Jump to content
PirateClub.hu

financ

Veterán
  • Pontszám

    56
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: financ

  1. Ez nagyon jó lenne, ha tényleg igaz lenne. Az biztos, hogy sok ember életét meg lehetne menteni vele, de ki tudja, hogy mikortól kezdik el alkalmazni ezt a módszert mindenhol...
  2. Miért kell az embereknek egyre több hülyeséget erőltetni? Nem tudom, kinek az agyából pattant ki a szikra, de biztos nem komplett. És már korábban is voltak ilyen kísérletek, csak most hivatalossá teszik: "legalizálják". Ha nem lenne legalizálva, akkor nem lehetne felfedni a kutatási eredményeket. És bár nem vagyok orvos, de nem tudom elképzelni, hogy a hibrid petesejt meg tud oldani bármilyen problémát is.
  3. financ

    Két arccal született a kisbaba

    Sajnálom szegényt, láttam a TV-ben is, hát nem mondom, hogy könnyű élete lesz. A szüleit sem irigylem, nekik sem lehet könnyű
  4. financ

    12-t fordult a hörcsög! :D

    Ez nagyon jó, majd besz*rtam a röhögéstől
  5. financ

    Szerelmes vagyok a játék-nénibe!

    Nem is igazán értem, hogy hogy lehet valaki szerelmes egy számítógépes animáióba. És akkor még azt mondja a gyerek, hogy volt már szerelmes, tudja hogy mi az. Szerintem ha ezen a színvonalon van, akkor lövése sincs az egészről, nemhogy azt tudja, hogy mi az hogy szerelem.
  6. Elég sok mident, de pl nem lennék meleg :S
  7. Az eredeti témához egy kis segítség: Ha a videókártyád nem ismeri fel vagy nem támogatja a wide screen (szélesvásznú) felbontást, akkor ezzel a programmal lehet neki segíteni. Nagyon sokféle felbontást ismer, felismeri felbontásonként, hogy normál vagy LCD kijelző és lehet állítani 16:10-es képarányt is. POWERSTRIP a program neve.
  8. financ

    Durex vagy Lifestyles

    Én nem szeretem, úgyhogy nem is használok, amikor használtam, akkor inkább a Lifestyles volt a nyerő nálam.
  9. financ

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Formás és kerek. A túl nagy az már nem olyan jó
  10. financ

    Melyik Webtárhely A Nyerő?

    Nekem eddig a dox jött be, de egyre jobban tetszik az extra is.
  11. financ

    Star Wars

    Szerintem nem lehet igazán külön szavazni, mert mind a 6 rész jó.
  12. financ

    Sorozatok

    Igen, ennél sokkal hosszabb lenne a lista, ha mindet fel akarnánk sorolni. Én általában a Las Vegas-i és Miami helyszínelőket szoktam nézni meg az Amcsi motorokat, legalábbis amik ezen a lsitán megtalálhatóak.
  13. financ

    Stereóból 5.1 hangsáv!

    A Besweetuj program pont erre való, leszedheted és a laírást is elolvashatod itt: http://macsmannincsátiránytgatóslink.com/
  14. financ

    Avi-ból Dvd készítése

    DVD-ből avi-ba én a DVDx-et használtam, szerintem nagyon egyszerű, magyar nyelvű, és viszonylag gyors is. Kimeneti formátumnak VCD, SVCD, AVI - ezeket tudja, és jó minőségűek a rippek, persze hogyha jók a beállításaid.
  15. financ

    Tanuld meg az anális szexet!

    Persze, én sem vitát akartam nyitni, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is
  16. financ

    Tanuld meg az anális szexet!

    Miért, szerinted annak idején olyan elfogadott volt az orális szex? Az is ugyanúgy tabunak számított, mint most ez, és most általában minden pár gyakorolja ezt a formát. Biztos, hogy annak idején meg azt mondták, hogy bekapjam valakinek a cerkáját, fúj... Szerintetek tévedek?
  17. financ

    Tanuld meg az anális szexet!

    Azért ez erős, aberráltnak nevezni valakit azért, mert valami olyat szeret csinálni az ágyban ami nem a hagyományos módszer? Emberek hol élünk? Ez legalább olyan, mintha valakit azért neveznének b*zinak, mert beszélget egy másik palival. Ne haragudjon meg senki, de szerintem ez az 'aberrált' dolog nem csak egy pár embert érint, hanem viszonylag sokat. Akkor ezek szerint a világ elég nagy hányada aberrált? Még egy dolog: egy dolgot nem tettem hozzá az elején: férfi-nő viszonylatban szólt a kérdés.
  18. financ

    Tanuld meg az anális szexet!

    És hol lakik? Mondjuk azért harangozni nem nagy élmény. Egyébként nem hiszem, hogy a méreten múlna, mert az is ugyanúgy képes befogadni viszonylag bármekkora méretet, mint a hüvely. Csak óvatosan, és a másikra odafigyelve kell csinálni. Hajnika, te nem szereted?
  19. financ

    Tanuld meg az anális szexet!

    Igen, sok nő azzal védekezik, hogy azt nem szeretné, de véleménye szerinte tud mást nyújtani az ágyban, ami kárpótol helyette. Ismertem olyat is, aki nem tudta elképzelni a szexet nélküle, és ha lehet így mondani, akkor függő volt, olyan is volt, aki szinte csak attól tudott elmenni. Mindenki másképp fogja fel, és mindenki másképp áll hozzá. Sokan tabunak tekintik, mondván, hogy az fájdalmas, pedig ahogy tibiole is leírta, nem feltétlenül az, és hatalmas gyönyörök forrása lehet, ha azt odafigyelve a másikra próbálják.
  20. financ

    Mit Kezdenél A Lottó ötössel?

    Én semmi különöset. Először vennék egy kis házikót valahol, aztán egy rövidebb időre (kb 1 hónap) eltűnnék, aztán előfizetnék egy gigabites sávszélre, és smsweb oldalakra regisztrálnék, és dobálnám nektek a kódokat 1000-el, persze azért másnak is. És indítanék egy WAREZ forradalmat az ASVA ellen!
  21. financ

    Tanuld meg az anális szexet!

    Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye róla, és hogy egyáltalán mennyire elterjedt. Én például szeretem.
  22. financ

    Szex a tanárnővel!

    Nekem is bevette volna a gyomrom, ha ilyen tanárnőm van.
×
×
  • Create New...