Jump to content
PirateClub.hu

C1RCA

Veterán
  • Pontszám

    68
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: C1RCA

  1. C1RCA

    Underground topic (2)

    Köszönöm a fáradozást
  2. C1RCA

    Underground topic (2)

    Én megköszönném ha feltöltenéd valami gyors tárhelyre
  3. C1RCA

    Real Madrid

    -1 holland
  4. C1RCA

    A nagy futball átigazolások téma

    Támadó középpályás...
  5. C1RCA

    A nagy futball átigazolások téma

    Jó igazolás A Chelsea-be úgyis csak padozott volna..
  6. C1RCA

    A.C. Milan

    Ha ők ketten jönnének + Mexes a védelembe akkor azt mondom hogy nem rossz.
  7. C1RCA

    A.C. Milan

    Ez az ember tényleg hülye Bajnokok...pff csak voltak.. Dzekoval is ugyanez lesz.Tárgyalnak,tárgyalnak és semmi... MAI ! "A két klub jelenleg egy kölcsönügyletről tárgyal." amit te idéztél az ennek a tárgyalásnak végkifejlete
  8. C1RCA

    A.C. Milan

    Ezeket a híreket hol olvastad ?
  9. C1RCA

    Hot-Dog

    Mustárosan az igazi
  10. C1RCA

    Bleach

    Megnéztem, de az Ulquiorra-s rész...azért kösz Szerk.:már megtaláltam
  11. C1RCA

    Bleach

    Üdv El szeretnék kezdeni mangát olvasni és azt szeretném megtudni hogy az Animében lévő mostani rész kb hanyadik manga fejezet? És azt honnan tudnám letölteni? (UraharaShop-on 286 fejezet a legrégebbi)
  12. C1RCA

    Real Madrid

    Most mindketten félre értették egymást Robinho11 úgy értette hogy Villa átigazolásában nem ellenfél a két csapat, csak a pool mivel ott sok a spanyol. vassass pedig arra gondolt hogy a pályán nem ellenfél a RM-nak, a CFC és MU. Értem?
  13. C1RCA

    A.C. Milan

    Nagyon jó igazolás lenne. Jankulovski helyére simán beférne mivel valljuk be, Marek már elég lassú és a támadásokat sem tudja úgy indítani mint anno. Következő szezonban egy ilyen védelem nem lenne rossz Zambrotta-Thiago Silva-Nesta-Cissokho csak két videót találtam róla: http://www.youtube.com/watch?v=HB5Ik3dqlrA&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=exKZh9t_CNk Szerk.:HIVATALOS: CISSOKHO A MILAN JÁTÉKOSA "Az éjjeli tárgyalások intenzívek voltak. Szerintünk Cissokho nagyon erős játékos, amit az is bizonyít, hogy több európai nagycsapat is bejelentkezett érte, még a mindent eldöntő órában is. De végül a Portóval ápolt remek kapcsolatunknak köszönhetően jól kerültünk ki belőle. Thiago Silva 25 éves, Cissokho még nincs 23, ezek az igazolások jelzik, milyen projectben gondolkodunk: fiatal, friss és versenyképes csapatot akarunk építeni, miközben a mérlegünk egyensúlyban van" - fejezte be Galliani.
  14. C1RCA

    A.C. Milan

    Javier Pastore: 19 éves,fejlődőképes és ha Leonardo előnyben részesíti a fiatalokat akkor lehet hogy beválna Felipe Melo: Ha Hernanes jönne akkor felesleges... Hernanes: Láttam már őt játszani és nagyon jól szűr,kellően erőszakos és támadásokat is tud indítani. William Gallas : Univerzáslis védő, szóval bárhol bevethető és esetleges sérüléshullámkor hasznos lehet. Az oké hogy Emerson,Senderos és Shevchenko menni fog, de Mattioni ? Egyszer kapott lehetőséget a felnőtt csapatban az is csak kb. 5-10 perc volt. Dzeko-nak örülnék mert Ő fejjel és lábbal is ugyanolyan jó,de 20(max 25) milliónal többet nem adnék érte.
  15. C1RCA

    A nagy futball átigazolások téma

    60-70 millió ? Ez Kamu (volt)..
×
×
  • Create New...