Jump to content
PirateClub.hu

DarkDaemon

Veterán
  • Pontszám

    70
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: DarkDaemon

  1. DarkDaemon

    DownHill bukás

    ebben mi a vicces? akkor is viccesnek találnád ha te lennél a videón?
  2. DarkDaemon

    Idióta vihogó néger

    ez most vmi nyomorék vagy télleg ilyen hülye? O.o
  3. DarkDaemon

    Jackass vs Dirty Sanchez

    Jackass-t jobban szeretem
  4. DarkDaemon

    Szeretsz olvasni?

    csak azt olvasom ell ami érdekell, de ha tanárnéni megkér akkor csak szimplán hülyének nézem....
  5. DarkDaemon

    Mennyire vagy udvarias?

    szüleimmel idegesítően beszélek haverjaimmal hangulattól függő csajokkal rendes, kivéve ha éjfélkor hivogatnak hogy gyere má msnre unatkozom.....
  6. DarkDaemon

    Te mikor rúgtál be először?

    2 hónapja kb matek vizsga után de magyar/töri vizsga után(1hét múlva) meg teljesen kész voltam az absinthetól.
  7. DarkDaemon

    Bmx vs. Gördeszka

    mind2 van de inkább Skate
  8. DarkDaemon

    Az első csók

    nekem nemvolt még meg, de érzéseim szerint egy ideig nem is lesz, bár alakulóban van egy csaj de akkor sem hiszem...
  9. DarkDaemon

    50 pengő

    viccnek is eléggé fárasztó volt.
  10. DarkDaemon

    Mikor szoktatok aludni térni?

    1:00kb de ha msn van kivel dumálni pl. csaj akkor 5-6ig is fent vagyok vagy nem is alszom.
  11. DarkDaemon

    Foci - legnagyobb hibák

    nem rossz bár ez nekem jobban tetszik: http://www.youtube.com/watch?v=ujR9SaQRMDI
  12. DarkDaemon

    Nem mindegy, hogy...

    nem mind1 hogy szemüveg vagy üveg szem.
  13. DarkDaemon

    AOM funny Serial

    mi ebben a vicces?
  14. DarkDaemon

    50 pengő

    nem vagyok nagy 50 cent fan de ez minden szánalmas....
  15. összeset útálomra kattiontottam.
  16. DarkDaemon

    WOW Vs. COD(2), COD(4)

    sztem mind2 egyformán jó.... én úgy vagyok vele hogy 1x wowozom 1x cod4 volt bár cod4el többet játszottam mint wowal mert télleg elöbb vagy utobb ráun az ember, meg a wowtól könnyeben függővé válhat ez ember... mert mindenki halyt a hatalom vágy vagy csak hajrázik nehogy lejárjon az accountja. CoD-ra szavaztam am nem lett volna értelmesebb hogy cod vs. wow?
  17. DarkDaemon

    FreddyD 8 év múlva

    unalma sztem. már annyira "istenítik" hogy az kezd unalmas lenni ezentúl minden egyes évét bemutatják?
  18. DarkDaemon

    A szolárium veszélyei

    én kicsit durvábra számitotam de ez is jó volt
  19. DarkDaemon

    Hiszel az ÖRÖK barátságban?

