green Posted Augusztus 4, 2005 Share Posted Augusztus 4, 2005 Sex a tanárnővel Katolikus fiúiskola diákjával feküdt le egy tanárnő Több diákjával is szexuális kapcsolatot létesített egy amerikai fiúgimnázium angoltanárnője. A nőt emiatt még júniusban elbocsátották, és augusztus elején rendőrségi eljárás is indult ellene. A tanárnő jelenleg szabadlábon védekezik, azonban este tíztől reggel hatig nem hagyhatja el otthonát. Újabb amerikai tanárnő ellen indul eljárás, miután kiderült, hogy a 42 éves Sandra Geisel többször is közösült egyik 16 éves diákjával, írja a Smoking Gun. A tanárnőt - aki egy befolyásos bankár felesége - még júniusban elbocsátották a Christian Brothers Academy (CBA) fiúgimnázium angoltanítói állásából. A New York-i pedagógust ezen a héten tartóztatták le a rendőrök nemi erőszak és gyermek veszélyeztetése gyanújával. "Jó tanár" Sandra GeiselAz ügyben érintett tinédzser részletesen beszámolt a rendőröknek a történtekről, mint elmondta, a szexuális aktusok a tanárnő otthonában és az iskola futballpályájának sajtószobájában történtek. A fiú vallomásában "jó tanárként" írta le Sandra Geiselt, aki sokszor életvezetési tanácsokat is adott tanítványainak. A fiú szerint a tanárnő korábban már más diákokkal is keveredett hasonló kalandokba, egyszer például egy kirándulásról visszatérőben a busz hátsó ülésén kézzel elégített ki két fiút. Mint mondta, saját magán kívül még két diákról tud, akikkel közösült is a tanárnő. Nem alkalmazott erőszakot A "koronatanú" első zaklatása egy házibuliban történt, amit a tanárnő a saját házában rendezett. A meglehetősen ittas nő először a garázsban támadta le "áldozatát", majd miután az elment a buliból, felhívta telefonon, és kérte hogy térjen vissza. Az aktus végül a dolgozószobában történt meg, és bár a nő nem alkalmazott erőszakot, a diák saját bevallása szerint nem élvezte az együttlétet. Később többször is találkoztak, és volt hogy a fiú kezdeményezte az együttlétet, ekkor már mindkét fél megelégedésére. A sportpálya sajtószobájában is így találkoztak, a helyiség egyik asztalán elégítték ki egymást. Szabadlábon védekezhet A rendőrök kihallgatták a srác egyik társát is, aki fültanúja volt a sajtószobában folyó dolgoknak. Vallomásában megerősítette, hogy valószínűleg szexuális aktus helyszíne volt a szoba, mivel erre egyértelműen utaló hangok hallatszottak ki onnan. Ezt támasztotta alá a szobából mosolyogva távozó diák dicsekvő mondata is: "épp most dugtam meg a tanárnőt". A tanárnő jelenleg szabadlábon védekezik húszezer dolláros óvadék ellenében, azonban este tíztől reggel hatig nem hagyhatja el otthonát, és a bíróság utasította, hogy tartsa magát távol 16 éves szexpartnerétől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 4, 2005 Author Share Posted Augusztus 4, 2005 Hogy nekem nem volt egy ilyen tanárnőm sem, diák éveim során ... Pedig én engedtem volna, hogy erőszakoskodjon velem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Augusztus 4, 2005 Share Posted Augusztus 4, 2005 szinte minden elhanyagolt feleség és férja munkahelyén keres magának "kielégülést". hát úgy néz ki, a tanárnőnek is sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Augusztus 31, 2005 Share Posted Augusztus 31, 2005 Az angoltanárnők mindahol jól náznek ki? Mert nekünk is bombázó angoltanárnőnk van. 41 éves, de sok 18 éves plázacica elbújhatna mögötte és nem azért, mert kövér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sq_Giga Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 huuuuuuh:) ilyet pedig nem tehet egy katalikus:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted Október 18, 2005 Share Posted Október 18, 2005 Nekem is bevette volna a gyomrom, ha ilyen tanárnőm van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajtmester Posted Október 19, 2005 Share Posted Október 19, 2005 attól függ milyen a tanárnéni ha jó akkor király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontom23 Posted Október 19, 2005 Share Posted Október 19, 2005 Hát egy ilyen tanár bármit csinálhatna velem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Jó a csaj velem is erőszakoskodhatna! Kicsit azért ellenkeznék, hihihihihihi. Biztos valami irigy majom nyomta fel a tanárnőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chees01 Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Azért furcsa, hogy valaki aki 42 évesen igy néz ki, annak nem futi normális partnerre. A 16 év a pedofilia határát súrolja. Ja, valszeg ugy derült kia dolog, hogy a kiscsávónak eljárt a szája, a kis arcos-harcos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
23Tomi23 Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Szerintem meg tök egyértelmű hogy a gyerek pénz miatt jelentette fel! De látszik hogy amerikában a diákok is tök hülyék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Az a felháborító, hogy engem nem akar egy tanárnő sem zaklatni. Zaklatást akarok! Zaklatást akarok! Zaklatást akarok! Zaklatást akarok! Zaklatást akarok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyFree Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 csá!!!!!!!!! na nekem az a véleményem hogy a tanárnöt nemkéne megbüntetni mert nem eröszakolt meg senkit a kis srác ugyanugy bennevolt és repetázott is csak az elsö volt neki rossz azaz nemjo bár az én angol tanárnöimnek lettek volna ilyen jo szokásai hehehehe volt vagy 3 angol tanárnöm amig suliba jártam de mindegyik csucs super bombanö volt wáááááááááá ménem mászott rám az egyik wehehehehe tuti nem mondtam volna el senkinek ,persze akkor nem is jártunk volna igy mint ök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rackteam Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Több ilyen tanárnő kellene a sulikba!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ja nállunk is elkelne egy pár ilye4n a 60 évesek helyett Ja és persze az 50 évesek nem feködnek le nehogy félre értsétek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombei Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 jó lenne egy pár ilyen tanárnő a sulinkba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sempi Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Élveznéd mi? Egy jó kis bioszóra feledtetné veled a tanulás nehézségeit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Hú ha egy tanárnővel csinálhatnám....és ezzel!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Szerintem minden suli életében megesik az hogy 1 tanár 1 diákot kicsit szinpatikusabbnak tart mint egy másikat. Vagy ez csak nálunk igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankfurtpower Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) Én régi sulimban is volt oan, ho tanár meg diák ba****k oszt kiránduláson :D Módosította Május 26, 2007 Nietzsche Kerüld a trágár kifejezéseket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Nálunk a suliba sajna fordított a helyzet A tanárbácsi tömködi a jobbnál jobb csajokat, így garantált vizsgán nekik a siker. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Március 24, 2006 Share Posted Március 24, 2006 Uj tanár jött hozzán és az a hír járja hogy a régi munkahelyéröl érdekes okok miatt dobták ki :D:D ÉS IGEN A MIATT (elvileg bizonyitható is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyi007 Posted Március 24, 2006 Share Posted Március 24, 2006 Hátőőő. Igen. Néha, de lehet hogy kicsit gyakrabban is nekem is megfordul a fejembe, hogy milyen lenne egy tanárnőcskével a szertárban különórát venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolt.88 Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 az nyomta fel akit nem akart meg ...... a néni !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffia Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 Ezért a nőért még katolikus suliba is járnék:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Május 18, 2006 Share Posted Május 18, 2006 Hát ha ilyen tanárok lennének az nem lenne baj.Szerintem egy csaj dobta föl akinek tetszett a srác.De az ilyeneket lerugnám.A beköpőseket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Június 25, 2006 Share Posted Június 25, 2006 Hát én örültem volna egy tanárnőnek !! Nem gyengén!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 25, 2006 Share Posted Június 25, 2006 Érdekes felénk is örült volna mindenki az ilyen tanárnőknek! Ösztönözte volna a tanulást ha iylen a jutalom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joe04 Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Hát, nálunk a tanár"bácsi" jár jól. van egy pár jó csaj, akik félévkor buknak évvégén 4es-5öst kapnak... persze félév után mentek a tanárhoz "korrepetálni". gondolom mi lehetett ott. Ezért lenne jó tanárbácsinak lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Church Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Nekem a volt igazgatóm az énektanárral csalta a feleségét( szőke bombázó), volt mikor a tanári előtt elhaladva hallani lehetett nyögéseket, ilyenkor minden diák szakadt a röhögéstől, persze hallkan nehogy abbahagyják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts