Jump to content
PirateClub.hu

piratemanci

Veterán
  • Pontszám

    39
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: piratemanci

  1. szombat és vasárnap! Hétfőt szeretem!
  2. piratemanci

    Dragon Ball 2008

    Amerikaiak csinálják?
  3. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    A fekete ragacs komoly szerepet kap az új folytatásban: belőle születik a másik nagy ellenség, Carnage, magyarul Vérontó. 3 rész végén Venom(fekete ragacs) meghal és sztem ugy kerül a képbe megint, hogy Peter Parker elvitt 1 kiss mintát a fekete ragacsból az egyetemi tanárának és az valahogy meglóg.
  4. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    A gyík Fekete macska Vérontó Keselyű Akkor 3 vagy 4 ellensége lessz Pókembernek? Fekete macska az ellensége lessz vagy segítője?
  5. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    köszi Jurrasic Park 4 ben dinók fegyverel fognak járkálni és lövöldöznek? ezt olvastam. Igaz ez?
  6. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    értem köszi. Milyen filmeket rendez most? 2008 ba megcsinálta az INDY 4 et! És 2008 ba még milyen filmet fejez be? 2009 be?
  7. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    2008 júl 4 22:27 Itthoni mozibemutatókból!
  8. piratemanci

    Fűrész V

    :D Az 1 rész volt a legyengébb nemazért 2 csávó láncra van kötve a lábuk és a végén az 1 ik elvágja fűrésszel a lábát! 3-4 rész a legjobb!
  9. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    mért kéne 4 évet várni? 1 2002 2 2004 3 2007 4 1010(1011) Képregényekben Pókember főelenségei: Akikhez nem írtam semmit azok közül kik lessznek Pókember elenségei az 5-6 részben? Szerintem ezt még sajnos senki sem tudja de ha igen az írja le! Electro A gyík - Pókemper 4 ben lessz Fekete macska - Pókember 4 ben lessz Homokember - Pókember 3 ban volt és nem halt meg!!! Kaméleon Keselyű Kraven, a vadász Morbius Morlun Mysterio Norman Osborn/Zöld Manó - Pókember 1 ben volt a főgonosz és meghalt. Dr Otto Octavius/Dr Octopus - Pókember 2 ben volt a főgonosz és meghalt. Rengető Rinó Sakál Skorpió Venom - Pókember 3 ban volt és meghalt de nagy szerepet kap a Pókember 4 ben Venomból lessz Vérontó. Vérontó - Pókember 4 ben lessz Vészmanó Vezér Vízember
  10. piratemanci

    Formula 1

     Alonso már jövőre Räikkönen csapattársa lehet 2009 ben!!! A Santander nevű spanyol bank az előző évben Fernando Alonso miatt lett a McLaren-Mercedes szponzora, a pilóta távozása után azonban maradt a wokingiaknál. Most azonban olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a bank a Ferrari felé kacsintgat, és Alonso Kimi Räikkönen csapattársa lehet már jövőre. Az f1-live.com a német Sport Bildre hivatkozva ugyanis arról számolt be, hogy a Santander kész évi 25 millió euróval támogatni a maranellóiakat a 2009-es szezontól kezdve, és az üzletnek része lehet az is, hogy Fernando Alonso vezesse az olasz csapat egyik versenygépét. A magazin szerint a bank neve a pilóták overalljaira, illetve a Ferrari első és hátsó szárnyára is felkerülne. A Santander akkor is kitartott a McLaren mellett, amikor mindössze egyetlen idény után Alonso távozott az istállótól és visszatért a Renault-hoz. A kétszeres világbajnok sorsa hetek óta újra a híresztelések középpontjában áll, mert egyelőre még nem lehet tudni azt, hogy vajon 2009-ben is a francia istálló alkalmazásában marad-e vagy továbbáll. Alonso a Brit Nagydíj hétvégéjén azt nyilatkozta, hogy legkésőbb szeptemberben megmondja, hol folytatja pályafutását. A kétszeres világbajnok célja nem titkoltan az, hogy a Ferrarihoz szerződjön, és már többször hírbe is hozták a maranellóiakkal, legutóbb Monacóban lehetett arról hallani, hogy már alá is írta 2010-től érvényes kontraktusát az olasz alakulattal. Mindazonáltal már akkor is az volt a nagy kérdés, hogy ha Alonso valóban elkötelezte magát az olaszokkal, akkor kinek a helyére érkezhet, hiszen Felipe Massának 2010-re is érvényes szerződése van, míg Räikkönen korábban kijelentette, hosszabbíthatna, de egyelőre még nem döntött a 2009 utáni időszakról. A Sport Bild-ben megjelent hír azonban még inkább összekuszálja a dolgokat, hiszen a következő idényre Räikkönen és Massa is érvényes kontraktussal rendelkezik, bár Alonso és a McLaren esete óta már maximálisan biztosak lehetünk abban, hogy a Forma-1-ben rugalmas szerződések köttetnek. A spanyol Diario AS pedig azt spekulálja, Alonso jövőre Räikkönen márkatársa lehet, mivel Massa Silverstone-ban nyújtott katasztrofális teljesítménye miatt a Ferrari megválhat a braziltól. A maranellóiak tesztpilótája, Marc Gené ezzel kapcsolatban a sport.es-nek a következőt nyilatkozta: "Nem tudom, hogy igazak-e a pletykák, de nem látom, hogy mi lenne-e a probléma Kimi-Alonso, vagy a Felipe-Alonso, avagy a jelenlegi párossal." Szerintem: Kimi-Massa páros 2009 ben Alonso-Kimi páros 1010 ben!
  11. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    2010 be akarták akkor 1 évet csúszik a film
  12. piratemanci

