    A sperma előtt a legjobb tudomásom szerint előváladék van, ami segíti a makk síkosítását. Bár lehet, hogy tévedek..
  6. Lehet "cancelt" kap a Dragonball mozi! A japán mangából készülő élőszereplős mozi egy ideje az utómunkálatoknál tart, ám a 20th Century Fox annyira elégedetlen vele, hogy akár még törölhetik is a projektet. A FilmJunk információi szerint a stúdió vezetői azon gondolkoznak, hogy feledésbe merítsék a rajongók milliói által várt Dragonballt, mivel nem nyerték el tetszésüket az eddig bemutatott szcénák. Bár a Fox bármikor leállíthatja a James Wong (Végső állomás, Az egyetlen) rendezte filmet, a fent említett oldal úgy tudja, amellett, hogy a törlés benne van a pakliban, az is lehetséges, hogy a Fox így próbál a direktorra nyomást gyakorolni. A Dragonball címe hét nagyerejű gömböt takar, a történet középpontjában a Goku nevű idegen humanoid lény áll, aki ahelyett, hogy elpusztítaná bolygónkat, inkább segít megvédeni azt a behatoló földönkívüliektől. Főbb szerepekben Justin Chatwin, James Marsters, Emmy Rossum, Eriko Tamura, Chow-Yun Fat és Jamie Chung látható. Az eredeti tervek szerint a tengerentúli bemutató 2009. április 10-én lesz, persze ha lesz.
  7. Nők nélkül az emberi faj kipusztulna.
  8. tommyknockers

    milyen fegyvereket ismersz?

    Hát, van bőven választék, pl. WC - pumpa, mosógép dob, utána jöhet a mosogatókesztyű, dezodor, és egyéb háztartásban levő cikkek.
  9. tommyknockers

    Fűrész V

    Most néztem meg a Fűrész 4-et szinkronosan, azelőtt felriatosan láttam..mit ne mondjak ROHADT JÓ! Várom már az 5-öt, de felőlem lehet 13 rész is, vagy 65, csak többet, többet, és többet!
×
×
  • Create New...