Jump to content
PirateClub.hu

Moderátor ajánló

tibiole
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

piero-ról sajnos nem tudok semmit. tibiole-t el tudom érni ha kell de szerintem meg kellene beszélni, hogy ki lenne jó modinak és beszélni is kellene vele hogy vállalja-e vagy sem. ha alkalmas és vállalja akkor berakatom tibiole-val modinak.

Jött válasz Kr@sstheon1y-től, vállalná Ő is a moderátori munkát. Annyit kért, hogy amennyiben a döntés pozitív és ha lehetne, akkor itt akar tevékenykedni: Zene letöltő és a zene csevegő,segítség,hírek.

Kérlek szaszanagy továbbísd Tibiole felé.

Itt vagyok! :)

Írtam a másik topikba is (Privately Owned ) de látom itt aktívabbak vagytok. :)

Arra szeretnélek kérni titeket, hogy magyarázzátok el, hogy melyik opció mire való mert nem akarok nagy csacsiságokat művelni. :)

Köszönöm nektek, hogy bizalmat szavaztatok nekem!Igyekszem majd kifogástalanul végezni a munkámat. :)

Még egyszer köszönöm! :)

Szerk: észrevettem, hogy Piero nyitott anno egy olyan topikot ahol részletesen le vannak írva a dolgok. Átbogarászom mindjárt.

Módosította Kr@sstheon1y

Üdv köztünk!

Több módja is van. Ha csak 1 topicot akarsz mozgatni:

- megnyitod az adott témát, aztán bal oldalt lent, moderálási opciók/téma mozgatása

Ha egyszerre többet:

- a főtopicos nézeten a témák négyzeteit bejelölöd, aztán jobb oldalt lent téma mozgatása

Szerintem ezek a legegyszerűbbek.

Amúgy a hulladékfeldolgozóban "gyakorolhatsz".

Ami nekem kellene az a hírek, zene és a segítség.

A letöltő alfórumok közül meg csak a zenéket merem vállalni. A programot is akartam először de belegondoltam és így elsőre nagy falat lenne.

Módosította szaszanagy
OKsa, Általános Fórumok/Hírek-Zene-Segítség

Jassaman-t mint moderátort ajánlanám. ha nektek sincsen ellenetekre, akkor a Filmek részhez beszállhatna. sokat segít most is, szerintem eredményes modi lenne.

bakfan-nal egyeztettem és ő is támogatja, Jassaman-nal is beszéltem szívesen segítene.

üdv

szasza

Jassaman szerintem is megfelelő lenne

Idéznék tőle

Idézés
Tegnap kb. 10 oldalnyi saját halott linket töröltem... már kb. 130-150-et töröltem április óta

Figyel a sajátjaira is meg jelent is . Szerintem is alkalmas lenne.

Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...