Jump to content
PirateClub.hu

piratemanci

Veterán
  • Pontszám

    39
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

piratemanci's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. szombat és vasárnap! Hétfőt szeretem!
  2. piratemanci

    Dragon Ball 2008

    Amerikaiak csinálják?
  3. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    A fekete ragacs komoly szerepet kap az új folytatásban: belőle születik a másik nagy ellenség, Carnage, magyarul Vérontó. 3 rész végén Venom(fekete ragacs) meghal és sztem ugy kerül a képbe megint, hogy Peter Parker elvitt 1 kiss mintát a fekete ragacsból az egyetemi tanárának és az valahogy meglóg.
  4. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    A gyík Fekete macska Vérontó Keselyű Akkor 3 vagy 4 ellensége lessz Pókembernek? Fekete macska az ellensége lessz vagy segítője?
  5. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    köszi Jurrasic Park 4 ben dinók fegyverel fognak járkálni és lövöldöznek? ezt olvastam. Igaz ez?
  6. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    értem köszi. Milyen filmeket rendez most? 2008 ba megcsinálta az INDY 4 et! És 2008 ba még milyen filmet fejez be? 2009 be?
  7. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    2008 júl 4 22:27 Itthoni mozibemutatókból!
  8. piratemanci

    Fűrész V

    :D Az 1 rész volt a legyengébb nemazért 2 csávó láncra van kötve a lábuk és a végén az 1 ik elvágja fűrésszel a lábát! 3-4 rész a legjobb!
  9. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    mért kéne 4 évet várni? 1 2002 2 2004 3 2007 4 1010(1011) Képregényekben Pókember főelenségei: Akikhez nem írtam semmit azok közül kik lessznek Pókember elenségei az 5-6 részben? Szerintem ezt még sajnos senki sem tudja de ha igen az írja le! Electro A gyík - Pókemper 4 ben lessz Fekete macska - Pókember 4 ben lessz Homokember - Pókember 3 ban volt és nem halt meg!!! Kaméleon Keselyű Kraven, a vadász Morbius Morlun Mysterio Norman Osborn/Zöld Manó - Pókember 1 ben volt a főgonosz és meghalt. Dr Otto Octavius/Dr Octopus - Pókember 2 ben volt a főgonosz és meghalt. Rengető Rinó Sakál Skorpió Venom - Pókember 3 ban volt és meghalt de nagy szerepet kap a Pókember 4 ben Venomból lessz Vérontó. Vérontó - Pókember 4 ben lessz Vészmanó Vezér Vízember
  10. piratemanci

    Formula 1

     Alonso már jövőre Räikkönen csapattársa lehet 2009 ben!!! A Santander nevű spanyol bank az előző évben Fernando Alonso miatt lett a McLaren-Mercedes szponzora, a pilóta távozása után azonban maradt a wokingiaknál. Most azonban olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a bank a Ferrari felé kacsintgat, és Alonso Kimi Räikkönen csapattársa lehet már jövőre. Az f1-live.com a német Sport Bildre hivatkozva ugyanis arról számolt be, hogy a Santander kész évi 25 millió euróval támogatni a maranellóiakat a 2009-es szezontól kezdve, és az üzletnek része lehet az is, hogy Fernando Alonso vezesse az olasz csapat egyik versenygépét. A magazin szerint a bank neve a pilóták overalljaira, illetve a Ferrari első és hátsó szárnyára is felkerülne. A Santander akkor is kitartott a McLaren mellett, amikor mindössze egyetlen idény után Alonso távozott az istállótól és visszatért a Renault-hoz. A kétszeres világbajnok sorsa hetek óta újra a híresztelések középpontjában áll, mert egyelőre még nem lehet tudni azt, hogy vajon 2009-ben is a francia istálló alkalmazásában marad-e vagy továbbáll. Alonso a Brit Nagydíj hétvégéjén azt nyilatkozta, hogy legkésőbb szeptemberben megmondja, hol folytatja pályafutását. A kétszeres világbajnok célja nem titkoltan az, hogy a Ferrarihoz szerződjön, és már többször hírbe is hozták a maranellóiakkal, legutóbb Monacóban lehetett arról hallani, hogy már alá is írta 2010-től érvényes kontraktusát az olasz alakulattal. Mindazonáltal már akkor is az volt a nagy kérdés, hogy ha Alonso valóban elkötelezte magát az olaszokkal, akkor kinek a helyére érkezhet, hiszen Felipe Massának 2010-re is érvényes szerződése van, míg Räikkönen korábban kijelentette, hosszabbíthatna, de egyelőre még nem döntött a 2009 utáni időszakról. A Sport Bild-ben megjelent hír azonban még inkább összekuszálja a dolgokat, hiszen a következő idényre Räikkönen és Massa is érvényes kontraktussal rendelkezik, bár Alonso és a McLaren esete óta már maximálisan biztosak lehetünk abban, hogy a Forma-1-ben rugalmas szerződések köttetnek. A spanyol Diario AS pedig azt spekulálja, Alonso jövőre Räikkönen márkatársa lehet, mivel Massa Silverstone-ban nyújtott katasztrofális teljesítménye miatt a Ferrari megválhat a braziltól. A maranellóiak tesztpilótája, Marc Gené ezzel kapcsolatban a sport.es-nek a következőt nyilatkozta: "Nem tudom, hogy igazak-e a pletykák, de nem látom, hogy mi lenne-e a probléma Kimi-Alonso, vagy a Felipe-Alonso, avagy a jelenlegi párossal." Szerintem: Kimi-Massa páros 2009 ben Alonso-Kimi páros 1010 ben!
  11. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    2010 be akarták akkor 1 évet csúszik a film
  12. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    Még fel sem ocsúdtunk a Pókember 3 megdöbbentő, kasszatörténelmet író nyitóhétvégéjéből, a neten már megindult a találgatás a negyedik rész főgonoszairól. A FreezeDriedMovies blogon a napokban bejelentették: ugyanaz a titokzatos forrás, aki annak idején pontosan megmondta, hogy a harmadik részben Venom és Homokember fenekednek majd Peter Parker életére, most az új részről csepegtetett egy kis információt. Vérontó és Gyík a Pókember-képregényben A füles szerint tehát nagy valószínűséggel nemsokára feltűnik a filmvásznon egy régi, klasszikus képregény-gonosz: Lizard azaz Gyík, polgári nevén Dr. Curt Conners, az 1963-ban felbukkant Pókember-ellenség. Dr. Conners már a mostani részben is ott van, Dylan Baker (A boldogságtól ordítani, Kinsey - Mindenki másképp csinálja) játszotta és ő tette mikroszkópja alá a Szimbiótát, azt a szurokfekete, ragacsos bigyót, ami aztán a szelíd Parker zavarbaejtő átváltozását okozta. A fekete ragacs komoly szerepet kap az új folytatásban: belőle születik a másik nagy ellenség, Carnage, magyarul Vérontó, aki viszonylag új szereplője Pókember világának, hiszen 1991-ben jelent meg először, az Amazing Spider-Man 344. füzetében. A FreezeDriedMovies szerint a két gonoszon kívül szó van még Felicia Hardy, a Fekete Macska feltűnéséről is. Felicia Hardy Parker egyetlen barátnője, aki nem a pókemberkedéssel és a szuperképességekkel, hanem az átlagos, hétköznapi Peter Parker-figurával nem tud megbékélni. Meglátjuk, mi igaz a pletykákból - a Pókember 4 2009-ben kerül a mozikba.
  13. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    Kihagytad a: Jurassic Park 4 Nagyon Vadon 2 - Open Season 2
  14. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    Godzilla 1998 as film! És a végén az egyik kicsinye életben marad. Az a kicsi godzilla lessz a 2009 Godzilla? Vagy teljessen más története lessz? Godzilla 2 lessz? Vagy Godzilla 3d?
×
×
  • Create New...