Jump to content
PirateClub.hu

Gregorzoli

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Gregorzoli

  1. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Hopp, Sorry azt már észre se vettem, NEM SZOLTAM
  2. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Ahham fasza lett, de ezzel ENISZ nem is foglalkoztál sokat:D, Össz vissz egy első lökös?? csalodtam benned enisz:D ( NA jo tudom nézzem meg az illesztést mintha igy jött volna ki a gyárbol, de akkor is:D)
  3. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Üdv:D Mivel nekemis megtetszett az ÚJ SEAT IBIZA ezért én is átalakitottam kicsit:D Véleményeket kérek
  4. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    HÁt szép ez a kocsi de te nem csináltál rajt szinte semmit:D, Azaz kicsit contrastosabbá tetted a képet meg tettél rá felnit, meg egy kis carbonozás, ami a sötiétitett kép miatt alig látszik pedig jo lett volna - én ennyit látok. De ha van valami amit nem vettem észre akkor sory. Ha egy alap gyári fiestábol(aszzem az:D) csinálod akkor le a kalappal.
  5. Üdv. Most veszek egy uj gépet és az lenne a kérdésem hogy el tudnám e adni a régi gépemet meg mennyiért?? ABIT K6 seriás alaplap AMD ATHLON 1300Mhz processzor Geforce MX/MX 400 64 MB os videokari 512 MB SD ram 80 GB os samsung és egy 40 GB os maxtor vinyo Pionire 110D és egy LG DVD combo USB 2.0 ás PCI portos kártya Hálo kártya Hang kártya Teljesitményéről anyit hogy a játékokat COD 2 ig vitt mindent, persze nem max grafikán de multiban jó volt:D
  6. Üdv. Nálam is volt ilyen probléma Pioneer ddv irommal. Én visszavittem kicseréltettem és lőn nem javult meg. UGyan ugy lassan irta a dvd ket. És mi volt a baj? Hát a nero verziója. Probálj ki másik verzióju nerót. Nekem bevált. Huh vazzeg most nézem ez a probléma 2007 decemberi XD. NA mindegy jobb ksőbb mint soha
  7. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Na jolvan gyerekek inkább a VTk ről beszélnénkXD
  8. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Xd de irtam hyog mire gondolok a gumicsik
  9. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Jo lett grat tetszik a body kit. Egyedül a falazást hiányolom rola azaz azt a gumicsikot levehetted volna. Csak hogy én is mondjak valamit.XD Ja és javitottam a felnin.
  10. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    NAh senki nem mond véleményt?? Igaz hogy még félkésznek mondhato de azér jo lenne valami visszajelzés
  11. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Kösz javitottam
  12. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Hát a szinezés szép XD, de amuyg nem rossz csak azér a subarunál az a klonozott hátso lökös kicsit gagyi meg az árnyékkolás nagyon hiányzik.De nem rossz probálkozás. Ja és a felni felhejezést még nem tökéletesíteted el az látszik mert nagyon nincsenek a helyükön.
  13. üdv, ahogy nézem az a gondod hoyg nem bootol be az xp cd-d! Beállitottad hoyg cd-ről bootoljon először vagy ha ez megvolt akkor viszont az xp xd-d nem bottolhato.
  14. Gregorzoli

    Gépeld be, hogy télapó....

    na hajráááá:::::: télapőo hát majdnem máég jo hogy lapos a billentyűzetem
  15. jnhfgrtguhpü8püőiuu68kl87zü
  16. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    közsöntem az értékeléseket sajnos vannak egyéb gonjaim, mivel most ment tönkre a monitorom éés ezt egy 800*600 vga monditorom csináltam 14 colos, és suliba néztem , én teljesen nem ezt a képet láttam mint itthon az én gépemen, na mindegy, majd ha jo lessz a monitor javitom, mégegyzser kösz
  17. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Ez az első komolyabb vt-m. Értékelést kérek ( azért ilyen kicsi a kép mer csak igy tudtam csatolni
  18. Gregorzoli

    Virtual Tuning

    Üdv. Ez az első virtuaal tuningom, ugyhogy ugy is nézzétek. Köszi
×
×
  • Create New...