Jump to content
PirateClub.hu

dontom23

Veterán
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About dontom23

 • Rank
  Citromdí­jas
 • Birthday 01/24/1989

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Pécs
 1. dontom23

  Ki utálja a testvérét/testvéreit

  Én nem utálom testvéremet,szeretem de mint minden testéverek között nálunk is szoktak viták lenni,amik elkerülhetetlenek,olyankor van max h meginog ez a szeretet,de csak ideiglenesen.
 2. Van 1-2 akit ki nem álhatok. Kelemen Anna-ribancból lett "híres" ember aki 200 műttnek köszönhetően néz ki ahogy..és még nem is szép Pákó-a butasága tette ismerté nem lenne vele bajom ha szorult volna bele vmi kis ész etc...etc
 3. dontom23

  Legendás/legjobb PC játékok csarnoka

  Fahrenheit Kotor 1-2 Mass Effect Számomra ezek amikre nagyon szívesen emlékszem vissza mert nagyon oda tudtak kötni gép elé,főleg a storyuk miatt,de biztos van ami még lenne,de most nem jut eszembe.
 4. dontom23

  Max Payne

  Nekem nem igazán nyerte el a tetszésm eléggé eseménytelen és már-már unalmas kicsit több pörgést vártam meg a"bullet time-"ot is jobban kihasználhatták volna mert szinte a játék kulcs eleme volt...
 5. dontom23

  füves, táncos, drogos, kosaras, filmek....

  Nem láttam volna,h vki is írta volna a Zsákolj ha tudsz cím filmet,szerintem azt is megnézheted na megy ugye ott van a Space Jam bár ez kicsit gyerekes,de nagyon aranyos.
 6. dontom23

  Mirrors

  A bemutató alapján nem tűnik rossz filmenk,meg ahogy olvasgatom a kommenteket nincs olyan rossz véleménye a tásraságnak filmről.
 7. dontom23

  Bundás kenyér

  Natúr vagy kethcup!
 8. dontom23

  Ki milyen játékkal nyomul?

  Hát most van pár: Cod4 Devil May Cry 4 Mass Effect Wow(most kezdtem elég kósza még az egész ) Alone in the Dark...ha lesz crack
 9. dontom23

  Angol szólánc

  empire
 10. dontom23

  Film Ajánlatok

  Kung Fu Panda színes magyarul beszélő amerikai animációs film 92 perc, 2008 korhatárra tekintet nélkül megtekinthető rendező: John Stevenson, Mark Osborne forgatókönyvíró: Jonathan Aibel, Glenn Berger zeneszerző: John Powell, Hans Zimmer operatőr: Yong Duk Jhun producer: Melissa Cobb vágó: C. K. Horness Történet: A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó ami nem éppen előny, ha az ember - vagyis panda - a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel -Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal - gurujuk, Shifu mester vezetésével. Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja váltani álmát, és kung fu hős lesz belőle? Po teljes szívével - és terjedelmével - a feladat megoldásán fáradozik, és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei. Comment: Bár még elég új a film,de bátran ajánlom mindenkinek nagyon jól sikerült mese iszonyat sokat lehet rajta röhögni,és a humor mellett még kis akció is van benne!
 11. dontom23

  Csapi víz vagy Ásványvíz?

  Ásványvíz
 12. dontom23

  Hosszú- vagy rövid haj?

  Nekem volt hosszú hajam és rövid(most is az),de azt mondom inkább a röved mert reggel kész háború volt mire megcsináltam a hajam.
 13. dontom23

  A pontos idő

  1:58
 14. dontom23

  a kávé ami "jól néz ki"

  Ezek nagyon szépen néznek ki,ha én csinálnám ki sem vinném a vevőnek.
 15. dontom23

  Szereted a véres játékokat?

  Én eljátszogatok velük de nem ez az elsŐdleges szempont hogy fröcsögjön a játék,hanem legyenértelmes összetett stoy-ja és jó játék menete,ezek után jöhetnek az ilyen dolgok mint pl:vér...
×