Jump to content
PirateClub.hu

Flegeton

Veterán
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About Flegeton

 • Rank
  Haladó

Contact Methods

 • MSN
  flegeton@pro.hu
 • Website URL
  http://silencio.uw.hu
 • ICQ
  0
 1. Flegeton

  Egy Kezdő Munkái

  Rég jártam erre. Sokat nem dolgoztam képeken, de most lett kész egy rég elkezdett kép. [Hidden Content]
 2. Flegeton

  Alkotásom

  Jó munkák, csak a kijelöléseknél kell pontosabban. Így a szélek kicsit gázosak.
 3. Flegeton

  Mutáns Készítése

  Akkor olvassd el a hszeket. Alapokkal kezdjünk, majd lesz akinek leesik mi az és van akinek nem. Akinek nem az ne fárasszon azzal, hogy mi az a maszk, így is meg tudja csinálni!
 4. Beogrónak jó. A szélek pontatlanok, meg kicsit nem jók a méretezések (nyomott, széles stb). A szűrőket is lehetne bonyolítani! Magyar lap és jó lenne ha magyarul is folyna a beszéd! (megjegyzem, németes vagyok és nem nagyon vágok angolt) Szlovák?! Most hétvégén voltam a két szlovák lakótársamnál vendégségben. Hetényen laknak! Van borpincéjük és a 2004 es bor nagyon durva lett.
 5. Flegeton

  realpat "alkotásai"

  winampos nem tetszik, pont ott túl bluros ahol nem kellene és fordítva. a mutánst meg jobban maszkold, meg oda már kellene kis blending megfelelő anyagból
 6. Flegeton

  Bali munkái

  hmm valami infót írhattál volna, mert nem tudom hogy te csináltad e a képeket és az a faszás vagy csak rávágtál valami effektet és abban kellene gyönyörködni?!
 7. Flegeton

  realpat "alkotásai"

  még mindíg az árnyékkal, meg lehet kissebb maszatolót használni hogy bolyhosabb legyen
 8. Flegeton

  Virtual Tuning

  nagyon szép és figyeltél mi hogy vet árnyékot és hogy tükröződik én bevettem, mondjuk a szine nem tetszik dehát az mindegy.
 9. Flegeton

  realpat "alkotásai"

  már pofásabb, de még lehetne nyúzni
 10. Flegeton

  Szejc's works

  enisz kb leírta amit én akartam + még a hibák jellemzőek a barátnős képekre is. Nem tetsztik mind, ami lehet hogy nem oylan az ízlésvilágom, de ez van. azért csak folytasd
 11. szép részletes, köszönet a grafitnak. Ami nem tetszik az árnyék amit vez, nagon messze esik, + a kardon a markolat ugye henger és ha már valmilyen irányba árnyékot vet akkor a markolaton is más az árnyék, meg a pengén is. Pengénél a hegyével van kis bibi, meg ha már kopott akkor az élén is jól nézne ki egy kis kopás. Azért csak így tovább.
 12. Flegeton

  realpat "alkotásai"

  Toothysnak azélrt valami árnyékolást, emrt gondolom kb a gömbhöz lenne a legközelebb és annak vannak árnyékos részei, ha nem gömbhöz akkor nem szóltam
 13. Flegeton

  aLaP képei

  nagyon jó, szeretem ha nem ecsetelnek hanem maguk csinálják a képeket. Megsúgom hogy a két program ugyan azokat a dolgokat tudja, csak másképp nevezik vagy máshol van. Shopot azért használok mert jobb a swapolásban.
 14. Flegeton

  Általam kreált 3d-s tank

  dícsérendő hogy paintes, az ilyen ténleg egyszerűbb kézzel.
 15. Flegeton

  Alkotásom

  barátnős jobb mint az ecsetes.
×