Mate94 Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 Nekem egy ezüst színű, ösztelós Hauser Leopard van! szeretem nagyon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 Nagyon régi mountain "tanya" bike 12 vagy 13 éves koromban (vagy még régebben) kaptam asszem szülinapra. De még bírja Mostanában gondolkozok a lecserélésen, de sokat nem szeretnék áldozni. Nem tudom, mennyiért lehet legolcsóbban kapni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 hát én profi szinten üzöm ezt a sportot az országúti és pálya részlegen. Inkább a sprintekben vagyok jó és időfutamon és a lejtmenetben(hülyesgének hangzik ez,de az osztrákok nem igazán tudnak lefele menni és azért felkell mérni azt,hogy hogyan és mennyivek vedd be a kanyart) a hegyi menet az nekem nem nagyon megy sajna. A bicóm a jóóó kategóriába tartozik. -váz Moser MKA 300 (karbon aluminium erősitéssel) -villa Moser szintén Carbon. -szett: Campagnolo Centaur,de az agyak a középrész és a hajtókar Campagnolo Record -kerekek: Campagnolo Montreal Michielin abroncsal időfutam előtt a kerékpárom: ez a telikerék ami benne volt időfutamon az Remák Zolié aki a P-Nivó Betonexpress csapatában van. Utoljára a VB-n használta,elégé jó kerék volt gyönyörű hanggal me is nyertem vele a versenyt ahoz képest,hogy másod éves U17-es korosztály vagyok (15-16évesek) a magyar elit mezőnyben is megállom a helymet. Nem régen az elit mezőnnyel mentünk és benne voltam az első 5-ös szökésben benne voltam,de a hegyen összevesztünk,mert senki nem akart vezetni így lószolgattak én meg nem birtam velük így inkább bevártam az első csoportot szerk.: bicó értéke a telekerék nélkül olyan 500.000forint Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbeatrix Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 nincs biciklim, egy Renault Thalia -m van. az kényelmesebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-mail Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 (edited) Megtaláltam a nekem való topicot: Nekem is országútim van: Mali Ironman, kicsit ütött-kopott, de az enyém! Ez az enyém: Ez meg egy vadiúj: Módosította Június 26, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 Swinn Csepel Magnum, Dirt jumper III teló hátul single speed agy, Single hajtómű, bikepositive Dh kormány, Single Track felni... Kell még valami Streetre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky_06 Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 Nekem 1 Polarx supermenem van...mz comp villa...sajna jobbra nem telt de a váz naon jóóóó...a geo-ja naon ott van...csak a gond az h gyenge...de eddig bírja!le is kopogom:D van itt olyan aki szintén komolyabban biciklizik?dirt, street, parkok ilyesmi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 az én bringám sajna nem nagy szám (most akarok újat venni), de a tesómé már annál inkább: Cervélo Soloist Team 303-as Zipp kerekekkel http://www.cervelo.com/models/thumbnail/2006_Cervelo_Soloist_Team.png Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 ez a bicó gyönyörű! cervelo nagyobb szép bicókat csinál. amikor kezdtem a bicózást nekem is majd nem Málim lett. Faterom szeretet vola ilyen crom szinűt én meg sárgát,de ez má rég volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Hát az én járművem így néz ki : (kicsit rossz minőségű a kép, mert telefonnal csináltam) Már kicsit rendbe van téve, a lánc fel lett újítva, le lett cserélve a sárvédő, ja és le van mosva, nem ien saras Meg még volt néhány kisebb felújítás, de még így 8 éves bicikli létére is nagyon jó állapotban van, jó vétel volt ez a Hauser Wildcat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 köszi Crunker, a tesóm nevében is a cervélo tényleg nagyon szép bicókat csinál, itt találtok róluk képeket és leírást is: http://www.cervelo.com/section.aspx?m=Bikes úgy döntöttem hogy az én bringámról is töltök fel egy képet íme : nem nagy szám, de az enyém ja és hátsó fék nincs, elszakadt a bóvden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Az én bicajom egy Mongoose Micheif Freestyle BMX. szeretem Ha tudok mindig kinnt vok bicózni ezzela gyönyörűséggel(ezt úgyértem ha nem töröm,rántom meg semmim ) Most csuklómra estem és nem tom szorítani a kormányt ezért 2-3 napig nme bmxezhetek A bicikli halott link A én biciklivel XD halott link Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Nekem 1 2005-ös Giantom van extra hidraulikus tárcsákkal, hogy meg is tudjak állni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 HAUSER-now Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Nekem 2 bicóm van. Van egy 2004-es kiadású Merida Kalaharim. Meg van egy 20 éves Csepelem. (utóbbiról képet is mutatok majd) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Nekem egy UMF Hardy 3 Discem van.2006-os.októberi http://www.merida.no/getfile.php/217276.678.ysyudsfers/06_Hardy3_disc_web.jpg itt egy szép kép róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Nah itt az én ütős járgányom: :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Dávinho elismerés ! odavág a gép rendesen ! eddig a tiéd a legjobb!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 És még mindig műkszik rendesen, még ennyi év után is, eredeti magyar gép, utánozhatatlan remekmű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Nekem egy Magellan Hydra-m van. (2006 áprilisi) Nem egy nagy szám , de nekem elég... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Dávinho elismerés ! odavág a gép rendesen ! eddig a tiéd a legjobb!!! Kösz Amúgy ez nemtom miből van, de lehet vele hasítani rendesen. Kár h nemtom megmutatni. :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 montenbájk (piros-fekete) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Régi Hauser Tigra semmi extrával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 swinn csepel fully (hagy ne nézzek már utána hogy kell leírni), öszteleszkópos piros-fehér, fekete sárhányókkal, marokváltós, /bírja a kutyakergetést, mármint a kutyák kergetnek engem XD/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheeZee Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Olimpia Praire(fekete-piros): Shimano váltók, Bikepositive stucni + fékek + markolat . Zoom duplafalú merevítős kormány, Altrix Warrior duplafalú felni elől hátul. Hirtelen ennyi jut eszembe amit cseréltem rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Jó kis monti a Hervis-ből. Balance piros-sárga-fekete színben pompázik. Egyszerűen nem tudom 50 fölé vinni a maxot, pedig meghajtom rendesen. Haver is próbálta, de neki sem ment. Az óra jól van beállítva rajta. Kérdés: Hogyan lehetne mégis nagyobb sebességre ösztönözni a masinát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-mail Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 schumifun: lejtő, legnagyobb áttétel, és "ing-gatya" (mindent beleadva) megindulni! Ja: nemlehet hogy az óra mér csak 50-ig?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 schumifun: lejtő, legnagyobb áttétel, és "ing-gatya" (mindent beleadva) megindulni! Ja: nemlehet hogy az óra mér csak 50-ig?? Az a vicces, hogy a régi bringát ki lehetett hajtani 50 fölé, pedig az egy egyszerűbb monti volt. Még arra tudok gondolni, hogy az utóbbi időben inkább hosszab távon tekerünk és így az izmaink így idegződtek be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 nekem egy kb 40 éves orosz bringám van 28"as volt rajt visszapillantó tükör is csak ma véletlenül letörtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tothfeca Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Nekem egy monty urban trialom van ez csak a váz az alkatrászek változóók... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts