navidad[X] Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Fűrész V sztori és szereplők Napvilágot látott a Fűrész idén jelentkező részének zanzásított sztorivázlata. A hírek szerint újra visszatér Jigsaw, de a főszerepet a negyedikben is felbukkant Hoffman felügyelő alakítja majd. Lehetőleg csak az olvassa tovább, aki látta a negyedik részt és így nem lövünk le semmilyen poént. Aki nem, az ugorjon egy bekezdést. Szóval legutóbb ott maradt abba a sztori, hogy Hoffman nyomozó viszi tovább Jigsaw "feladatát". A játszma azonban veszélyessé válik, mikor páran gyanakodni kezdenek a rendőrre. Hoffman úgy dönt, ideje bevonni őket is a játékba. A főbb szerepekben Scott Petterson, Betsy Russell, Mark Rolston, Carlo Rota, Julie Benz, Greg Bryk, Laura Gordon és Meagan Good lesznek láthatóak. A rendezést David Hackl vállalta el, a forgatókönyvet Patrick Melton és Marcus Dunstan készíti. A bemutató október 24-én lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piratemanci Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Sorozatok fórumán 2009 van írva! Amerikába október 24 en lessz. Nálunk mikkor lessz a mozikban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 elvileg ugye hat részes lessz? mert az info alapján sztem simán lehetne uccsó rész ha vmi félre sikerül Hoffman-nak..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Én még a 4-et sem láttam, azon is csodálkoztam hogy tudják még folytatni amikor a cvsávó meghalt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_cornleone Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 csak megjegyeznem h. ezt a hirt egy honapja mar lattam .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Islander Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 tuti nem kamu ha erre céloztál don corleone http://www.imdb.com/title/tt1132626/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 csak megjegyeznem h. ezt a hirt egy honapja mar lattam .... lehet hogy te láttad... de mások viszont nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 várom már,fincsi lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 dejó, hogy lessz még! kedvenceim közé tartozik az összes fűrész. már nagyon várom a folytatását Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommyknockers Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Most néztem meg a Fűrész 4-et szinkronosan, azelőtt felriatosan láttam..mit ne mondjak ROHADT JÓ! Várom már az 5-öt, de felőlem lehet 13 rész is, vagy 65, csak többet, többet, és többet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Nekem egyáltalán nem tetszik az, hogy újabb és újabb bőrt akarnak még lehúzni a Fűrészről. Átütés volt maga a sztori, felejthetetlen az első rész. A másodikra úgy érzem "szüksége" volt a nagyközönségnek, minekután nem lehetett tudni mi lesz Jigsaw-val... de hogy 5-6 részt csináljanak belőle... túlzás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wcc Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 De egyébként ez a 4. rész nekem kicsit össze-visszának tűnt. Hoffmann pl. mért lett ilyen gonosz? Meg a végén, mikor a másik ügynök bement abba a szobába, ahol fűrész meghalt, akkor ott volt a holttest. De ez hogy lehet, hiszen már elvitték boncolni, megtalálták a kazit és az alapján indult el a nyomozás? Meg most vajon a néger zsernyák meghal, mert őt nem ölte meg Hoffmann, csak meglőtték, de még nem patkolt el. Meg azt sem értem, hogy az a csávó, akit a másik férfi nyomozó lelő a szobában, akinek a 3. részben a lánya eltűnt, akinek a felesége a dokinő (szétlőtt fejű), az hogy kerül megint a képbe? Elméletileg nem eltellt 6 hónap az előző rész óta? Hiszen a töröttlábú zsaru már 6 hónapja van fogságban. Akkor csávókám 6 hónapja bolyong, hogy megkeresse a lányát? Frankón sok a rejtély. Először ölt a fűrész, aztán mikor ő gyenge lett akkor Amanda most meg Hoffmann. Minek ennyire erőltetni már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Szerintem nagyon jó lesz,én már rettentően várom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Frankón sok a rejtély. Először ölt a fűrész, aztán mikor ő gyenge lett akkor Amanda most meg Hoffmann. Minek ennyire erőltetni már? Amanda és Hoffman már eggyüt volt nem egymás után am egypárszor megkell nézni a részeket hogy teljesen tisztán lásson az ember én pl a 4 részt egymás után néztem meg és úgy már világos a legtöbb minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Fenix Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 hát ebből a 4. részből én már nemsokat értettem.na nembaj akkor is jók benn a brutális jelenetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 De egyébként ez a 4. rész nekem kicsit össze-visszának tűnt. Hoffmann pl. mért lett ilyen gonosz? Meg a végén, mikor a másik ügynök bement abba a szobába, ahol fűrész meghalt, akkor ott volt a holttest. De ez hogy lehet, hiszen már elvitték boncolni, megtalálták a kazit és az alapján indult el a nyomozás? Meg most vajon a néger zsernyák meghal, mert őt nem ölte meg Hoffmann, csak meglőtték, de még nem patkolt el. Meg azt sem értem, hogy az a csávó, akit a másik férfi nyomozó lelő a szobában, akinek a 3. részben a lánya eltűnt, akinek a felesége a dokinő (szétlőtt fejű), az hogy kerül megint a képbe? Elméletileg nem eltellt 6 hónap az előző rész óta? Hiszen a töröttlábú zsaru már 6 hónapja van fogságban. Akkor csávókám 6 hónapja bolyong, hogy megkeresse a lányát? Frankón sok a rejtély. Először ölt a fűrész, aztán mikor ő gyenge lett akkor Amanda most meg Hoffmann. Minek ennyire erőltetni már? A IV. rész párhuzamosan játszódik a III.