Jump to content
PirateClub.hu

Razorx

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Razorx's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Razorx

    Melyik postafiókot használod?

    Én Gmailt az a legmegbízhatóbb:)
  2. Ismétlem az előttem szólót a pc egy élmény egy egy nem is tudom mi egy csoda!
  3. Razorx

    Jó viccek

    Kávé - Asszonyom, sok jó kávét ittam már, de ilyen finomat még soha! - A férjem hozta Brazíliából. - Nem gondoltam volna. És még mindig nem hűlt ki! Higiénia A cigány felfázik, elmegy az orvoshoz. Vizsgálat után így szól az orvos: - Alsógatyát kéne hordanod, cigány, mert először is meleg, másrészt higiénikus. A cigány hazafele vesz egy alsógatyát, és felhúzza. Hazaérvén rájön a szarhatnék, ráül a WC-re. Egy idő után megszólal: - Na, ez tényleg meleg! Feláll, és belenéz a csészébe: - És milyen higiénikus! Pénz Félig berúgni kidobott pénz. Kuruc hadinapló. Hétfő: Ma véres harcok árán kivertük a labancokat a kiserdőből. Kedd: A gaz labancok visszafoglalták a kiserdőt. Szerda: Feláldoztuk a fél sereget, de megint a miénk a kiserdő! Csütörtök: Ma kijött a csősz és mindenkit elzavart a p*csába... Tengerpart Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember. Autószerelő Mi az abszolút égés? - Néger autószerelőtől megkérdezni, hogy feketén vállalja-e? BUÉK! Kedves barátaim! Közlöm veletek, hogy az elmúlt évi jókívánságaitok közül semmi sem telejsült. Ezért kérem, hogy a következ? évre inkább pénzt, piát és ajándékokat küldjetek! Gyerekszáj - Gizi néni, te azért fested magad, hogy szép legyél? - Igen. - Akkor miért vagy olyan csúnya? Rosszlány Kamionos megáll egy út széli rosszlány mellett: - Mennyi? - Húszezer. - Az egy kicsit sok. Mit szólnál, háromezerhez, meg a mobilomhoz? - Na jó, rendben. Elvégzik a dolgot, majd a sofőr ad 3000 Ft-ot. - És a mobilod? - Ja, majdnem elfelejtettem: 06-70-1234567. Valós történetek Biológiaórán a nemiszervet tanultuk. Tanár (mondjuk, elég hülyén fogalmazva meg) feltette a kérdést: - Mit csinál a heregolyó? Mire egy idióta gyerek bekiabált: - Viszket! A barátnőm apukája egyik este moziba indult a munkatársaival. A film közben az egyik kolléga közölte a többiekkel, hogy neki szellentenie kell. Odafordult hát a mellette ülő pasashoz, aki nem velük volt, és azt mondta neki: - Bocsi, ráültél a kabátomra. - Erre a szerencsétlen fickó felelmelte a hátsóját, a másik meg pont akkor eresztette útjára a galambot, eléggé hangosan. Szegény pasi szégyenében távozott a moziból. Elmond Az anya mondja a lányának az esküvő előtt: - Én sohasem feküdtem le más férfival, csak az apáddal! Ugyanezt te is el tudod majd mondani a lányodnak? - Igen anyu, de ezt a rezzenéstelen arcot kell még gyakorolnom kell. Lovacska - Apucikaaaa, mi az, ami ott lóg a lovacskának? - Az a f@sza, kisfiam, azzal b@ssza a többi lovacskát. De nem illik ujjal mutogatni! Bővebben A kommunizmus idején megkérdeznek egy székely tatát: - Hogy érzi magát ebben a rendszerben? - Jól. - Kifejtené ezt bővebben? - Nem jól. Őrmester Megszólal az őrmester. - Katona, most lemegy a kapuhoz, és megnézi, hogy ott vagyok-e! Két óra múlva jön vissza a katona. - Hol a fenében volt ilyen sokáig??? - Jelentem, találkoztam az őrmester úrral, és egy kicsit elbeszélgettünk.
  4. Hát ez nagyon nagy!El is mentem!
  5. Razorx

    Total Comander Vs. Sajátgép

    Flóri Bá-nak teljesen igazat adok minek a sajátgép!Ott van a tc és jön egyre újabb verzió!TC(alap)
  6. Razorx

    idióta köszönés

    Beszóltál *dmeg?(csak vicc volt) Mindig:hy
  7. Aki tudna egy olyan képet csinálni amin egy gyerek (kicsit begojózott gyerek) ölelget egy xboxot 360 és közbe egy banánt ráfog egy ps3-ra mintha egy pisztoly lenne!Jah és a gyerek föle ezt írjátok gyurka!Aki megírná kap wanadoo kódot gyorsan kéne!
  8. Razorx

    Ötletek A Fórumhoz

    Csak egy javaslat volt de nem kell leordítani rögtön a fejem:(!Különben is ha nem tetszik akkor nem tetszik!
  9. Razorx

    Ötletek A Fórumhoz

    Szerintem az egyik legfontosabb:Kötelezzük a membereket, hogy végre ne rapidra meg más szarra töltsenek hanem csak data.hu-ra!Ez szerintem egy nagyon hasznos ötlet!És nagyon sok ember örülne!
  10. Szerintem nagyon jó munka lenne ha vastagabb és egy kicsit szőr hatása lenne!
  11. Razorx

    Ki melyik TV műsort szereti???

    Alap:Dr House,Miami helyszínelők!
  12. Razorx

    Kinek milyen lett félévije?

    Egy 3 egy 4 a többi ötös!
  13. Bocs de betolakxom egy 8800 gtx-emmel Everest pls fénképezd má nekem hogy van betéve az a 4 db videókártya!
×
×
  • Create New...