DJ Z-Project Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Nekem kimondottan Luis Garcia játéka tetszik... De Sergio Ramosnak jó támadása és főképp a védekezése... Szóval nekem: Luis Garcia és Sergio Ramos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Hát én legjobban Cristiano Ronaldo játékát favorizálom. Rettentő technikás játékos, és meg van benne az ami sokakban nincs: mer cselezni. Igaz lehet néha túlzásba viszi, de ez kell a közönségnek. Ha visszábbvesz egy kicsit az arcából és kevessebbet lázong akkor akár a világ legjobb futbalistája is lehet majd. bár valamilyen szinten őt is meg lehet érteni, mert azért aki sokat cselez az sok rúgást is kap. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 ha kedvenc focistát kéne választani, a jelenleg is aktívak közül, akkor mondjuk Henry és Ronaldinho. példaképnek pedig leginkább Maldini. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolvjta Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 A legnagyobb a legjobb Francesco Totti! aki most olasz gólkirály lesz remélhetőleg és megnyeri a scudettot a Roma-val! Forza Roma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Ronaldinho,Robinho és Cristiano Ronaldo a 3cselmester ezért a kedvenceim és jól is fociznak.De Bellamy is a kedvencem a Poolból jó befejező csatár + ami nem lényeg h beszól a partjelzőnek meg a bírónak..akárcsak én Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 ezt már egy másik topicban se értettem, mit látsz te robinho-ban?? :S:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Előtte a jövő,és jó focista nemtom mi bajod vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 az egy dolog, de ezt rajta kívül még sokan elmondhatják ebbe semmi különleges sincs, dehát te tod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Sztem Ibrahimovic a legjobb! Tudom, sokan utálják stílusa miatt, de nekem főleg ez tetszik benne. Amit a labdával tud azt viszont átlag ember soha nem fogja leutánozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 ezt már egy másik topicban se értettem, mit látsz te robinho-ban?? :S:S ezt én se vágom a mai focihoz egy felépítés azért kell lehet braziliában megélt így de itt europában tuti nem fogja semmire se vinni ilyen vézna testtel... hát a test a test elleni harcban esélye sincs... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ády28 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Külföldön Ronaldinho, Totti Magyaroknál: Tisza Tibi, Kovács Zoli, Erős Karcsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 4, 2007 Author Share Posted Január 4, 2007 Hát nemhiába Újpestiek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 ezt én se vágom a mai focihoz egy felépítés azért kell lehet braziliában megélt így de itt europában tuti nem fogja semmire se vinni ilyen vézna testtel... hát a test a test elleni harcban esélye sincs... Én ezt teljesen máshogy gondolom. Robinho egy rettentő technikás játékos, nagyon jól cselez hiába "véznácska" ha jók a cselei akkor sem tudják elnyomni. Én még nem láttam olyan meccsét mikor álandóan elnyomták volna. Az viszont biztos, hogy Angliába ne menjen focizni De egyébként a fizkumán lehet javítani. Tehát ez nem egy kiküszöbölhetetlen hiba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucagábor Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Nekem HENRY a kedvencem, mert tehnikás, gyors és zseniális Nem értem h mért nem kapott még aranylabdát, mert azér jobban megérdemelte volna az elmult években, mint pl Cannavaro, Maldini vagy shevcsenko, ha ez kapott egyáltalán aranylabdát. A másik nagy kedvencem pedig ZIDANE, mert a világ legjobb játékosa, és a vébén is az ő vezetésével verték meg a brazilokat, mint a 98-as döntőben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Sztem Ibrahimovic a legjobb! Tudom, sokan utálják stílusa miatt, de nekem főleg ez tetszik benne. Amit a labdával tud azt viszont átlag ember soha nem fogja leutánozni Ibra is nagy kedvencem,látom neked is nagyon!Bírom a csávót remek focista csak könnyen bedurranik az agya mint a Parma ellen 2-1 volt és elrúgta a labdát ott kapta a 2.sárgát..és nem először eltiltott,de ez nem érdkeel mer kedvencem nekem is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Mancini és Totti! Forza Roma! Tisza Tibi és Rajczi Peti,ERős Karesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suse Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Frank Lampard. Amig ő volt az egyetlen a csapatban aki alakította az egész csapat játékát addig a csapatnak is jól ment, az hogy nem nyertek az elmúlt két évben bl-t "csak" két bajnoki címet... hát Istenem, ez van. Tavaly 2. v. 3. lett az aranylabda szavazáson. és tényeg ő a chelsea játékmestere. De sajnos csak sikerült elcseszni azt a csapatot is az igazolásokkal /főleg: Ballack, Shevchenco /. Mind1 akkor is ő a legjobb szervező középpályás most európában/mióta Ronaldonho-nak nem megy /. + Másik kedvenc John Terry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szucsistvan Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Szerintem a legjobb játékos az Arenalból Thiery Henry!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Thierry Henry a legjobb játékos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 Látom elég szerteágazóak a vélemények!! Akkor én is ráteszek egy lapáttal. Ugyanis az én kedvenc játékosaim,Lionel Messi,Juan Román Riquelme,C.Ronaldo!!!! Meg még sorolhatnám de az ő játékuk tetszik leginkább!!! A magyarokra pedig nem akarok szót pazarolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 Nekem Káká a kedvencem, szerintem ő a legjobb játékos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Thierry Henry róla azt hiszem nem kell beszélnem hogy miért a kedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 MARADONA! MARADONA! MARADONA! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Nekem a példaképem Kaká Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 A példaképem C.Ronaldo,mert nagyon jól tud cselezni ha én is ugy tudnék de jó lenne!!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_gacsal Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 hát naon kevesen talán 1 ember említette messit pedig szerintem a legjobb ballábas + tegyük hozzó REALos vok de összegségében ZIDANE A LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 A fejelő bajnok?Nem nyerő,nekem Luis Fabiano! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Nekem a 3 brazil a kedvencem Roberto Carlos,Ronaldo,Adriano. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 A kedvenc focistám... egyet olyan nehéz mondani, mint hogy mi a kedvenc ételem? Mondhatok ötöt? Zidane, Ronaldo, Redondo, Hugo Sanchez, Finidi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 A legjobb, a legjobb csapatban!!!! Steven Gerrard és a Liverpool!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts