Jump to content
PirateClub.hu

Norbee21

Veterán
  • Pontszám

    340
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Norbee21's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Norbee21

    Mit nyel el az emelkedő óceán?

    Már nem tudnak ellene tenni semmit , csak késleltetni a folyamatot... október végén 28 fok árnyékban??? csak egy hülye példa
  2. National Geographicen másképp mutatta be a világvégét. Ugy hogy az univerzum folyamatosan tágul és x milliárd év mulva kettészakad az egész és akkor fog az összes bolygó meg galaxis meg a nem tudom mi megszünni. Állitolag minden visszaalakul molekulává meg atommoká és soha többé nem lesz semmi.
  3. Nekem volt kancsókám is meg vénusz légycsapója is. Nagyon szép meg minden csak nagyon nehéz öket tartani. Megmurdált mind a kettö. A vénusz légycsapóját tuletettem, a kancsóka meg nem birta a száraz levegöt és az miatt száradt ki. Üvegházi körülmények között lehet csak tartani magas páratartalom melett sajnos. Kancsokának a kancsoja 20-25 cm-eres volt, igaz hogy abba patkány nem fért volna bele de elégéé nagy volt. Amugy esöviz van benne és a növény állitja elö azokat az emzimeket amelyek olyan erösek mint a gyomorsav, az bontja le az áldozatát.
  4. Norbee21

    A gyarmatos Mars

    Spektrumon néztem a jövőbeli mars expediciót és arra jutottak, hogy az emberiség a mai technikával nem fog tudni a marsra lépni Ha mégis akkor meg a földre nem fognak visszatérni soha. Még megismétlik egy párszor nézétek meg.
  5. Norbee21

    Konfigurációk, alkatrészek

    Alaplapom Asus M4N78-AM Motherboard Proci: AMD Phenom x3 8650 2.30 GHz Tápot azt nem tudom 400-450w körüli lehet. 3 giga ramom van Ati radeon HD 2600 pros videokártyám van azt szeretném lecseréltetni, de +hütöventilátorokat akkarnak belerakni mert leégne a videokártya és a táp. Vagy milyen videokártyát ajánlasz ami jó és nem kell hozzányulni egy darabig. Ati radeonra esküszöm, ugy 30-40 ezer körül. Köszönöm elöre is.
  6. Norbee21

    Konfigurációk, alkatrészek

    Olyan kérdésem lenne hogy ha veszek egy videokártyát ATI Rad. HD 4850 1G GDDR3 PCI-E 32000-ért és belerakatom a gépembe akkor minek kell még ezen felül pluszban 60 ezret ráfizetnem Mert igy 90 ezerbe kerülne a géptuningolásom. Mert kell igy vennem +tápot, uj házat, AMD 8650 es 3 magos procimra + hütöventilátort, az uj videokártyára kell még rakatni + hütöventilátort és igy lennje 90 ezerbe egy uj videokártya cserém. Laikus vagyok ilyen téren ezért kérném a segitségeteket, hogy most leakarnak huzni vagy tényleg nem birná a gyári hütést a gépem?
  7. Norbee21

    Ha valaki köhög,te mit mondasz?

    Én meg azt, hogy uj cipöt már ne vegyél! Meg azt hogy ugat már a halál kutyája 70 évig ne szünjön!
  8. Norbee21

    Requests

    Az egyetlen, amit kérek egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít.
  9. Norbee21

    Nostradamus Hungaricus

    Igaz nem a Nostradamus Hungaricushoz tartozik csak részben... Mikor beleszáltak a gépek az ikertornyokban kit vettek elö Nostredamust! Akkor arrol szóltak a hirek hogy Oszama bin laden a 3. dik antikrisztus, Nostredamus megmondta!!! Csak állnéven irta az öreg OBAMA és ebböl csináltak Oszama bin ladent, mert a név az egyezik a röviditésböl! Na most ki az amcsik elnöke? Obama! Én már itt belegabalyodtam az egész mesébe!
  10. Norbee21

    Hülye találos kérdések?

    Száz lába vav és csak egy foga???? Veresegyházi asszonykorús!!!!!!!
  11. Norbee21

    Kedvenc Vers, Idézet

    "A szeretet és a gyülölet tükre által látod magad a legtisztábban!"
  12. Norbee21

    Tücskök és hangyák

    Nagyon jó, és igaz!
  13. Poént nem értettem mert a melleivel voltam elfoglalva
  14. Norbee21

    Móricka viccek

    Haláli mind ez lett a kedvencem: Tanárnő a gyerekhez: - Móricka, van házid? - Van. Töltsek? Kicsit guszta de ez se semmi: -Moricka dugja a hugát! -Mondja a huga. Te Moricka sokkal jobban csinálod mint apa!!! -Moricka büszkén kihuza magát: Tudom már anya is mondta!!!!!! Ezen én meghaltam
×
×
  • Create New...