Fiero Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Nem közösülnék velem egyneművel, állattal. Nem tömnék le a torkomon semmi undorítót ... az undorító nálam a széklet, ondó, és a hasonló dolgokat takarja. Nem ölném meg magam. Nem csonkítanám meg magam komolyabban. Nem ölném meg / nem csonkítanám meg a hozzám közelállóakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 buzulni!Fújjjj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Semmi pénzért se adnék ki semmilyen "sértő" adatot, információt azokról, akik hozzám közel állhatnak /barátok; estleg barátnő, de az most nincs ; családtagok/! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Hali ! Teljesen egyetértek Jakuza-val s avval még kiegészíteném hogy a fent emlitetteket nem tudnám bántani sem ! Bár mint az köztudott az igazság néha fáj ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Plussz kiegészítés még az is, hogy néha neked kell szenvedned azért, amit mást csinált, da he ezt bevállalod, akkor már bármit bemersz, főleg, hogyha egy közeli hozzátartozódról van szó, pl. bántalmazzák, vagy zsarolják...! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balint0808 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Én nem próbálnék meg leugrani az Empire State Building tetejéről...Nem enném meg a kutyámat és nem innám meg egy üveg Brandy-t egyszerre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sárkánymester784 Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 És mi van ha azért adnának rengeteg pénzt, h fogadj el még többet??? :lol: Áh én biztos nem tenném...pénzért fogadjak el pénzt???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 meztelenül rohangászni a főváros utcáin. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 kita100: Attól függ! Ha Budapesten is lenne "pucér maraton" jó csajokkal, akkor én lehet, hogy futnák! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziborhy Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 nem öltöznék cigánynak tízmillió skinhead elött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Pórnófilmben való szereplés,b*zulás,meg nagyjából azok amiket Dation mondott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
domperke Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 A saját nememmel a sex...azt semmiért sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erickoston05 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 hát, Én elkövetnék kannibalizmust ha azon múlna az életem, depersze csak hullát ennék, friss hullát, mert ha valami lakatlan szigeten lennék, ott összetartani kell, nem egymást levadászni azonfelül a pisikaki szex, és a szadomazo, nemennék Énsem semmiféle ürüléket vagy hasonlót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Semmi pénzért nem drogoznék,nem lennék meleg,nem csalnám meg a páromat,nem ennék undorító dolgokat,nem bántanék védtelen embert-állatot,nem kínoznék állatot,nem törném össze annak a szívét,akit szeretek.Most így hirtelen ennyi,de van még biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 rengeteg olyan dolog van amit semmi pénzért nem csinálnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
14Iverson14 Posted Április 29, 2008 Author Share Posted Április 29, 2008 meztelenül rohangászni a főváros utcáin. Miért is ne?Én magas összegekért simán megcsinálnám, vannak akik pénz nélkül is megteszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 hát van egy kövér osztálytársam. na vele semmi pénzért nem csinálnék semmit. de a hátát megnyalnám fél milláért... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clark0kent Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Például, egy cigányra rámosolyogni, ezeknek a lényeknek baleset esetén segíteni, a Magyar hősi vért higítani ezekkel stb ilyen dolgok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Nem dugnék fel magamnak egy harcsát vagy egy játékautot ^^ clark gratulálok az elsö iszonyatos kommentedhez! Büszke lehetsz magadra ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Nagyon sok dolog van,amit nem tennék meg.Például,nem ugranék ki ejtőernyővel,meg nélküle sem,nem másznék hegyre,nem ennék bogarakat,békát,csigát,ilyesmit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Most figyeljetek: Sosem halnék meg pénzért :DDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B+n+ Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Amiket ide írtatok, azok egy részét simán, röhögve megtennétek ha elöttetek lenne a pénz. Ilyen pl. a karalábé evés, cigizés, alkoholizálás, tokio hotel koncertre elmenés stb... Én nem ölném meg a családomat, nem lennék öngyilkos, meg még van pár csak több most nem jut az eszembe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Tudjátok, bevallom sok minent megtennék. Csak a pénz mennyiségétől függ. (1ébként, igaz, hogy ha ott lenne előttetek a lé, akkor más lenne a válasz. Pl: 100 000-ért meginnál-e egy pohár sört??? Sztem mindenki megtenné!! Higyjétek el, "magatokat nem lehet becsapni"! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Nah és ha az lenne hogy igyál meg egy pohár nitrogricelint? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Nos, ha ez kérdés (merthogy pont van a végén ), akkor csak annyit, hogy sztem a "sok minden" nem azt jelenti, hogy MINDEN!! Hanem azt, hogy SOK DOLOG. De ha félreértelmezted, akkor sorry. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Jól van na azért nem kell fel kapni a vizet. Akkor át szerkesztem a . erre ? Amúgy meg nem kell mindent komolyan venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Én is bocs, mert kicsit xar kedvem volt, de vettem a poént Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danjoy Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 nem szarnék az ágyamba! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Nem szerepelnék a Balázs showban, mert utána vidéki fiatal tahónak néznének! Nem szerepelnék a Mónika showban, mert utána fogatlan vidéki alkoholistának néznének... ...és 70 bázisponttal esne az IQ-m! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 emberölést leszűkíteném a családtagokra és barátokra, kb egy miliárdért akármit megcsinálnék amit leírtatok :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts