Jump to content
PirateClub.hu

sempi

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: sempi

  1. sempi

    A számítógép, mint fitneszeszköz

    Jó a kép, illik a cikkehez. Egy amcsi túlsúlyos gyerkőc, mi mást is pakolhattak volna ki, ami jobban összefoglalná az amcsik nagy problámáját. Most meg ez az ötlet, lassan már fizetni fog az állam minden leadott kilóért, mint a Mexikói rendőrönek...
  2. sempi

    Operációsrendszer váltás

    Egy cikkrészlet az index.hu -ról: A Macintosh-freakek ugyanolyan idióták, mint a Windowos freakek vagy a linuxos freakek, csak nem egy közülük küldetéstudattal megvert sznob is. A freakek mindig idióták. Aki azzal jön, hogy ez vagy az a tuti, a legjobb, és mindent megold, azt, bazmeg, le kell szórni rögtön a Tajgetoszról, mert hazudik. Egyrészt feladat van, amihez szerszám kell, a freak meg a kalapácsgyártók közül választja ki a legszimpatikusabbat, aztán azzal üt mindent és mindenkit. Másrészt minden olyan cég, amelyik saját technológiát használ, az téged mind börtönbe zár, és mind ki fog veled baszni, és kivétel nélkül mind bele fog kényszeríteni ebbe a spirálba, hogy elavult, vegyél újat. Foglya leszel a technológiának, és ha a régi eszközöd tönkrement, akkor megszoptad. Az egyetlen ésszerű megoldás az, hogy ami működik, azt tartod, és amikor jön a marketingosztály meg a tévéreklám, akkor, még a tévét is megkorbácsolod, nemhogy a marketingest. Tehát egyszerűen nem térsz át az újra. Szókimondó szöveg, annyi szent
  3. sempi

    Operációsrendszer váltás

    Már ne haragudj meg, de én sem szeretem a Linuxot. Használtam egy keveset, de maradok az xp-nél. Jobb szeretem ha az ölembe pottyan két kattintás után az egész op rendszer és már kezdhetem is a munkát, nem kell még a konfigurálással bajlódnom. Amúgy manapság már nem nagy különbség van a kettő közt olyan szempontból hogy a némely linuxos grafikus felület már az xp-vel vetekszik kinézetben és kezelhetőségben egyaránt, ha jól tom a Vista forgatása és átlátszó ablakai sem a Billi fiú ötletességén alapulnak, hanem vmelyik disztből nyulták. Szóval semmi utálat nincs bennem a linux felé, csak nekem az egyszerübb, jobb. Talán hasonlóan érez az a jó pár millió ember is, akik mind microfosos termékeket használnak. Ezért nem hiszem hogy bárkit le kellen nézni vagy elitélni.
  4. sempi

    Anime

    A Blood Trinity-t is érdemes megnézni. Ha láttad a Trigunt és tetszett, akkor ez is tetszeni fog, van hasonlóság a két sorozat között.
  5. sempi

    Chacarron

    Ettől eddig egy jobbat láttam, egy japán együttest, akik kemény metált akartak nyomni, volta tűzefekt is meg minden. Nagyon röhejes az is, kár hogy nem tartottam meg a linket.
  6. sempi

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Rozsomák a legkirájabb, van egy csomó ebook rozsomák képregény és ez tök jó. A dragonball is szeretem és a Fomofut is meg a Full Metal Panicot is, mind a két évadot, meg a Lost Exile is jó sorozat, bár nem vagyok benne biztos hogy így kell pontosan leírni, de akkor is a rozsomák a király.
  7. sempi

    Szex a tanárnővel!

    Élveznéd mi? Egy jó kis bioszóra feledtetné veled a tanulás nehézségeit
×
×
  • Create New...