Jump to content
PirateClub.hu

Marcus Fenix

Veterán
  • Pontszám

    108
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Marcus Fenix

  1. Marcus Fenix

    Ki milyen játékkal nyomul?

    call of juarez,immár másodszor.
  2. E8500@4.3ghz 1.25v ,vid: 1.2000 ,Revision:E0
  3. "Egyértelmű , hogy a 4870.Egy játékért nem éri meg a másikat venni:" 1 játékért semmilyet se érdemes venni,egyébként csakis 4870 1 GB.gtx 260 ne vicceljetek már mi jó ebbe?mert az ára az biztos.
  4. először is van egy light scribe program amit le kell töltened,a nero 6 azt nemtudom hogy túdja-e 7-től felfele már biztos.egyébként szerintem annyira nemnagy durranás ez a cucc énnekem jobban tetszene ha szines lenne,mert ha túl világos akkor nemnagyon látni a dvd-n a képet,ha meg túl sötét akkor is csúnya.
  5. nekem is 8800gt van de én inkább egy 4870-re cserélném le,csak nem most majd ha lezajlik a válság,ahogy elnézem elég sokáig fog tartani,mert mindennap megy feljebb az áruk a kártyáknak,én 70 ezret nem adok ki érte,de még a 4850-ért se 44-et.hát a procidat legalább 3.2-ig felkéne húzni,a 4850-hez ha ilyet akarsz venni.
  6. nekem van egy asus 2014L1T dvd íróm light scribe-os és satás,na most az miért lehet hogy a 2.4-szeres duplarétegű dvd-ket mind 4-szeresen írja?néhányat el is rontott majd megőrültem,már firmware-t is frissítettem rajt.
  7. amig tart ez a válság egy deka forintot ne költsetek a gépre,utána úgyis olcsóbb lesz minden.
  8. kb minden kártyánál a 10% ami biztonságos.ha 700-as az órajele akkor 770-ig lehet,a shader-t is meg a memóriákat is 10%-osan.
  9. én pl tegnap szedtem le ezt a drivert és nekem simán felmegy a 8800gt-re,igaz kb 4-5 perc alatt,talán mert 100 valahány mega,ja és nekem is vista 64-em van,nemtudom nálad mi lehet a gond.
  10. túdnátok nekem ajánlani egy jó procihűtőt kb 10-12 ezer forintom lenne rá.én egy asus silent knight 2-est néztem ki vagy egy zalman 9700-as ledest.egy E8500-hoz kéne amit 4 gigáig akarok húzni,ha túdtok valami jót akkor megköszönöm.
  11. ezzel azért vitatkoznék,nem melegszik?nálam alapból 48-50 fokos,na meg hogy jobban tuningolható,háááát,egyedül az E6300-as volt olyan proci amit keményen lehetett húzogatni 1.8-ról akár 3.6-ig is.
  12. Marcus Fenix

    Daemon Tools vs. Alcohol 120%

    nem túdtok véletlenül az alkohol 120 1.9.7-es verzióhoz magyarosítást,mert csak ez jó vistára,de angolul van hiába van crackem.
  13. balintka89 az a 17 mhz-s tuning az nagyon elhanyagolható akár az 1000mhz-s mellett,egyszóval semmi baja nem lesz neki,de még ha feljebb viszed az órajelet szerintem akkor se,kivéve ha nem nyomod meg a cpu feszültségét.430-as táppal ameddig csak engedi a proci vagy az alaplap esetleg a memória.ha nem jártál úgy mint én akkor akár 4 giga fölé is mehetsz,persze ahoz hűtés is kell.
  14. most azért írok hogy sikerült egy E8500-at vennem,mert volt előtte egy 8400-as és azt nem lehetett jól húzni,nekem elsősorban egy olyan proci kellett ami jól tuningolható,és most úgy néz ki hogy összejött,és sikerült vennem egy jó páldányt.1.30v-al viszi a a 4300mhz-t,de nem merem ennyivel hajtani mert a gyári hűtő van hozzá,ugyhogy aki vesz procit annak egy ilyet ajánlok és ha szerencséje van akkor kifog egy hasonlót mint az enyém vagy még jobbat is.én kicsit furának találom az ilyen prociknál a hőmérséklet 48 fok 3.16ghz-n a core temp írja,de megfogom a hűtőbordát és még szerintem 30 fok sincs,vagy ez valami hőfok mérő gond lehet?de másnak is ahogy olvasgattam a topikokat hasonló a gondjuk,sőt még komolyabb hűtéssel se sokkal alacsonyabb.annyi biztos hogy ez a proci marad 1-1.5 évig.
  15. most egy asus sata és light scribe dvd író,előtte egy LG volt 4 éves,és semmi baja.
  16. az én 8500-am is kb ilyen hőmérsékleten mozog gyári hűtőjével,bár én kissé furcsának találom mert ha megfogom a venti hűtőbordáját még csak nem is langyos,nemhogy 50 fokos,nem úgy mint a videókártyáé,ami valóban megvan vagy 50-60 fok.
  17. Intel Core2Duo E8500@3.16 GHz 6 MB L2 Cache (Wolfdale)
  18. hát igen inkább az E8600-as.de nem kell félnetek csak az első példányok lesznek jó tuningolhatók ahogy csökken az áruk úgy megy lejjebb a tuningpotenciál is.ugyhogy aki ilyenre pályázik az siessen majd megrendelni.
  19. hy dadus! legfőképpen a te válaszod érdekelne,hogy akarok mostanába venni egy giga p45-ös alaplapot,valami ds3-mast vagy ds4-est.asusoknál olyanokat olvastam hogy a tuningnál 400-as fsb a max az új p45-ös szériáknál (p5q/pro/deluxe),ez elég silány főleg hogy most vettem egy E8400-at és ez akárhogy is számolom csak 3600mhz.nekem igazán a 4 giga lenne az ideális,az érdekelne hogy ebbe a giga lapba is 400 a max fsb vagy többet is túd,mert ha nem akkor a p35-ösből veszek valamit.vagy asusnál egy sima bios frissítés megoldaná a gondot szerinted vagy ha létezik már bios ami jó is.válaszodat előre is köszi.
  20. ebben teljesen egyetértek veled.hozzátennék még énis egy kicsit ha nembánod.függ még a viseókártya driverétől is,ja és a legfontosabb hogy meddig van húzva a proci és a videókártya.xp és vista között jó esetben kb 300-500 pont különbség van az xp javára (több).
  21. lenne egy baromi nagy gondom csak nemtudom hogy mivel a gépben,na szóval az van hogy egy bisfrissítéssel hazavágtam egy alaplapot egy p5k-t (még a múltkor,de erről már írtam) és kaptam helyette a gariból egy ugyanilyet.csakhogy itt kezdődik a dolog hogy amikor összeraktam a gépet bekapcs a ventik ezerrel pörögnek és várom hogy csippanjon a kis hangszóró,de semmi, a tápot lekapcsolom majd vissza és újra benyomom a power gombot és most jó lett de mikor belépek a biosba semmit sem állítok és kilépek újra leáll majd bekapcsol és megint csak a táppal tudom leállítani,de viszont f1 és f2 között tudok választani.a memóriát a múltkor átcserélgettem és megjavult a gép 2 hétig jó is volt,de tegnap úgy döntöttem hogy eladom a c2d 6420-as procit és kölcsönbe kaptam egy celeron 3.2-est és akkor megint előjött ez a hülyeség hogy csak a táp majd újra be és f2.az létezik hogy ez az új p5k alaplap nem szereti a geil ramjaimat? (4X1 giga), az előzőbe semmi ilyen gond nem volt.most várom a havert hogy áthozza a kingmaxát,hátha azzal jó lesz ha nem akkor megy vissza a gariba ezis.rohadtul el vagyok keseredve emiatt
  22. tényleg nagyon csábitóan hangzik,csak az a kérdés hogy driver téren milyen.talán még az is lehet hogy veszek 2-őt belőle.
  23. az előbbi csere alaplappal nem volt semmi gond csak most ezzel amit visszaküldtek gariból,szerintem ez nem új lap,csak gondolták hátha jó lesz neki.hát nem! a gépem egy c2d 6420,4 giga geil ram(4x1 giga),asus 8800gt.ja és a p5k lap,a táp egy chieftec 450w-os.próbáltam kivenni az elemt és a cmos jumpert is áttenni de semmi.annyira nemszámít mert szerdán jön az új amit rendeltem,annyi biztos hogy az lesz az utosó asus lapom amit valaha veszek.meg már bekapcsolásnál is ezt csinálja hogy nem indul csak a táp lekapcsolásával és F2-vel.
  24. hello.na szóval az lenne a gondom hogy gariból visszajött a p5k alaplapom (kicserélték),és a biossal nem stimmel valami mert amikor állítok valamit a biosba legyen akármi egy sima dátum vagy akár boot olyat csinál hogy rámegyek az exitre és leáll a gép,majd újraindul és maximálisan forognak a ventik na de nem csippanik csak forog eszeveszettül és csak a táp kapcsolóval tudom leállítani.majd bekapcs után kéri hogy nyomjam meg az F1-et vagy az F2-őt.ha f1-et nyomok akkor ugyanaz történik mint az előbb ha F2-őt akkor jó bebootol és indul az xp hibátlanul,nade ha a biosba nem állítok semmit csak benézek akkor is ezt meri csinálni hogy leáll és ennyi,frissítésről hallani se akarok,mert az előbbi lapomnak is ez vetett véget.van erre valami megoldás?(igaz szerdán rendeltem egy új alaplapot egy p45-öst és gariztatja ezt a srác.)
  25. Marcus Fenix

    Fűrész V

    hát ebből a 4. részből én már nemsokat értettem.na nembaj akkor is jók benn a brutális jelenetek.
×
×
  • Create New...