Razorx Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Én hiszek és ti? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 hát sajna azt kell h mondjam h nem...szeretném ha lehetséges lenne ilyen és végülis lehet h lesz ilyen,mert van olyan barátom(aki tényleg barát)akit már 15éve ismerek és kisebb balhé után minden rendbe jött szal végül is mért ne lehetne...csak rengeteg ma már az ún. érdek barátság... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 igenre szavaztam mert vannak olyan barátok akivel ha összeveszel utána úgyis kibékültök mert rájöttök arra hogy hülyeségen vesztetek össze vagy ilyesmi és mindenben lehet hullámvölgy . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 hiszek benne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Addig hittem mig ránem jöttem, hogy ilyen nincs! Az egyik hülyének akkart nézni, a másik kihasználni akart, többiröl ne is beszéljünk! Szoval nincs mert ugy is kiismeri az ember a másikat!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiscitrom Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Hát azért vannak olyan emberek akik télleg segítenek a másiknak és normálisak hozzá!Én hiszek benne,mivel több olyan haverom van akivel több éve jóba vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 igenis meg nem is. mert ugye teljesen mások vunk amikor megköttetik, akkor még eléggé szoros, és utána rengeteg külső tényező miatt megváltozik, átalakul, és nem ugyanolyan kategóriába esik. polip14 véleménye közel áll hozzám. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerikee13 Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 Semmisem tart örökké Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halálhozó Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 Nincs ilyen. Előbb utóbb úgyis összevesztek valamin, ha pedig semmi szándékotok pl.: kibeszélni egymást akkor majd a sors tesz róla. Pl.: Az egyik hülyegyerek mond valami olyan személyes dolgot neked, amit te még csak a barátodnak mondtál el, és ő mondja, hogy a barátodtól tudta meg, miközben nemmondott semmit. (Valahogy kiderítette, találkoztam már ien esettel) Aztán dühösen odamész a barátodhoz elmeséled neki az eseményeket max, aztán elkezded sértegetni dühödben (és olyanokat mondasz róla mai igaz a véleményeddel az rosszabb), és onnan már nemszámít, hogy hazudott az emberke, ott vége mindennek. Egy emberélet alatt ez simán megesik. Egyébként a felnőtteknek a többségének már nincsenek barátai... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Nem hiszek semmi féle barátságban, ezért a Nincsenek barátaimra szavaztam! Max haverok, ismerősök... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Sajnos tapasztalatból mondom, hogy örök barátság nincs. Hat évig volt egy nagyon jó haverom, de aztán lett egy barátnője (addig is volt), és a csaj úgy meghülyítette, hogy onnantól kezdve már nem volt a régi, sem ő, sem pedig a barátságunk. Mindennek már három éve, azóta nem is hallok róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 JAJA sztem ha nagyon jó barátaid vannak akora igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Van örök barátság,de nagyon ritka. Olyan szerencsés ember vok,hogy elmondhatom:általában örökre szóló barátságokat kötök. A barátaimat már nem is tudnám elmondani,hogy hány éve ismerem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 NAGYON ritka esetben előfordulhat. De ezt nem lehet ellenőrizni, mert lehet h 50 évig barát a barát aztán akkor jön el a pillanat, amikor nem áll majd melletted akármi miatt. Szerintem nem bebizonyítható semelyik oldal, de hinni hiszek benne. Talán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 nem......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 én nyáron azt hittem hogy van egy jó igaz barátom és aztán jól hátba döföt... azóta... hát nemtudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Nekem már nagyon régóta vannak olyan barátaim, akik mellettem állnak és még nem csalódtam bennük! Igaz a többsége lány! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 igen, de egy lány nem is bántana meg szándékosan szeritem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouD Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Én hiszek, csak elég nehéz megtalálni azt az embert aki megérdemli az örök barát címet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lama $han3 Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Az én haverom az msn:D Áhh,de azért van sok barátom én hiszek az örök barátságba ha össze is veszünk mindég kibékülünk:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Hát én inkább csak a sírig tartó barátságban hiszek..elvégre.. na szal értitek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardSanyeee Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 érdekes a kérdés van olyan barátom akit huzamosabb ideje ismerek és veszekedtünk már és van olyan is akivel még nem. igaz kibékültünk de sose tudni h mikor lesz a következő vita és hogy mikor durran el valakinek az agya. szal én a nem-re voksoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirbehozo2 Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 nagyon jó a kérdés. Szerintem van örök barátság, akkor ha gyerekkorban kezdődött, és azért meg van tartva egy egészséges távolság. Az sosem lesz örök barát akivel minden másnap bandázol, elmondod neki a legapróbb titkaidat, mert előbb utóbb valami miatt hátba fog támadni, ki fog használni, vagy közbejön egyéb pénzügyi mahináció ami miatt vége lesz mindennek, stb. Az ilyen barátságok általában pár évig tartanak. Örök barátság akkor lehet, ha megvan mindenkinek a maga élete, barátnővel, családdal, stb , de azért hétvégente a kocsmázás megvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Nem hiszek benne mert előbb utóbb a legjobb barátoddal is hajba kapsz és vége a barátságnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 hát van de ahoz tényleg igazi barát kell, nem a divatos "haver" nekem nincs sok 3-4 embert mondhatok barátomnak, de őket aztán tényleg. haverok változnak eltűnnek, de ők már sok-sok éve helytálnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 egyenlőre igen.... majd elválik igazol-e az élet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 a legjobbammal most csináltattunk örök barátok gyűrűt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Eleve nincs is oylan h Örökre, rosszul van feltéve a kérdés... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDaemon Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 nekem a legjobb haverom 5-6 éve jóhaverok voltunk és egyszer csak jött egy neki egy barátnő azután annyira nemtalálkoztam vele én ezt meg is értettem. Aztán közbe én meg elköltöztem és gondoltam felhívom hogy közöljem vele mert hirtelen történt hogy elköltöztünk mert nemtudtuk mikor lesz szállito kocsi, és akkor mondta hogy jolvan átjön, mire eszébe jutot hogy a barátnője átmegy hozzá mondom mind1 ha van kedvetek akkor mindketten átjöhetek de ha nem azt is megértem, ő aztmondta benne van átjön 4re beszéltük meg nála a talit. 1 órát utaztam csak oda felcsöngetek és az öccsei voltak otthon mire közlik hogy a srác a barátnőjénél van max 21-re lesz otthon. Mondom bizts kamu hiszen megbeszéltük... felhívom, mondom neki: - csá holvagy? -csá, mé holvagy? -nálatok.... - akkor csenges föl majd az öcsém beenged. -látom nemérted, már bentvagyok. -De én este 9ig haza se érek öcsém nem mondta? mondom: De de ezt miért neki kellet közölnie velem amikor van egy Ki***ot telefonod és van pénz a telodon! vagy legalább csörgettél volna meg! azóta nemláttam. (3-4 hónapja) felse hívot hogy bocs vagy dögölj meg vagy valami. pedig az egész családja tudta a telefonszámomat. Úgyhogy ezek után a nemre szavaztam és szerintem érthető is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Hát szerintem sincs... A legjobb barátom ártott a legtöbbet az utobbi időbe... De azért van olyan hogy jobba vagyunk már ovis korunk óta meg minden de ő mégsem olyan jó barátom mint ez a másik volt. Lehett hogy egész életembe joba leszek vele de annyira már nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts