Jump to content
PirateClub.hu

wcc

Veterán
  • Pontszám

    30
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About wcc

  • Születésnap 03/30/1989

Contact Methods

  • MSN
    acsta@msn.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    A királyok városa

wcc's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

  1. wcc

    Telefon márka

    SE K750-em van, de C902-t akarok venni, csak várom, hogy ócsóbb legyen.
  2. wcc

    Milyen csukátok van?

    Nekem NIKE Sprint Brother-öm van és nagyon szupi, kényelmes kis cipellő. Csak a háta, meg a pipa nem arany, hanem fekete.
  3. wcc

    PSP vs NDS

    Alap, hogy a PSP a jobb. Csak az szavazna a NDS-re, aki nagy rajongója a terméknek, meg akinek még nem volt a kezében PSP.
  4. wcc

    MotoGP

    Én is néztem a futamot. Nagy mákja volt Talmának, hogy eső miatt újrar ajtoltak. Nagyon meghúzta azt a maradék 5 kört. Szép volt Talma.
  5. wcc

    Fűrész V

    De ha a 3. és 4. rész nagyjából egyidőben van, még akkor sem értem, hogy fűrész holtteste, hogy kerül vissza abba a szobába? Felboncolják fűrészt és meglesz a kazi--->zsaruk elindulnak a nyomon--->néger zsaru odaér a raktárhoz--->közben a fehér zsaru is odaér--->fehér zsaru bemegy a szobába ahol fűrész meghalt és ott a holttest????--->közben betoppan a lányát kereső hapi (elpatkol)--->néger zsaru haldoklik--->Hofman rázárja a fehér zsarura az ajtót Akkor ez nem mehet párhuzamosan. Ha az elején boncolják és a kazetta alapján indulnak el a nyomon, akkor nemkerülhet vissza a test a szobába. Vagy ha meg még nem találták meg a testét és tényleg ugrálunk az időben, akkor a zsaru, hogy kerül oda? NEMÉRTEM
  6. wcc

    Fűrész V

    De egyébként ez a 4. rész nekem kicsit össze-visszának tűnt. Hoffmann pl. mért lett ilyen gonosz? Meg a végén, mikor a másik ügynök bement abba a szobába, ahol fűrész meghalt, akkor ott volt a holttest. De ez hogy lehet, hiszen már elvitték boncolni, megtalálták a kazit és az alapján indult el a nyomozás? Meg most vajon a néger zsernyák meghal, mert őt nem ölte meg Hoffmann, csak meglőtték, de még nem patkolt el. Meg azt sem értem, hogy az a csávó, akit a másik férfi nyomozó lelő a szobában, akinek a 3. részben a lánya eltűnt, akinek a felesége a dokinő (szétlőtt fejű), az hogy kerül megint a képbe? Elméletileg nem eltellt 6 hónap az előző rész óta? Hiszen a töröttlábú zsaru már 6 hónapja van fogságban. Akkor csávókám 6 hónapja bolyong, hogy megkeresse a lányát? Frankón sok a rejtély. Először ölt a fűrész, aztán mikor ő gyenge lett akkor Amanda most meg Hoffmann. Minek ennyire erőltetni már?
  7. wcc

    Dragon Ball 2008

    Bakker, de ratyi ötlet. Ilyen hülyeséget kitalálni.
  8. wcc

    Eltűnik a Vörös-tenger?

    Itt már megint valaki nagy pénzeket szakítana ezzel, és azért erőltetik ennyire. Felháborító ez az emberi nemtörődömség és rombolási vágy. Arra biztos nem gondolt egyik tervező sem, hogy mi lesz, he ez teszi fel az "I" -re a pontot és végleg tönkremegy a Föld. 300 év múlva lehet, hogy éppen egyik tervező rokona fog meghalni az elődje hülyesége miatt. Őrület ami a mai világban megy.
  9. wcc

    Mit tennél ha örökké élnél?

    Én kiélvezném az élet minden területét. Olyanokat csinálnék amit nem minden átlagember tesz meg. Olyan helyekre mennék ahol nem fordul meg mindenki, és megvennék mindent amit a szemem megkíván. Rámen?s lennék és összeszednék néhány csajszit. Ja és emellett összeharácsolnék egy csomó pénzt.
×
×
  • Create New...