becca23 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Hali!!! Mondjuk azt nem hiszem el, hogy nem lehet érezni a palacsintában Janit, vagy Vilmost... Ezért kétlem, hogy át lehetne-e verni vele akárkit is... Vagy? Szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 hát nemtom szerintem is csakészre lehet rajta venni majd kipróbálom amúgy ha rakok rá fedőt mikorben sül a palapicsa tészta akkor az alkhol kicsapódik a fedőn és a végén vissza rácsögögtetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 sztem nem párologna el:D ugyanis a palacsintát nem kell sokáig sütni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 nagyooon durva recept Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 Köszi a receptet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 na ezt is ki kell probálni;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 kirpóbálva. egy jobb whisky-vel elkészítve ütős is lehet, nekem ma sajnos csak egy olcsóbb kis szutyokra volt pénzem, de így is éreztem a hatást. amugy ha valaki megakarja etetni valakivel, nyugodtam tegye, a palacsintában nem lehet érezni, hogy szeszesital van benne, csak ha böfögsz akkor érzed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Ez nekem is teccik Igaz nemtok palacsintát sütni, de majd ennek örömére megtanulok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Majd meglessük anyum receptkönyvét h mi kell hozzá, meg mit hogy kell és összedobunk egy ilyen palacsintát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Majd elmegyek hozzátok és együtt megpróbáljuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Csak 5 óra után vagyok otthon, hacsak le nem késem a buszt megint, szal jöhetsz De hozzál alapanyagokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Majd akkor viszek lisztet, meg még ami kell. De a tejet remélem hozod. Nah, de hagyjuk abba mert ez a topik nem erre van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dishrz Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Köszi, egy próbát mindenféleképpen megér. A mellékhatásokról majd később beszámolok!! dishrz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyp Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 köszi a receptet ezt megkostoljuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traubisoda Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Alkesz palacsinta Hozzávalók: 15 db palacsintához való tészta 5 dl whiskey (sétáló jános vagy valami jobb fajta) 3 dl vilmoskörte (szigorúan zwack! kell az íz miatt) Lényeg az, hogy a még folyékony állagú palacsintatésztába beleöntjük az itókákat, és teljesen szabályosan kisütjük oket. Az ízén semmi sem változik, sem pedig a szagán, de 2-3 darabtól, úgy fejreállsz mint a huzat.(antialkoholista ismeroseink megviccelésére ajánlott.) akkor most mivan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Ezt kipróbálom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integra Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Ez már vollt fennt nemrég de azér kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweek Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Ohhhohóóó...........na holnap evvel kezdem a napot...:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Nyári fajtálya pedi : dinnyét meglékel > léket megesz > hp-val feltölt > a lék héját visszarak > előzö kettőt párszor megismétel > rökögni a részegeken (osztálykiránduláson tesztelve ) Neee, ez tényleg működik? de uyganígy nem lehet érezni semmi változást? Ez durva lenne... Csak mindjárt vége a dinnyeszezonnak Így nem sok esély maradt a bevetésre. És nem párolog szerintem annyira gyorsan az etil, úgyhogy biztos kibírja addig ameddig megdöglik a tészta De 2-3 után az ember legfeljebb becsiccsent, nem? Ha az arányokat nézzük. és a végső kvesztsön: TÉNYLEG semmi ízkülönbség nicnsen a kettő között? Mert lehet hogy osztálykarácsonyra elsütjük Megnézném ofőt hogy menne haza (mondjuk ő kocsival van, úgyhogy ez csúnya lenne...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 a egyszerű palacsinta receptje: Hozzávalók (2-8 személyre): 25 dkg liszt 3 tojás 3 dl tej 1 evőkanál porcukor olaj vagy zsír szódavíz só A felütött tojásokat keverd el a porcukorral, egy csipet sóval, a tejjel és a liszttel. Ha szükséges adj hozzá annyi szódavizet, hogy körülbelül tejszín sűrűségű, csomómentes tésztát kapj. A masszát pihentesd legalább fél órát, majd serpenyőben süsd pirosra a palacsinták mindkét oldalát. (A jelzett mennyiség 18-20 palacsintához elegendő.) A sós palacsintatészta ugyanígy készül, csak a cukor kimarad belőle és esetleg egy picit több sót kap. Ha nem teflonos edényt használsz, akkor az édes palacsintánál is célszerű elhagyni a cukrot, ugyanis attól a tészta hajlamosabb lesz a letapadásra, odaégésre. Könnyebb tésztát kapsz, ha a jelzett tej fele helyett eleve szódavizet használsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 sztem nem párologna el:D ugyanis a palacsintát nem kell sokáig sütni:D 8dl alkohol nem párolog el csak úgy még sütés közbe se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szevasztavasz Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 párszor berúgtam már ilyen módszerrel ezzel is berúgok majd vaamikor thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke187 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Kössz szépen !úgy érzem elekdek palacsintát sütni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Ha valki hoz hozzá alkoholt én meg tom csinálni :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Most olvastam egyel előtte vagy utána a spacecake receptet:D Most akkor ennek örömére myilen lenne ha kendert pakolna az ember a palacsintatésztába? hasonlóan ütős lenne? (elmélet...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragster6 Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 szia joey1988! ne haragudj, de nem értek egyet a kijelentéseddel, és ennek szeretnék hangot adni! én egy antialkoholista csajszika vagyok, soha életemben nem ittam alkoholt, és nem is szeretnék! ugyanígy vagyok mindenféle droggal is! és ezen a szokásomon nem kívánok változtatni! ha engem a baráti köröm kitenne egy ilyen szemétségnek, hogy megetessen egy ilyennel, és ők jót röhögnének azon, hogy én rosszul leszek tőle, az tuti nem maradna büntetlenül a részemről! soha életemben nem bántalmaztam senkit fizikailag, de ilyen esetben megtenném, amikor valaki az életemmel, vagy az egészségemmel szórakozna! egyenesen kicsinálnám, sőt fel is jelenteném, de nem úszná ezt meg, az fix!!!! na, erről ennyit! szipi :butcher: :box: atyám... te még a viccet se érted am. kösz, lehet szombaton haverral megcsináljuk h jól beáljunk XD szerk: ha jól beakartok álni csináljátok ezt: a palacsintatésztába kevertek azt amit joey elmondott, tölteléknek csokilikört tezsel bele, közbe iszod a sört amibe beleöntöttél egy kis üveg vodkát. tutira beáltok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Ezt egyszer abszinttal csináltuk szilveszterkor. Nem volt olyan, aki 3-nál többet megevett volna belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Kicsit nem irreális a 3dl tejhez 8 dl alkohlol? AMugy köszi a receptet ki lesz próbálva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Akko mostmár tudom, apám mé zabál annyi palacsintát, és miért alszik el 1ből utána!!!! gyanús is volt nekem az a sok pálinkás üveg az ágyneműtartójukba... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts