Jump to content
PirateClub.hu

Flegeton

Veterán
  • Pontszám

    393
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Flegeton

  1. Flegeton

    Egy Kezdő Munkái

    Rég jártam erre. Sokat nem dolgoztam képeken, de most lett kész egy rég elkezdett kép. http://flegeton.deviantart.com/art/Autumnal-Dream-144491250
  2. Flegeton

    Alkotásom

    Jó munkák, csak a kijelöléseknél kell pontosabban. Így a szélek kicsit gázosak.
  3. Flegeton

    Mutáns Készítése

    Akkor olvassd el a hszeket. Alapokkal kezdjünk, majd lesz akinek leesik mi az és van akinek nem. Akinek nem az ne fárasszon azzal, hogy mi az a maszk, így is meg tudja csinálni!
  4. Beogrónak jó. A szélek pontatlanok, meg kicsit nem jók a méretezések (nyomott, széles stb). A szűrőket is lehetne bonyolítani! Magyar lap és jó lenne ha magyarul is folyna a beszéd! (megjegyzem, németes vagyok és nem nagyon vágok angolt) Szlovák?! Most hétvégén voltam a két szlovák lakótársamnál vendégségben. Hetényen laknak! Van borpincéjük és a 2004 es bor nagyon durva lett.
  5. Flegeton

    realpat "alkotásai"

    winampos nem tetszik, pont ott túl bluros ahol nem kellene és fordítva. a mutánst meg jobban maszkold, meg oda már kellene kis blending megfelelő anyagból
  6. Flegeton

    Bali munkái

    hmm valami infót írhattál volna, mert nem tudom hogy te csináltad e a képeket és az a faszás vagy csak rávágtál valami effektet és abban kellene gyönyörködni?!
  7. Flegeton

    realpat "alkotásai"

    még mindíg az árnyékkal, meg lehet kissebb maszatolót használni hogy bolyhosabb legyen
  8. Flegeton

    Virtual Tuning

    nagyon szép és figyeltél mi hogy vet árnyékot és hogy tükröződik én bevettem, mondjuk a szine nem tetszik dehát az mindegy.
  9. Flegeton

    realpat "alkotásai"

    már pofásabb, de még lehetne nyúzni
  10. Flegeton

    Szejc's works

    enisz kb leírta amit én akartam + még a hibák jellemzőek a barátnős képekre is. Nem tetsztik mind, ami lehet hogy nem oylan az ízlésvilágom, de ez van. azért csak folytasd
  11. szép részletes, köszönet a grafitnak. Ami nem tetszik az árnyék amit vez, nagon messze esik, + a kardon a markolat ugye henger és ha már valmilyen irányba árnyékot vet akkor a markolaton is más az árnyék, meg a pengén is. Pengénél a hegyével van kis bibi, meg ha már kopott akkor az élén is jól nézne ki egy kis kopás. Azért csak így tovább.
  12. Flegeton

    realpat "alkotásai"

    Toothysnak azélrt valami árnyékolást, emrt gondolom kb a gömbhöz lenne a legközelebb és annak vannak árnyékos részei, ha nem gömbhöz akkor nem szóltam
  13. Flegeton

    aLaP képei

    nagyon jó, szeretem ha nem ecsetelnek hanem maguk csinálják a képeket. Megsúgom hogy a két program ugyan azokat a dolgokat tudja, csak másképp nevezik vagy máshol van. Shopot azért használok mert jobb a swapolásban.
  14. Flegeton

    Általam kreált 3d-s tank

    dícsérendő hogy paintes, az ilyen ténleg egyszerűbb kézzel.
  15. Flegeton

    Alkotásom

    barátnős jobb mint az ecsetes.
  16. Flegeton

    Alkotásom

    kicsit furcsa a medve, talán a felső két ember közé jobb lenne, de jó ötlet.
  17. Flegeton

    Egy Kezdő Munkái

    nem direkt anime, hanem van a Naruto és benne lakik egy róka démon és arról rajzolt egy kis fantázia képet chibi stílusban a leányzó. Ez így nincs benne az animében, de mégis fan art. Hasonlót én is csináltm majd megcsinálom azt is.
  18. Flegeton

    Morrised Design

    egész jók. Azért a nokián még dolgoznék. Más: a gördeszkának nem középen van egy alapja és onnan megy szét egy tengely kb: fordított T alakú, és azon a kerék. Enisz: Elméletben nem kell programozás a modellezéshez, az animátori munkák is kattingatosak. De mégis ha nagyon pro valaki akkor jól jön a kis script nyelv, nem kell annyit pöcsölni. A maxot szinte a legkönnyebb megtanulni és javaslom is hogy azzal kezd, de nem kell leszedi minden csilivili újat. A warcraft és a frozen t. videók még a max R3assal készültek, szal nem kell verébre atommal lőni. Ha viszont profi szinten akar valki 3d-zni és talán ebből megélni akkor bizony tudni kell a programozást, mert szeretik a sokoldalú embereket és nem hiszem hogy csak + ba azért fizetnének egy másikat hogy skripteljen nekünk és úgymond valid modelleket faragjon az összesufnizott dolgainkból.
  19. Flegeton

    realpat "alkotásai"

    Vannak jó képeid. A kutya majom montír tetszik a legjobban. Berakhatnád ide linkelve is a képeket, így nem lehet tudni hogy melyik a friss.
  20. Flegeton

    Mappa Ikon

    a shophoz kell szerezni ikon plugint és azzal el lehet menneteniu iko-ba. Nem tom hol lehet de van.
  21. Flegeton

    Egy Kezdő Munkái

    Na most fejeztem be. Az alap és mellette a kész kép!
  22. Flegeton

    Kézi rajzok és egyéb

    hát jó, de csak hogy hiteles legyen: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kava%C3%AD
  23. Flegeton

    Virtual Tuning

    nem teljesen így van. Van amit rajzolsz a semmiböl az egy dolog, de a VThez kellsok idő, sok kijelölés és sok alapanyag és ezek nem teremnek tehát sok időt kell ráfordítani hogy jó vt s legyen valki.
  24. Flegeton

    Alkotásom

    egyébként lehet még dúrvitania képet, az égen változtetni, meg több koponya
  25. Flegeton

    Alkotásom

    vérmókus állat
×
×
  • Create New...