Jump to content
PirateClub.hu

Caraffa

Veterán
  • Pontszám

    220
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Caraffa

  1. Caraffa

    Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

    Na skacok. Elnézve akkár ez is lehet. Ki tudja, de hogyan keletkezett az a hőmérséklet változás? Jah én valahogy nem tudom felfogni, hogy a semmiből, hogy lesz valami?? Az előttem szólóhoz csak annyit fűznék, hozzá hogy kell egy kezdet és egy vég pont. <-- Elméletileg. Na de azt nem értem, hogy a a világ egyik pillanatban létrejön a másikban meg megszűnik? És akkor előtte mi volt és/vagy utána mi lesz? Szóval mindenki abban hisz amiben akar, viszont én ezt valahogy nem fogom megtudni soha. Max ha vége az utamnak. De lehet még akkor sem.
  2. Caraffa

    A legkomolyabb ovodai jelek!!!:D

    Anyacsavar 5-dik menetének az elgörbített menete...
  3. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Na ismét vagyok csak dolgoznom kellet elég sokat volt hogy 18 óráztam. Na a történet közben haladt csak lassan, mert hulla fáradtan nem megy egy könnyen. De most már több időm lesz. jah holnap meg az első részt sztem be is fejezem 12 oldalnál tartok, wordben. Minden esetre én leszek.
  4. Caraffa

    A szőkék 10 legfontosabb találmánya!

    Ez csak az egyik része, mert valahol már olvastam csak tudnám hol. De arra emlékszem hogy van még olyan hogy: Vízálló törülköző. hogyan kell rá venni egy gumiférfit a szexre. c. könyv valami hasonlók, sajnos nem emlékszek rájuk, de ha megtalálom őket akkor feltéltlenül bemásolom.
  5. Caraffa

    Szoktál pislogni?

    Hát az a csillagok állásától függ. Ma éppenséggel nem kell.
  6. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Ugye te lennél az animátor?
  7. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Minden esetre jelentkezzen az aki csinálja a karaktereket mert sztem küldök neki szereplő jellemzőket és a szerint kéne elkészíteni őket. De lehet hogy majd én csinálom meg őket. Leközelebb holnap délután jelentkezem.
  8. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Én benne vagyok mert kellenek női hangok főleg, hogy az első részben is van egy kettő mellékszereplőként. De nem én vagyok a rendező csak a szöveg és a forgató könyv író. És így jut eszembe ha van valami megoldásuk a grafikusoknak a mozgáshoz meg mindenhez. Akkor cerh2 -vel megbeszélem és küldök egy darapkát a forgatókönyvből hogy valahogy kezdjük is el a filmet(sorozatot).
  9. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Rendező: cerh2 Forgatókönyvíró(k): 'van Persie', Caraffa Producer(ek): Ricsi Bond, (Felőlem) Hangmérnök(ök): Ricsi Bond, 'cerh2' Grafikus(ok):G-Pont, 'Robinho 11' Fényképezte(ék): (ezt még nem tudom) Vágó(k):'cerh2' Egyéb ötletek: cerh2, Ricsi Bond, van Persie, G-Pont, csgamer, Colt.45, Malarki, Caraffa Közreműködtek: Ide a magyarhangok gazdái. Külön köszönet: Queen, www.pirateclub.hu Nekem idáig 3 oldal van kész, de Vannak jó dolgok amiket írtál úgyhogy ahogy megbeszéltük, felhasználom és így marad azthem a kettős forgató könyvírói állás. Persze, ha nem csak ennyi az ötlettár Naó ez csak vicc. volt Felőlem lehet Corleone, de ne velem beszéld meg --> cher2- vel. Mellékszereplő már az első részben lesznek. Nem is egy-kettő. De egyelőre csak az első részben. Na akkor most folytathatom a munkám, mert sajna tegnap fontos koncertlátogatásom volt. Viszont egyelőre elküldöm a rendezőnek az edigi munkám. Csak előtte kell szereznem egy microfost workst hogy átmásoljam oda. Akkarom mondani Microsoft
  10. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Holnap elküldöm Cerh2 -nek a forgató könyv egy darabját msn-en. Aztán megosztom veletek is. sajna most koncertre megyek de holnap küldöm és folytatom. Addig is jók legyetek.
  11. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Régebbi együtesektől kellenének zenék (számcímek) 70-es 80-as évekből ahoz a részhez amikor az öltözőben hallgatja az egyik űrhajós, de ez még az öreg meséjében van. Vagyis 1939-ben indulnak el. Amit a rendező: Cerh2 szögezet ki még a legelején. Tehát valami zene kéne és ha lehet akkor ne elvis. Az első rész kb első 10 percével megvagyok. ui: mármint a forgatókönyvben. szerk: Rendező: cerh2 Forgatókönyvíró(k): Producer(ek): Hangmérnök(ök): Grafikus(ok): Fényképezte(ék): Vágó(k): Egyéb ötletek: Közreműködtek: Külön köszönet: Queen, www.pirateclub.hu ide ki hova kerül. vagy ez még ráér?
  12. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Bejelentem, hogy kezd alakulni csak még egy két aprósaág. Annyi, hogy egy új szereplő (Helena) és az öregember is nagyobb szerepet kap. Amúgy a többiekkel mi van, még vannak? vagy csak a fórgató könyvre vártok?? mert akkor délután felteszem az első részt.
  13. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    ezt még a többiekkel is megkéne beszélni, kéne egy saját stúdió komolyra fordítva a szót lehet hogy kéne egy chatroom.
  14. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Hmm.. a történet elejét már én is elkezdtem de majd meglátjuk mi lesz belőle. De estella én sztem nem fog meghalni csak majd azt hiszik Az én történetemet majd holnap teszem közzé. Mert valamikor a történetet is kell írni Jah majd lehet hogy megkéne beszélni egy találkát egy helyet ahol össze jöhetnénk és megbeszélhetnénk egyéb dolgokat a sorozattal kapcsolatban van Persie majd msn-en kitalálhatjuk a történeteket közösen de jobb lenne személyesen hogy hogyan dolgozunk ezen felveszel msn-re a címem: tomitom47@freemail.hu ja még valami hány budapesti van?
  15. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Azt a feltámadást máshogy is eltudnám képzelni, de felőlem lehet belőle 'zombi'.
  16. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    az msn-t vissza igazoltam cerh2 lassan akkor nekiállok az első rész kidolgozásának. üdv van Persie. ja ha valamelyik két főszereplő össze jön az nem is a leg elején van hanem a 15. rész után sztem habár nem tudom mennyire hosszútávra terveztek. ha az egyik főhős meghal akkor viszont a másiknak majd boszút kellene álnia és akkor ez a gyilkosság nem a sorozat vége lenne. ui: van Persie akkor csináljuk együtt a történést?
