Jump to content
PirateClub.hu

warezMan

Veterán
  • Pontszám

    110
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

warezMan's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Épp most készülök elektromos bass-t venni, de nemtudom milyet vegyek. Akusztikusom már volt, de elektromos még nem. Eddig ezt néztem ki, szerintetek milyen? A másik amit még nem tudok, hogy milyen multieffektet vegyek hozzá? Válaszaitokat előre is köszi, sziasztok!
  2. warezMan

    Mért indul újra a gép?

    Sziasztok! Nekem meg az a problémám, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor kb. 5 másodpercig megy, leáll 2-3 másodpercre és újraindul és így megy folyamatosan amíg nem veszem le az áramot. Smmit nem hoz még be a windows, de újraindul. Mi lehet a baj? A tápom 3 hónapos 750 wattos Chieftec táp, remélem nem azzal van a gond.. Az egész probléma úg kezdődött, hogy felraktam az Everestet és lefagyott a gép, ezért megnyomtam az újraindítás gombot és utána már a fentiek történnek. Szerintetek?
  3. Sziasztok! Gyors válasz kellene, az lenne a kérdés, hogy milyen felbontású 22" os monitort vegyek? 1920 x 1080 pixel vagy 1680 x 1050 pixel? A válaszokat előre is köszi!!
  4. warezMan

    Virtual Tuning

    sziasztok! akinek nagyon nem m1 az szóljon és csinálhatok videót tutorialt xd
  5. warezMan

    Virtual Tuning

    Sziasztok! Jó rég irtam már ide, azóta fejlődtem kicsit ALAP: VT:
  6. warezMan

    Régi Játékok

    Sziasztok! Én egy játékot kersek, de sajnos nem tudom a nevét, 1x láttam egy nálam kb 10 évvel nagyobb gyereknél még jó régen, talán 7-8 éves voltam vagy kisebb. A játékban a főhős egy gyerek volt, volt valami fabunker amiböl átkerült vmi másik világba(?!) és ott voltak szörnyek, oldalnéztetes volt asszem, a szörnyek ugy néztek ki hogy csak az alakját(fekete) láttad meg a két szemét volt vmi fegyvered is asszem vmi pisztoly, de nem olyan igazi xd, meg volt olyan rész is amire emlékszem, hogy a vi'z alatt úszott és ott volt vmi növény vagy szörny ami ha megette kiköpte a gyerek cipőjét erre emlékszem, lehet ,hogy teljesen más de vmi ilyesmi rémlik ha esetleg tudja vki mi a ci'me az irja lesz plz ! Előre is köszi amúgy Blood, Jazz Jackrabbit 2, Commander Keen bye!
  7. Sziasztok! Énis videókarit szeretnék venni, de nem vagyok benne annyira mint ti. Igazából játékra kéne most egy NVIDIA Geforce 8600GT (256) ami már nem igazán viszi a mostani játékokat. Itt a gépem: CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 2666 MHz (8 x 333) 2gb ram Alaplap: Gigabyte GA-P35-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) KB 50 ezerig néznék videokártyát
  8. warezMan

    Kép kéregető

    nem pont de ittvan: kérnék 1 képet az autómról
  9. warezMan

    Kép kéregető

    kérek 1 képet KODIAK ról
  10. warezMan

    Kép kéregető

    elég csípős? én kérnék egy counter-strike source-os headshotot
  11. warezMan

    Kép kéregető

    kérek szépen egy billenytyűzetet
  12. warezMan

    Kép kéregető

    lol beszarok Kizi, majdnem ugyanazt kértük , bocs csak nem frissitettem a lapot amikor irtam
×
×
  • Create New...