    nekem a legjobb haverom 5-6 éve jóhaverok voltunk és egyszer csak jött egy neki egy barátnő azután annyira nemtalálkoztam vele én ezt meg is értettem. Aztán közbe én meg elköltöztem és gondoltam felhívom hogy közöljem vele mert hirtelen történt hogy elköltöztünk mert nemtudtuk mikor lesz szállito kocsi, és akkor mondta hogy jolvan átjön, mire eszébe jutot hogy a barátnője átmegy hozzá mondom mind1 ha van kedvetek akkor mindketten átjöhetek de ha nem azt is megértem, ő aztmondta benne van átjön 4re beszéltük meg nála a talit. 1 órát utaztam csak oda felcsöngetek és az öccsei voltak otthon mire közlik hogy a srác a barátnőjénél van max 21-re lesz otthon. Mondom bizts kamu hiszen megbeszéltük... felhívom, mondom neki: - csá holvagy? -csá, mé holvagy? -nálatok.... - akkor csenges föl majd az öcsém beenged. -látom nemérted, már bentvagyok. -De én este 9ig haza se érek öcsém nem mondta? mondom: De de ezt miért neki kellet közölnie velem amikor van egy Ki***ot telefonod és van pénz a telodon! vagy legalább csörgettél volna meg! azóta nemláttam. (3-4 hónapja) felse hívot hogy bocs vagy dögölj meg vagy valami. pedig az egész családja tudta a telefonszámomat. Úgyhogy ezek után a nemre szavaztam és szerintem érthető is.
  20. DarkDaemon

    World of Warcraft

    én szerintem hordásoknak jobb a q-juk vagy legalább is nekem azok jobban mentek. amikor allys voltam NE akkor az alapokat megtudtam csinálni a végén még fejböl tudtam mi hol van de ha nemtudtam hogy mitkell csinálni akkor nemnagyon volt rá lehetőségem hogy helyet változtathassak. pl.: rogue voltam a "The venture co."(eredeti) szerveren és elértem a 10lvl-t elmegyek darnassusba hogy tudjak kardot használni és nemvolt a weapon masterinél sword skill ezért lekellet ballagnom IF-ba hogy kitanuljam de úgy hogy kb 2x megöltek (jó nem sok de akkor is) és még rogue voltam!(milet volna steal nélkül? 20sok ellen? Amugy egyet értek avval hogy a legtöbben úgygondoljákhogy a Horde a rossz és az Ally a Jó. Szerintem ez így is van mert szerintem egy rodhadó élőhalotbol vagy egy VÉR elf fajrol senkineksem az jut eszébe hogy aranyos, szelíd faj mint a night elf... amugy amikor régen törtszerveren játszottam 40lvl NE Rogue voltam és mindig a hordások ölték az allysokat és sehol egy felmentő sereg hanem ally mészárlás volt ezerrel még a saját guildom se segítet (jó ez nemfeltétlenül azért volt mer allys). amugy szerintem azért jobb még a horda mert minenki a személyiségéhez hasonló karakter választ akik nemszeretnek harcolni azok inkébb allianceval vannak, akik a Harcot az instázást stb... szeretik azok szerintem hordások lesznek mert az illik hozzályuk pl egy tauren warrior (tank) jobban néz ki mint egy gnome warrior. amugy én is a Ragnaroson játszom
  21. Sokan mondják hogy az ally illetve a horda a jobb most kiderül. Aki szavazott az indokot is mondjon ha lehet! Én hordás vagyok mert szerintem sokkal jobban megcsinálták őket mind az allysokat pl.:a fővárosok mindenhol könnyen elérhetőek nem ugy mint az allysoknál hogy csak Easter Kingdoms-on vannak fővárosok (irnon force, Stormwind) és a fajok sem jönnek be annyira ember, gnom, törpe unalmas... sokkal jobban tetszenek a hordás fajok ugye undead tauren stb... FOR THE HORDE!
  22. DarkDaemon

    WWE pankráció

    nekem Rey Mytesrio és Eddie Guerrero (volt ugyan is meghalt) a kedvencem. Amugy én még ps2-n ismertem meg a wwe 06-ban azelött nem nagyon néztem pankrációt de amikor egyszer royal rumblet csináltam ps2-n és miután meghaltam pont rey-t adta nekem. elösször azthittem kamu ez egész vagy csak eltúlozták a játékot de amikorláttam a videókat rola akkor tátva maradt a szám. az a jó Reyben hogy egyéni a teknikája és igencsak látszatós.
  23. DarkDaemon

    Hülye

    anyira nemvolt vicces...
  24. DarkDaemon

    IRC Beszólások

    nagyon bejöt, jók voltak
×
×
  • Create New...