Jump to content
PirateClub.hu

Virtual Tuning


myke
 Share

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ahha... az a baj a rajzoláshoz lusta vagyok, normális rácsimintát nem találok... a háttéren mit javítsak? mert csak a föld kövezését csináltam meg... a cseréjét meg még nem nagyon merem megcsinálni... majd azért próbálkozok... és ha esetleg dobnál egy rácsmintát azt megköszönném...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sziasztok,jól csináljátok naon teccik ez a sok szép alkotás,bár igazából az alapvető probléma,h nehéz bárhol is találni a vt-hez segítséget,magadnak kell rájönni a technicsre,és ez sokak munkáján látszik is,ezért nem lehet szigorúan elbírálni senkit sem.Sokszor az a gond,h megtetszik valami egy másik kocsin és egyszerűen sehogy sem tudod felrakni az alanyra,enisznek igaza van,ilyenkor keress másikat,pl oat ami perspektivikusan is illik a te képedhez,v csak minimális torzítást igényel,mert akárhogy nézzük,azért a photoshopos buhera elég feltűnő tud lenni erős deformációt igénylő réteg esetén.

 

Amit még észrevettem,hogy vannak akik a realitás érzetére törekednek,de van akiknek ez másodlagos szempont.Szerintem ezért is nehéz elbírálni hogy kié a jó/rossz alkotás (ld.pl. a Tuning magazin havi VT versenye)Ott is gyakran az első helyet egy olyan viszi el akinek marhára nem reálisan néz ki a kocsija,de a kép feelingje egyszerűen zseniális.

 

Ja és enisz jó a Dodge-od,de jobb szélen a lökösnél kéne egy kis klónbélyegző v valami mert a kijelölés nem lett tökéletes,meg a hátsó kerék gumijánál is egy kis simítás,ja és a felnik szerintem túl világosak a környezethez képest(mármint egy kicsit szerintem lehetne sötétebb ha már ien sötét kontúrokat választottál)Ezek azonban minimális hibák...nagyon jók az ötleteid,és az alkotások is teccenek,megnéztem a honlapodat is,csak jót mondhatok :) csak így tovább,és mindenkinek ugyanezt kívánom. Minden képeteket eltároltam,mert szeretek nagyon rajzolni úh papíron is megörökítem az alkotásaitokat :);)

 

Üdv mindenkinek

Link to comment
Share on other sites

köszi kafigeki... amit viszont mondasz, hogy realitás másodlagos szempont... szerintem a virtual tuningnak pont az lenne a lényege (mert ugyebár képmanipulálásról van szó) hogy minél élethűbb legyen a kész kép, fotórealisztikus. Én személy szerint törekszem arra, hogy eleget tegyek ennek, ezért nem láthattok a vétéim között agyonspoilerezett csodamasinákat (legalábbis az újabbak között :D )

Link to comment
Share on other sites

Nemnem..nem azt mondom h másodlagos szempont,hanem hogy van aki inkább a csodamasinákat részesíti előnyben.De ez persze nem mindenkire igaz,és amúgy is a reális kép létrehozása sokkal több fáradtságot és odafigyelést igényel.Én persze egyet értek veled,de télleg van pár Vt amin látszik h inkább egy játékban lehetne elképzelni,de a hangulata mégis megfog.Mint ahogy a Dodge-os képed,amit nem azért hozo! ide példának m-rt nem reális hanem mert a hangulatát iszonyatosan eltaláltad szerintem!!És az a színezés...ha egys`er ien kocsim l-nne,tuti ezt a sépet mutatnám mmg az autószalonban....én iet kérek !!! smile.giftongue.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

egész jó! ami nagyon sántít az a kidörgő (legalábbis ami hozzánk közelebb van)... levágtad a dobot :D

meg szerintem így, hogy lenyisszantottál a hátsó lámpából, a csomagtérfedél nagyon üres... oda mehetett volna a rendszámtábla, és a hátsó lökősből pedig eltüntetni. vagy én nem tudom

 

mindenesetre eddig jó

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Szia!

 

A Lada-nál a matrica nagyon olyan jellegű, mintha csak oda lenne nyomva, és az ajtó rése nem látszik. Vedd lejjebb a réteg láthatóságát, és húzd meg az ajtó rést. ;)

 

A Fiat Panda pedig elég kicsi kép, ráadásul a morcosítás úgymond piszkos lett, és eléggé matt.

 

Bocsi a kritikákért, remélem építő jelleggel fogadod. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...