Jump to content
PirateClub.hu

Melyik A Fontosabb Neked?


Raziel#666
 Share

Melyik a fontosabb neked?  

237 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Melyik a fontosabb neked?

    • Grafika
      34
    • Játékélmény, kihívás
      105
    • Hangulat, sztori
      98


Recommended Posts

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kár, hogy kettőre nem lehet szavazni. nekem ezek:

 

Játékélmény, kihívás, Hangulat, sztori

 

 

 

 

Hangulat és történet...The Godfather...:D

Majd letöltöm ezt a játékot, mert még nem próbáltam. Biztos jó lehet :)

Link to comment
Share on other sites

En a sztorit jeloltem mert imadom a sok kisfilmeket es a csattanos vegu sztorikat.pl Warcraft 3, Maffia, Scarface, Diablo(Mindegyik) stb... De megis azt kell mondanom h termeszetesen a csucsszuper jatekok amiben mind a 3 megvan amolyan aranykozeput szeruen.

Link to comment
Share on other sites

Az a baj, hogy mostanában egyáltalán semmi nem tud lekötni. Nem találok olyan játékot, amit ne unnék meg 1 óra alatt! Régen nagyon szerettem a diablo 2-t...de sajnos az az idő elmúlt. NEM TUDOK JÁTSZANI :(

Link to comment
Share on other sites

Hát szerintem a játék élmény a lényeg meg hogy élvezd a játékot, sokan túl komolyan veszik a játékot és már megszállotak például: Counter-Strike,World of Warcraft stb még sorolhatnám. Ezeknél a játékoknál elég sok megszállot van persze Nem Mindenki. Ezért is éri a játékosokat elég sok és durva kritika, mert van pár ember aki nem a valóságban él hanem maga a játékban. Ennek sok psyhologi oka lehet, őket nem támadni hanem segiteni kellene... Csak sajnos az ember általába ilyen hogy még a szenvedő kutyába is inkább belerúg eggyet (Tisztelet a kivételnek, ankinek nem inge ne vagye magára).

A lényeg amit kiakartam hozni hogy sokan akik kritikát mondanak róla nem ismerik teljesen és csak az ilyeneről tudnak..

És szerintem a játék lényege egy kis kikapcsolodás, hogy egy fáradt nap után (suli/munka) leülni és egy kicsit játszani.

Persze egszer kéteszer azért nem árt ha van egy kis siker élményed ebben, hisz elkerülhetetlen és kihagyhatatlan az az érzés hogy az ellenfelet a porig alázod hisz mindig van gyengébb :)

 

Link to comment
Share on other sites

Is-Is!Jó graff nélkül nem ér semmit a gém és ha a story sz*r akkor meg nem tolod végi akárhogy is tetszik a graff!A FEAR nekem minden szinten megfelet,vagy Dark Crusade single play része!

Link to comment
Share on other sites

nekem szinte mind a 3... de! a 2. a második pont ami fontos nekem: PL. ha háborus játékkal játszok, és futok ugy hogy lőnek rám, érezhetően lehessen hallani a lövést, homályosodjon a kép, tehát élethű legyen. a legfontosabb nekem a 3. a sztori. nekem a cod2 amcsi hadjárat tetszik, csak az egész game nem abból kifolyólag, hogy a 3 hadjáratnak semmi köze egymáshaz (tudom a valóságba se volt... na de...) sztem eldönthetnék: szövetséges vagy kommunista (ruszki) kampány. egyszerre a kettő nem fér össze. míg oroszoknál olyan volt, hogy tök mind1 mennyien haltak meg, amcsiknál,angoloknál annál inkább a biztonságos,kommandós stílust komázták....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Engem a látvány ragad el. Fontos a sztori is de ami még fontosabb maga a realitás. Hogy elhiggyem hogy most tényleg ott vagyok és száguldok, és pusztítok, és tarolok, és futok az életemért, holott nem csinálok mást csak nyomogatok pár gombot. Érdekes, hogy az embernek egy szobában egy széken ülve, egy monitort bámulva akkora adrenalin sokkja van, hogy majd összeszarja magát. Csak tudni kell abbahagyni. Ha kikapcsolom a gépet, az már nem az a világ.

Egyébként én Half Life rajongó vagyok 1-es és 2-es egyaránt jó, pont emiatt a realitás dolog miatt. Az ilyen varázslóktól, meg sárkányoktól az ég óvjon!

Link to comment
Share on other sites

Nagyon egyet értek az előttem szólóval!Amúgy a HL2ben tényleg voltak jó részek,de valahogy nem ragadt meg bennem a gém és a kiegészítő cuccokat le sem szedtem hozzá,nem is az hogy többet vártam,hanem akkor szereztem meg amikor még tényleg nagyon új volt és már volt magyaírás hozzá+el kellett indítani az AI-t,mert nem mozogtak a katonák,mégis én valahogy másra vágytam...Keményebb ellenfelek,monszták,több feladat és inteligensebb katonák...Ezt azonban a FEAR-hozta meg igaz ott nincs semmi agymozgató rész,de az adrenalin az nagyon ott van!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...