-kal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Hát, nekem se teljesen tiszta a 4., de valahogy úgy van, hogy ugrálnak az időben, először a 3. rész utáni eseményeket mutatják, amikor már boncolják Jigsaw-t, aztán amikor megtalálják az elején a csajt, meg amikor a néger rendőr megy és menti meg az áldozatokat, az egy időben van a 3. résszel, közben meg néha visszatekintenek Jigsaw múltjába, amikor még együtt volt a feleségével. A legvégén folynak össze az események, akkor derül ki, hogy a 3 rész egy időben van a 4. résszel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wcc Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 De ha a 3. és 4. rész nagyjából egyidőben van, még akkor sem értem, hogy fűrész holtteste, hogy kerül vissza abba a szobába? Felboncolják fűrészt és meglesz a kazi--->zsaruk elindulnak a nyomon--->néger zsaru odaér a raktárhoz--->közben a fehér zsaru is odaér--->fehér zsaru bemegy a szobába ahol fűrész meghalt és ott a holttest????--->közben betoppan a lányát kereső hapi (elpatkol)--->néger zsaru haldoklik--->Hofman rázárja a fehér zsarura az ajtót Akkor ez nem mehet párhuzamosan. Ha az elején boncolják és a kazetta alapján indulnak el a nyomon, akkor nemkerülhet vissza a test a szobába. Vagy ha meg még nem találták meg a testét és tényleg ugrálunk az időben, akkor a zsaru, hogy kerül oda? NEMÉRTEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Én már várom nagyon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Már várom a 4-et is nemrég sikerült megszereznem szinkronosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabby1986 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Hát ez a 4. rész valóban kicsit furi. A héten tartottam egy Fűrész-maratont, egymás után 1-4ig, és így már érthetőbb. Habár nem biztos hogy jó ötlet még tovább bonyolítani a sztorit, mindig újabb és újabb gyilkosokkal, de ha lesz 5., 6., stb. része én biztos megnézem!!! Egy kis para nem árt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 De ha a 3. és 4. rész nagyjából egyidőben van, még akkor sem értem, hogy fűrész holtteste, hogy kerül vissza abba a szobába? Felboncolják fűrészt és meglesz a kazi--->zsaruk elindulnak a nyomon--->néger zsaru odaér a raktárhoz--->közben a fehér zsaru is odaér--->fehér zsaru bemegy a szobába ahol fűrész meghalt és ott a holttest????--->közben betoppan a lányát kereső hapi (elpatkol)--->néger zsaru haldoklik--->Hofman rázárja a fehér zsarura az ajtót Akkor ez nem mehet párhuzamosan. Ha az elején boncolják és a kazetta alapján indulnak el a nyomon, akkor nemkerülhet vissza a test a szobába. Vagy ha meg még nem találták meg a testét és tényleg ugrálunk az időben, akkor a zsaru, hogy kerül oda? NEMÉRTEM A néger zsaru nem a kazetta miatt indul el hanem mert Hoffmann(?) leütötte és elkezdődött a játék.A fehér zsaru azért indul el,mert a néger zsaru eltűnt és a lakásában a leendő áldozatok képei vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxpaulxxx Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Hát az biztos, hogy a 4. rész eléggé összetett és cselekménydús volt, sokszor én is lemaradtam, hogy most miről is volt szó (feliratosan néztem, most szedem majd szinkronosan), de sztem nagyon is jó volt! Várjuk a folytatást, de remélem nem fogják a vége fele majd elszúrni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Az összes rész jó volt ez is az lessz remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Kikerült az V.Fűrész plakátja...szerintem elég durva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piratemanci Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 felejthetetlen az első rész :D Az 1 rész volt a legyengébb nemazért 2 csávó láncra van kötve a lábuk és a végén az 1 ik elvágja fűrésszel a lábát! 3-4 rész a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Ebből látszik az,hogy te csak a brutalitást nézed a filmben.Ebben a filmben nem csak a brutalitásé a főszerep,sőt!Itt a pszichológiai dolgok kerülnek előtérbe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulló Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 én is nagyon várom már, igaz egyre durvábbak a részek, de akkor is alapmű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
action294 Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Én még csak a 4. részt láttam. Szerintetek nézzem emg az első 3-at is, vagy hanyagolható? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph0r Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 nekem az első rész tetszett a legjobban, a többi már nem tudott annyira lekötni. amúgy kíváncsi vagyok, hogy hány rókabőrt húznak még le a Saw névről... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts