Jump to content
PirateClub.hu

becca23

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

becca23's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. becca23

    Tojásrántotta

    Hali!!! Hízni vágyó embereknek ajánlom!!! Homár-féle rántottaR Hozzávalók: 10 db tojás 1 l étolaj 4-5 fej vöröshagyma só, bors Fogsz egy jó nagy palacsintasütöt. Beleöntöd a fél liter olajat, vigyázz, ne spórolj, így lesz a "zsír"!!! Mikor serceg, beleteszed az összevágott hagymát, de hagysz pár karikával a díszítéshez. Ezután beleöntöd az elözöleg már feltört és felvert tojásokat, amiket füszereztél. Ha megsültek a tojások, ráöntöd a maradék olajat, és díszíted a hagymával... Kb. fél kiló kenyérrel és két liter gagyi üdítövel betelepszel a tv elé, és kész az egész estés gyomorfájás!!! Jó étvágyat. U.i.: A fenti receptet tényleg elkészítette és elfogyasztotta gizda Homár-barátunk, tehát ez tényleg az ö specialitása, ám fogyasztása csak a legbátrabbaknak ajánlott!
  2. becca23

    Alkesz palacsinta!

    Hali!!! Mondjuk azt nem hiszem el, hogy nem lehet érezni a palacsintában Janit, vagy Vilmost... Ezért kétlem, hogy át lehetne-e verni vele akárkit is... Vagy? Szerintetek?
  3. becca23

    forraltbor recepted?

    Hali!!! Hozzávalók az én Forraltboromhoz: 1 db óriási fazék Jó sok bor kb. fél literhez 1 kanál cukor, de kóstold meg, biztos, ami biztos, lehet 2 is forralt bor por (ha nincs, egész fahéj, egész szegfűszeg, citrom karikák, stb) ami még fontos!!! Dió és alma És végül, ha nem a nagymamival iszogatod, hanem mondjuk partyn, akkor némi töményszesz, mondjuk 1 l borhoz 1 dl rum!!! Felrakod a bort tüzre, fedö alatt, hogy ne menjen pocsékba a jó kis alkohol, ne szálljon ki a göz. Félúton beledobálod a meghámozott, összevágott almát, és pár marék diót, befüszerezed a porral, vagy ha nincs, akkor a már fent leírt összetevökkel, és csak a végén, ha forrt már egy picit, rakod bele a cukrot. Ha finomat akarsz, vaníliás cukrot is rakhatsz bele. Akkor jó, ha megfelelöen puha az alma. Ja, és ne felejtsd ki a rumot, vagy akármilyen töményet!!! Jó ütös lesz! Jó iszogatást!!!
×
×
  • Create New...