    Pókember 4.!!!

    Még fel sem ocsúdtunk a Pókember 3 megdöbbentő, kasszatörténelmet író nyitóhétvégéjéből, a neten már megindult a találgatás a negyedik rész főgonoszairól. A FreezeDriedMovies blogon a napokban bejelentették: ugyanaz a titokzatos forrás, aki annak idején pontosan megmondta, hogy a harmadik részben Venom és Homokember fenekednek majd Peter Parker életére, most az új részről csepegtetett egy kis információt. Vérontó és Gyík a Pókember-képregényben A füles szerint tehát nagy valószínűséggel nemsokára feltűnik a filmvásznon egy régi, klasszikus képregény-gonosz: Lizard azaz Gyík, polgári nevén Dr. Curt Conners, az 1963-ban felbukkant Pókember-ellenség. Dr. Conners már a mostani részben is ott van, Dylan Baker (A boldogságtól ordítani, Kinsey - Mindenki másképp csinálja) játszotta és ő tette mikroszkópja alá a Szimbiótát, azt a szurokfekete, ragacsos bigyót, ami aztán a szelíd Parker zavarbaejtő átváltozását okozta. A fekete ragacs komoly szerepet kap az új folytatásban: belőle születik a másik nagy ellenség, Carnage, magyarul Vérontó, aki viszonylag új szereplője Pókember világának, hiszen 1991-ben jelent meg először, az Amazing Spider-Man 344. füzetében. A FreezeDriedMovies szerint a két gonoszon kívül szó van még Felicia Hardy, a Fekete Macska feltűnéséről is. Felicia Hardy Parker egyetlen barátnője, aki nem a pókemberkedéssel és a szuperképességekkel, hanem az átlagos, hétköznapi Peter Parker-figurával nem tud megbékélni. Meglátjuk, mi igaz a pletykákból - a Pókember 4 2009-ben kerül a mozikba.
  13. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    Kihagytad a: Jurassic Park 4 Nagyon Vadon 2 - Open Season 2
  14. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    Godzilla 1998 as film! És a végén az egyik kicsinye életben marad. Az a kicsi godzilla lessz a 2009 Godzilla? Vagy teljessen más története lessz? Godzilla 2 lessz? Vagy Godzilla 3d?
  15. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    Találtam 2008 as szigetes filmet! Nim szigete - Nim's Island (2008) Fönn van it is!
  16. piratemanci

    Chelsea fan!

    Nagyon nagy lessz a Chelsea! Ez az 5 középályás lehet, hogy nem jön össze lehet, hogy csak 2-3 Középálya: Deco--Ballack--Lampard-- Quaresma--Van der vaart
  17. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    PKecso Ezek a filmek mikkor lessznek nálunk a mozikban?: Fűrész 5 Ace Ventura 3 Szállító 3 Crank 2 Végső állomás 4 Karib tenger kalózai 4 Pókember 4
  18. piratemanci

    Manchester United

    ANGLIA. A legendás volt Newcastle-játékos Malcolm Macdonald attól tart, hogy Michael Owen elhagyhatja a csapatot a MU kedvéért Korábbi aranylabdás pótolhatja Cristiano Ronaldo góljait a Unitednél A Newcastle United és az Arsenal egykori legendás játékosa, Malcolm Macdonald szerint nagy az esély arra, hogy a 2001-es esztendő aranylabdása távozik a St. James? Parkból, ha a Manchester United elveszíti a portugál szélsőt. A Supermac becenévre hallgató legenda úgy véli, Owen legalább 20 gólt tudna Másodvirágzás előtt? Malcolm Macdonald szerint Michael Owennel nagyon jól járna a MU Malcolm MacDonald bevallotta, hogy figyelemmel kíséri a Cristiano Ronaldo jövőjével kapcsolatos pletykákat és nyilatkozatokat, de csak azért, mert nem akarja, hogy volt klubja elveszítse Michael Owent. ?Ha Sir Alex Ferguson valóban elveszíti Ronaldót, nem lennék meglepve, ha Owent akarná megszerezni? ? nyilatkozta a korábbi 14-szeres angol válogatott csatár. z esetleges klubváltásra valós esély mutatkozik, ugyanis Owen szerződése jövőre lejár a fekete-fehéreknél, így a Newcastle vezetőségének idén kellene túladnia az angol válogatott játékoson, ha pénzt akarnak kapni érte. Owen piaci értékét jelenleg 12 millió euróra becsülik, és a ?szarkák? nagy valószínűség szerint nem szeretnék ezt az összeget ?veszni hagyni?. ?Ferguson tisztában van Owen statisztikáival és eredményeivel, és tudja, hogy kiváló igazolás lenne a Manchesternek. Sir Alexnek azt is tudnia kell, hogy azzal a támogatással és kiszolgálással, ami az Old Traffordon a rendelkezésére állna, Owen képes 20 gólt szerezni egy idényben? ? folytatta okfejtését Macdonald.? ? Michael átigazolásával tudnák valamelyest ellensúlyozni a Ronaldo esetleges távozásával kieső gólokat.? Ha végignézünk Owen statisztikáin, megállapíthatjuk, hogy MacDonald nem a levegőbe beszélt, amikor a játékos kvalitásait dicsérte. A jelenlegi Newcastle-csatár ugyanis karrierje első állomásán, a Liverpoolnál eltöltött idő alatt öt szezonban is 20 gól felett termelt, ebből kétszer 28-nál hagyta abba a gólgyártást. A Real Madridnál eltöltött egy éve alatt is eljutott 16-ig, és bár jelenlegi klubjában meg sem közelíti ezt ? az elmúlt idényben 31 meccsen 13-szor volt eredményes ?, könnyen lehet, hogy a ?vörös ördögök? mezében valóban másodvirágzását élhetné.
  19. piratemanci

    Chelsea fan!

    Már megvan a nyár 1 ső igazolása: Van der vaart 15 millió fontért jöt!
  20. piratemanci

    Chelsea fan!

    keresgltem de nem találtam. Köszi az oldalt. Ez a legnagyobb chelsea magyar szurkolói oldal?
  21. piratemanci

    Chelsea fan!

    Van olyan Chelsea oldal mint a madridista.hu ?? Nem találok a Chelsea semmi jó oldalt! PL: meglehetne nézni, hogy kik játszanak a Chelsea - be kit akarnak leigazolni, átigazolási pletykák, Chelsea hírek. Van ilyen Chelsea oldal? Küldjetek az oldalról linket de magyar oldal legyen!
  22. piratemanci

    Formula 1

    Alonso még nem döntötte el, hogy jövőre marad-e a Renault-nál Fernando Alonso kapcsán májusban felröppent a hír, hogy 2010-től a Ferrarinál folytatja pályafutását. A grandprix.com internetes portál értesülésit az érintettek azóta sem erősítették meg. Alonso egy hétfői sajtótájékoztatón arról beszélt, egyelőre nem tudja, hogy a következő évben hol fog versenyezni. Ez a mostani nem egy jó szezon a számunkra, sajnos az év első fele nem úgy sikerült ahogy terveztük - kezdte hétfői sajtótájékoztatóját a 2005-ben és 2006-ban világbajnoki címet nyerő Fernando Alonso. A francia Renault istállóhoz idén visszatérő klasszis csalódottsága érthető, hiszen az eddigi hét futam során csak kilenc pontot szerzett a kétszeres világbajnok. Nagyon sokat dolgozunk azon, hogy az idény hátralévő részében jelentősen javuljanak az eredményeink. Most minden energiámmal erre koncentrálok? - mondta Alonso. A spanyol pilóta hozzátette, hogy jövőjéről a szezon végén fog dönteni, mert addigra kiderül, hogy a sok munkának meg lesz-e az eredménye, és képes lesz-e versenyképes autót adni alá a csapat. Alonso azt is elmondta, elégedett az elmúlt heti barcelonai tesztekkel, és bízik benne, hogy ennek már a következő, vasárnapi Francia Nagydíjon meg lesz az eredménye. Monacóban azt állították, hogy 2010-ben a Ferrari alkalmazottja lesz és már alá is írta szerződését.
  23. piratemanci

    Fűrész V

    Sorozatok fórumán 2009 van írva! Amerikába október 24 en lessz. Nálunk mikkor lessz a mozikban?
  24. piratemanci

    Itthoni mozibemutatók

    Van 2007 vagy esetleg 2008 as szigetes film? PL: lezuhan a gép, vagy hajótörést szenvednek és kikötnek 1 szigeten! Van valami ujjab szigetes film 2007 es vagy 2008 as?
×
×
  • Create New...