  17. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Az msn címem a profilban minden esetre én megyek, majd holnap munka után felnézek
  18. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Megnézem mit tehetek ez ügyben de csak holnap délután. 1. Bolgyó: Olyan mint a mai föld. -->Maratan (Márátán kicsit angolos kielytés) 2. Bolgyó: Egy vízgolyó, vízalatti várossal, halemberek élnek ott, ahol a legnagyobb bűn a gyilkolás. Bármilyen fajuakat befogadnak. Bármilyen gyilkosságért halálbüntetés van itt, kivéve ha a vádlott bizonyítsa, hogy ártatlan, pl. azzal hogy bebizonyítsa, hogy pl. egy tömeggyilkost ölt meg. -->Hivamderh (Hivámder) 3. Bolgyó: Egy tűzbolgyó. A Monarchia féleségnek a legfőbb bázisa. Tele vulkánokkal. Az egész bolgyót a vulkánikus alapú kőzet fedi el (kivéve az épületeket és a városokat), noha vulkánikus kinézete ellenére viszonylag hideg az éghajlat itt. -->Stranggent (sztréndzsent) 4. Bolgyó: Ez legyen valami sivatagos. -->Sacino (szákino) 5. Bolgyó: Ez legyen valami havas. -->Zuyllty (zuilti) 6. Bolgyó: Egy régi bolgyó, ahol törzsek élnek, esőerdős éghajlat, és sok tenger. Régen a térképen volt, de ma már nincs feltérképezve. Majd a szereplőket a sors idehozza, és anyagokat kell találni hogy megjavítsák az űrhajójukat, hogy elhúzzanak innen. -->Tifklaime (tifklám) A zárójeles a kiejtésük egyelőre ennyi. ui:ne sértődjetek meg, de a karaktereket esetleg magatokról is mintázhatnátok valamennyire, hogy tükrözze a szinkronhangot.
  19. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Jah a nebulával kapcsolatban csinálhatsz több féle színben mert így igaz hogy egy kis star trek-es elemet viszünk bele, de legalább több tényező is segítheti és zavarhatja a szereplőink helyzetét. pl sárga: az az embereket zavarja meg, egy idő múlva belehalnak ha sokáig vannak benne. piros: a hajókat rongálja. lila: a senzorokat vagyis érzékelőket zavarja be kék: a hiperhajtóművet zavarja be stb. ez csak ötlet.
  20. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Lol csak ne vigyem túlzásba a már elkezdet regényem alkotóelemeinek beolvasztását, a birodalomakra és a bolygókra értettem. oké jegyzetelek de előre szólok hogy csak hétvégén tudok neki állni igazán, habár haza felé a buszon is valószínű, hogy kitalálok valamit. Az első rész az maradjon az eredeti vagy esetleg egy bemutató jellegű legyen, értem az alatt, hogy mitörtént a földel, a jelenlegi helyzetet ennek a világnak a bemutatása vagy az inkább már a demó verzió lesz vagyis intro? A szereplők hogyan találkozzanak, azzal tisztában vagyok, hogy gyerek korukban hallgatják az öregembert. Viszont előtte hogyan találkozzanak vagy ezt bízzam a saját fantáziámra mert van ötletem. Ja colt.45 persze segíthetsz én is adok bele te is, mindenki.
  21. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Bolygó neveket adhatok én is vagy majd ti dobjátok? Akkor egyelőre két birodalom 1. Köztársaság alapú 2. Monarchia A főszreplők a kapcsolódjanak valamelyikhez vagy semlegesek legyenek persze nem muszáj ez alaápján ki indúlni.
  22. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Esetleg techno helyet: Linkin Park - Bring Me Back to Life linkin park - leave out all the rest Rammstein - 5-4 Rammstein - Mein Herz Brennt Zúzós részekhez is lehet adni valami hasonlót. De nekem mind1. Ui: A képpel kapcsolatban tényleg a sötétkékes alapon fehér csillagok és köztük csillagködök vagyis nebulák.
  23. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Tegnap elolvastam az első 7 oldalt. A forgatókönyhöz kellenek alapok pl a karakterek hogyan néznek ki milyen szálon fusson a történet egy, több. Esetleg legyenek benne cselszövések, milyen stílus: véres, nem véres, spamelo. Mert ugyebár galaxisban (űrben) utaznak egy űrhajóval. Az űrhajónak a felszereltsége? Esetleg belehet vonni két birodalmat, esetleg egy háborút attól függ hogy mi legyen a követelmény. És ekkor jut eszembe hogy akkor honnan induljanak mert a föld felrobbant ugyebár. Ezért kell egy-két alapot írni. De a sötétben is tudok tapogatózni, írni. A szereplők stílusa nagyából megvan ami az első oldalakon van leírva. Ui: most olvasom a lemaradt 3 oldalt. Csak sajna délelöt dolgozom vagyis csak hétköznap.
  24. Caraffa

    Csináljunk saját filmet

    Ahoz akkor több ember kéne. Van még egy hely?? Milyen fajta zenék kellenének?? Forgatókönyv írásában segítség kell?? Vagy valami egyébb?
×
×
  • Create New...